2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende folidoce kullanıyorum ,içinde B12 olduğu için folik asitin emilimini kolaylaştırıyormuş..Gebelikten 2,5 ay öncesinde folbiol başlamıştım 2 haftadır folidoce kullanıyorum

Merhaba kese kaç mm olmuş sizin

Ben solgarin canim
Onu da çok duydum canım
Teşekkür ederim canım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim...
Ben cok anlamıyorum ama var gibi geldi, bilenler yazar mutlaka
Evet bende bunu kullanıyorum iki gündürEn iyilerinden diye biliyorum bende..
Sevindim canim, ben de doktordan ilk kez duydum, aldim bu aksam başlıyorum.
Ben de inofolic combi kullandim uzun süre, sonra folattro onerdi doktorum, birkac haftadir bitmisti kullanmiyordum, simdi de bunu onerdi aldik bakalım
Oyy ne güzel saglikla buyusun kuzucuklarrrr
Bende folidoce kullanıyorum ,içinde B12 olduğu için folik asitin emilimini kolaylaştırıyormuş..Gebelikten 2,5 ay öncesinde folbiol başlamıştım 2 haftadır folidoce kullanıyorum
Onu da duydum. Bu diofolde de, B12, D3, Iyot ve Folik asit var. Bakalim deneyip göreceğiz sağlıkla alalim yavrularimizi kucaklarımiza

Canım benimde sadece kese gözüküyor. Tahminimce 6+4 gibi ama son adete göre 7 hafta içindeyim. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Endişe ediyorum acaba gözükür mü diye. Sizinki ne kadar oldu canım?
Ben 5+5 bugün canım Allah’ın izniyle gözüksün bebeklerimiz inşaaallahhhh

Ya kızlar normalde zaten benim gaz sorunum iyice tavan yaptı sizde nasıl durumlar
+1 progestan diyorum ama gaz olayım 4. Haftadan beri tavan bende de.. kızlar bugün hiç midem bulanmadı, belirti falan yok gibi bşi.. çok stres yaptım.. yarın dr randevum, vesvese de tavan

Selam kızlar inşallah kasım ayında mucizelerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız benim son adet tarihim 11 ocak negatif çıkan testler den sonra geçen hafta pazartesi 902 değerle hamile olduğumu öğrendim pko hastasiyim bal tarçın çörekotu yapmıştım geç te olsa işe yaradı şükürler olsun 2 aya yakın da burun tıkanıklığı ve hapşırık var aşırı şekilde geçer diye bekledim ama geçmedi arada hafifliyo arada artıyo ilaç ta kullanmak istemiyorum haftaya doktora sorucam ne kullanabilirim diye sizin bilginiz var mı buhar yapıyorum çok az fayda ediyo bugün burun bandı kullandım nefes almayı özlemişim hep böyle mi geçecek acaba hamilelik

+1 progestan diyorum ama gaz olayım 4. Haftadan beri tavan bende de.. kızlar bugün hiç midem bulanmadı, belirti falan yok gibi bşi.. çok stres yaptım.. yarın dr randevum, vesvese de tavan
Yapma canım vesvese kendini strese sokma inşallah güzel geçer belki bebisi kalp atışını duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…