- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Eveet benimde böyleydi bebiş var inşallah 10 güne kalbinide duyarsınız hayırlısıylaAyy yaa çok teşekkür ederim. Nasıl sevindim şuan bilemezsiniz. Allah razı olsun... Fotoğrafınıda atayım ben...
Merhaba kese kaç mm olmuş sizinBen de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık
Canım benimde sadece kese gözüküyor. Tahminimce 6+4 gibi ama son adete göre 7 hafta içindeyim. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Endişe ediyorum acaba gözükür mü diye. Sizinki ne kadar oldu canım?Benimkinde sadece kese görünüyor sizinki kaç haftalık canım?
Öylemi çok sevindim inşallah duyayım burdan haber vericem size. Çok mutlu ettiniz beni çok. Allah sizinde sağlıkla ilerletsin bebeğinizi inşallahEveet benimde böyleydi bebiş var inşallah 10 güne kalbinide duyarsınız hayırlısıyla
Onu da çok duydum canımBen solgarin canim
Ben cok anlamıyorum ama var gibi geldi, bilenler yazar mutlakaTeşekkür ederim canım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim...
Evet bende bunu kullanıyorum iki gündürEn iyilerinden diye biliyorum bende..
Ben de inofolic combi kullandim uzun süre, sonra folattro onerdi doktorum, birkac haftadir bitmisti kullanmiyordum, simdi de bunu onerdi aldik bakalımBen kullandim onu d vitamini iyot ve folik asit vardi icinde diye hatirliyorum. Simdi prowomen multivitamin aldigim icin ayrica folik asit almiyorum.
Folidoce, folbiol, folica ise bir onceki gebeligimde ve buna hazirlik icin 1 yil boyunca kullandiklarim :)) diofol u daha cok sevdim nedense
Oyy ne güzelMaşallah diyelim inşallah hiç başlamaz ,kesinlikle katılıyorum zaman su gibi o günler de gelecek bakalım neler olacak
Amin inşallah kesinlikle öyle önce sağlık
Belki olabilirben tek çocuğum o yüzden ne gelirse hoş gekir yalnızlığımı paylaşıyorum çocuklarımla
Onu da duydum. Bu diofolde de, B12, D3, Iyot ve Folik asit var. Bakalim deneyip göreceğizBende folidoce kullanıyorum ,içinde B12 olduğu için folik asitin emilimini kolaylaştırıyormuş..Gebelikten 2,5 ay öncesinde folbiol başlamıştım 2 haftadır folidoce kullanıyorum
Ben 5+5 bugün canımCanım benimde sadece kese gözüküyor. Tahminimce 6+4 gibi ama son adete göre 7 hafta içindeyim. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Endişe ediyorum acaba gözükür mü diye. Sizinki ne kadar oldu canım?
Bende de gaz sorunu var canım.. yediklerine kimyon ekler biraz, bir sure gaz yapan seyler yememeye çalış.Ya kızlar normalde zaten benim gaz sorunum iyice tavan yaptı sizde nasıl durumlar
Bende de gaz ve kabızlık sorunu var, ama Progestan da kullanıyorum diyerek klasik cümlemi ekliyorumYa kızlar normalde zaten benim gaz sorunum iyice tavan yaptı sizde nasıl durumlar
4haftalikken gördük 1 martta vajinal olarakKimler kese gordu arkadaslar ? Kac hafta kac gunlukken gordunuz
Folic 1Kizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Progestan gaz mı yapıyor?Bende de gaz ve kabızlık sorunu var, ama Progestan da kullanıyorum diyerek klasik cümlemi ekliyorum
Onu da duymamıştımFolic 1
Amiin canım inşallah. Burdan haberleşiriz artıkBen 5+5 bugün canımAllah’ın izniyle gözüksün bebeklerimiz inşaaallahhhh
+1 progestan diyorumYa kızlar normalde zaten benim gaz sorunum iyice tavan yaptı sizde nasıl durumlar
Progestanın yapmadığı yok desem.. ya da bilemiyorumProgestan gaz mı yapıyor?
Sağol canm insallah hayırlısıBen de yaşadım aynı durumu.. bekledik 8. Haftaya kadar ama olmadi. Yine de henuz karar vermek icin erken, biraz bekle bakalım, stres de yapma. En hayirlisi neyse o olsun
Bilmiyorum ki doktor bişey demediMerhaba kese kaç mm olmuş sizin
Yapma canım vesvese kendini strese sokma inşallah güzel geçer belki bebisi kalp atışını duyarsınız+1 progestan diyorumama gaz olayım 4. Haftadan beri tavan bende de.. kızlar bugün hiç midem bulanmadı, belirti falan yok gibi bşi.. çok stres yaptım.. yarın dr randevum, vesvese de tavan