-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Maşallah diyelimProtestan kullanmadım. Pazartesi keseyi gördüğüm için heyecan yaptım açıkçası doktora söylemeyi unuttum lekelenmeyineyse ki sağlıklı görünüyormuş kese o yüzden lekelenme beni endişelendirmedi
Benimde yaBu saatte icim kaziniyor
Evet keseyi görmekle de rahatlayamıyor insan maalesef. Kalp atışını duysaydık hayırlısıyla birMaşallah diyelimdarısı bana inşallah herşey yolunda desin tmm ama duymadan bitmiyor işte
İnşallah ya sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucaklariz. Bu guzel gecenin hürmetineEvet keseyi görmekle de rahatlayamıyor insan maalesef. Kalp atışını duysaydık hayırlısıyla birHaftaya salı randevum var inşallah sağlıklı minik kalbini duyarım
Aklıma getirdin simdi ama cok ayip yaaaaBenimde yaKaşarlı tost yiyorum sürekli yatmadan ,halbuki bu aylarda yediklerimiz bebişlere gitmiyor biliyorum
Git tabi için rahat etsin stres yapmazsın boşuna hemBiraz tedirgin etti beni kontrole erken gitmeyi düşünüyorum
Yaa gerçekten mi özür dilerim ama yeee tabi hamişliğe sığınAklıma getirdin simdi ama cok ayip yaaaa
Gidem de accik bsyler atistiramm
Geçen hafta gitmemişmiydiniz sizBugün keseyi gördüm kızlar ama doktorum boyutuyla ilgili bişey söylemedi. Anlayan varmı acaba?
Geçen hafta gitmemişmiydiniz siz
Anladım geçmiş olsun,cuma günü bende 5+3 olacağım randevum var benimde ,inşallah bende görürümEvet tsh yüksek çıkınca dahiliyeye yönlendirdi bu hafta da görmek istedi
Hahaha yok ya bebege mana yok, ozre de gerek yok, benim normal halim bu maaaalesef, hep canim bsyler cekiyooorrrYaa gerçekten mi özür dilerim ama yeee tabi hamişliğe sığın
Asagida sagda yazan 0,69 cm olan deger boyut, yani 6 mm diyebilirsiniz. Daha cok yeni. Kac haftalik?Bugün keseyi gördüm kızlar ama doktorum boyutuyla ilgili bişey söylemedi. Anlayan varmı acaba?
5+1 canım daha önce 12. haftada kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum o sebeple evham yapıyorum sanırım biraz.Hahaha yok ya bebege mana yok, ozre de gerek yok, benim normal halim bu maaaalesef, hep canim bsyler cekiyooorrr
Asagida sagda yazan 0,69 cm olan deger boyut, yani 6 mm diyebilirsiniz. Daha cok yeni. Kac haftalik?
O zaman kese boyutu bana kalirsa normal, bak internette yaz, asagi yukari o boyutlarda olur diyor. Gunluk olarak da 1,1 mm kadar büyümesi bekleniyor. Inşallah yasamazsiniz artik kotu bir sey, ben de bos gebelik ve kurtaj yasadim anlayabiliyorm az çok halinizden, kolay değil ama pozitif olun, bebis hsseder5+1 canım daha önce 12. haftada kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum o sebeple evham yapıyorum sanırım biraz.
Reglden ne kadar gecmisti canim?Kandilimiz mübarek olsun olsunBu mübarek gecede ettiğiniz dualar kabul olsun
Kizlar beta hcg 85.18 değer nasıl dr sormadim daha
Çok haklısınız pozitif olmak lazım desteğiniz için çok teşekkür ederimO zaman kese boyutu bana kalirsa normal, bak internette yaz, asagi yukari o boyutlarda olur diyor. Gunluk olarak da 1,1 mm kadar büyümesi bekleniyor. Inşallah yasamazsiniz artik kotu bir sey, ben de bos gebelik ve kurtaj yasadim anlayabiliyorm az çok halinizden, kolay değil ama pozitif olun, bebis hsseder
6 gün geçmişti cnmReglden ne kadar gecmisti canim?
İnşallahAnladım geçmiş olsun,cuma günü bende 5+3 olacağım randevum var benimde ,inşallah bende görürüm
Değere gore yorum yapılmasi zor canim aslinda, 2 gunde bir nasıl artacagi daha önemli, gec dollenme olabilir, cuma yine kan vermelisin6 gün geçmişti cnm