2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selam kızlar inşallah kasım ayında mucizelerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız benim son adet tarihim 11 ocak negatif çıkan testler den sonra geçen hafta pazartesi 902 değerle hamile olduğumu öğrendim pko hastasiyim bal tarçın çörekotu yapmıştım geç te olsa işe yaradı şükürler olsun 🙏 2 aya yakın da burun tıkanıklığı ve hapşırık var aşırı şekilde geçer diye bekledim ama geçmedi arada hafifliyo arada artıyo ilaç ta kullanmak istemiyorum haftaya doktora sorucam ne kullanabilirim diye sizin bilginiz var mı buhar yapıyorum çok az fayda ediyo bugün burun bandı kullandım nefes almayı özlemişim hep böyle mi geçecek acaba hamilelik 😞
Ben halihazırda yakın zamanda burun ameliyati olduğum için düzenli burun spreyi kullanıyorum deniz suyu bildiğin onu burnuma sıkıp temizliyorum öylece açılıyor tıkanıklık

Merhabalar, ben Ebe Ebru. Gebelerle ilgili bir çalışma yapmaktayız. İlerki nesile katkı sağlamak adına, sizin çocuklarınızın sağlık alanında daha iyi hizmet almasını sağlayacak eksiklerimizi giderecek bir çalışma yapmaktayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Progestan gaz mı yapıyor?
Evet yapabiliyor
+1 progestan diyorum😄 ama gaz olayım 4. Haftadan beri tavan bende de.. kızlar bugün hiç midem bulanmadı, belirti falan yok gibi bşi.. çok stres yaptım.. yarın dr randevum, vesvese de tavan🤦🏼‍♀️
Benim de belirti yok gibi birşey hala...yarın ne kadarlık oluyordu? Kalp atışı için mi kese için mi gidiyorsun canım🤗 inşallah güzel haberler ver bize🤗❤️

Ben halihazırda yakın zamanda burun ameliyati olduğum için düzenli burun spreyi kullanıyorum deniz suyu bildiğin onu burnuma sıkıp temizliyorum öylece açılıyor tıkanıklık
16153984511918419438376513198612.jpg

Bunu 1 defa kullandım zararı olmaz umarım ama bu da geçici açıyo sürekli tıkalı burnum

Senin kullandığın nasıl belki ondan denerim

Evet yapabiliyor

Benim de belirti yok gibi birşey hala...yarın ne kadarlık oluyordu? Kalp atışı için mi kese için mi gidiyorsun canım🤗 inşallah güzel haberler ver bize🤗❤️
Sat a göre yarın 5+6 olacak ama bence daha küçük çünkü yumurtlama 14. gün olmadı. Kese için gideceğim, kalp atışı duyulur mu bu kadar erken bilmiyorum. Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle ilerleriz🥰

Sonuçlarıni sabirsizlikla bekliyorum haber ver olur mu♥️ akşama güzel sürpriz eşini bekliyor demek ki çok heyecanlı 😂
Sabah gittim test yaptırdım.aksam sonuç çıktı ama benim akıllı hemsirem kan tahlilinde gebelik hariç herşeye bakmış😂 yarın sabah şehir dışına gidiyorum 2 gün yokum ptesiye kaldı.guleyim mi ağlayayım mi bilmiyorum😅

Merhaba herkese bende dün öğrendim beta 320 daha küçük 😊 akşam peceteye silince olacak kadar pembe akıntı oldu. Sizde yaşadınız mı bu şekilde🙄

Eki Görüntüle 2799248
Bunu 1 defa kullandım zararı olmaz umarım ama bu da geçici açıyo sürekli tıkalı burnum

Senin kullandığın nasıl belki ondan denerim
Hepsi aynı mantık zaten zararı olduğunu düşünmüyorum benim kullandigim sterimar. Resminide ekledim günde 3 4 defa kullanabiliyorsun bir zararı yok

Eklentiler

• Screenshot_20210310-222313_Google.jpg
    Screenshot_20210310-222313_Google.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 19
Sizlerde hamileyken korona olmaktan korkuyormusunuz bebeğe geçtiğine veya ona zararı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yok ama ben çok korkuyorum vücudumun savunmasız kalıp bu nedenle onu kaybedersem diye anksiyete tavan

Sizlerde hamileyken korona olmaktan korkuyormusunuz bebeğe geçtiğine veya ona zararı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yok ama ben çok korkuyorum vücudumun savunmasız kalıp bu nedenle onu kaybedersem diye anksiyete tavan
O zaman ayağınız kayıp düşebilirsiniz bu şekilde de kaybedebilirsiniz Buda bi ihtimal bu şekilde düşünerek kendisi ve bebeğinizi strese sokarsınız tedbirinizi aldıktan sonra akışına bırakın

X