2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Maşallah diyelim darısı bana inşallah herşey yolunda desin tmm ama duymadan bitmiyor işte

Yaa gerçekten mi özür dilerim ama yeee tabi hamişliğe sığın
Hahaha yok ya bebege mana yok, ozre de gerek yok, benim normal halim bu maaaalesef, hep canim bsyler cekiyooorrr
Bugün keseyi gördüm kızlar ama doktorum boyutuyla ilgili bişey söylemedi. Anlayan varmı acaba?
Asagida sagda yazan 0,69 cm olan deger boyut, yani 6 mm diyebilirsiniz. Daha cok yeni. Kac haftalik?

Hahaha yok ya bebege mana yok, ozre de gerek yok, benim normal halim bu maaaalesef, hep canim bsyler cekiyooorrr

Asagida sagda yazan 0,69 cm olan deger boyut, yani 6 mm diyebilirsiniz. Daha cok yeni. Kac haftalik?
5+1 canım daha önce 12. haftada kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum o sebeple evham yapıyorum sanırım biraz.

5+1 canım daha önce 12. haftada kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum o sebeple evham yapıyorum sanırım biraz.
O zaman kese boyutu bana kalirsa normal, bak internette yaz, asagi yukari o boyutlarda olur diyor. Gunluk olarak da 1,1 mm kadar büyümesi bekleniyor. Inşallah yasamazsiniz artik kotu bir sey, ben de bos gebelik ve kurtaj yasadim anlayabiliyorm az çok halinizden, kolay değil ama pozitif olun, bebis hsseder

Çok haklısınız pozitif olmak lazım desteğiniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…