2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Kızlar çin takvimi hesabına göre sizin bebişlerin cinsiyeti ne çıkıyor. Benim 2oğlum vardı bu da erkek çıkıyor🤪
Benimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmisti😁ama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin 🤲😇

Benimde iki kizim.var kiz cikiyor bende de hayirlisi olsunda inaiyorum ben kizimda erkek cikmisti😁ama kiz doğdu insallah sana hayirlisi ile kiz banada hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin 🤲😇
Ay amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzünden🤭

Ay amin yaaa. Sülalenin gazına geldim zaten bide kızın olsun diye diye yediler başımın etini 37yaşımda hamile kaldım onların yüzünden🤭
Rabbim kalbindekini versin cnm yasinda ne var sanki insllah bir cimcimen olur

Benimkilerde 10 ile 4 yaşındalar cnm benim kizlar cok istedi kardesimiz olsun diye diyorumki siz kardes değilmisiniz bebek istiyoruz diyorlar😁🤭
Ohh ne güzel kızlar anaç olur bakarlar kardeşlerine. Benim oğlanlardan pek umudum yok erkekler genelde nereye sığcaz bu kadar kişi modunda oluyolar😂Ama büyük oğlumda kız kardeş istedi inşallah onun gönlündeki olur diyeyim.

Ohh ne güzel kızlar anaç olur bakarlar kardeşlerine. Benim oğlanlardan pek umudum yok erkekler genelde nereye sığcaz bu kadar kişi modunda oluyolar😂Ama büyük oğlumda kız kardeş istedi inşallah onun gönlündeki olur diyeyim.
Öyleler cnm🥰 insallah birde kiz kardesleri olur paşaların rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm

Merhabalar, ben Ebe Ebru. Gebelerle ilgili bir çalışma yapmaktayız. İlerki nesile katkı sağlamak adına, sizin çocuklarınızın sağlık alanında daha iyi hizmet almasını sağlayacak eksiklerimizi giderecek bir çalışma yapmaktayız. Gebe annemlerimiz aşağıda ki linke tıklayarak çalışmamıza destek olursa çok sevinirim.

Saygı ve Sevgilerimle

Gebelikte Cinselliğe İlişkin Tutum ve İnançların Cinsel İşlev Üzerine Etkisi
Etik kurul onayiniz kk uzerinden anket yapmayi da kapsiyor mu? Resmi onayi da anket ekinde paylasmalisiniz.

X