- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Ben halihazırda yakın zamanda burun ameliyati olduğum için düzenli burun spreyi kullanıyorum deniz suyu bildiğin onu burnuma sıkıp temizliyorum öylece açılıyor tıkanıklıkSelam kızlar inşallah kasım ayında mucizelerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız benim son adet tarihim 11 ocak negatif çıkan testler den sonra geçen hafta pazartesi 902 değerle hamile olduğumu öğrendim pko hastasiyim bal tarçın çörekotu yapmıştım geç te olsa işe yaradı şükürler olsun2 aya yakın da burun tıkanıklığı ve hapşırık var aşırı şekilde geçer diye bekledim ama geçmedi arada hafifliyo arada artıyo ilaç ta kullanmak istemiyorum haftaya doktora sorucam ne kullanabilirim diye sizin bilginiz var mı buhar yapıyorum çok az fayda ediyo bugün burun bandı kullandım nefes almayı özlemişim hep böyle mi geçecek acaba hamilelik
İnşallah canımYapma canım vesvese kendini strese sokma inşallah güzel geçer belki bebisi kalp atışını duyarsınız
Evet yapabiliyorProgestan gaz mı yapıyor?
Benim de belirti yok gibi birşey hala...yarın ne kadarlık oluyordu? Kalp atışı için mi kese için mi gidiyorsun canım+1 progestan diyorumama gaz olayım 4. Haftadan beri tavan bende de.. kızlar bugün hiç midem bulanmadı, belirti falan yok gibi bşi.. çok stres yaptım.. yarın dr randevum, vesvese de tavan
Ben halihazırda yakın zamanda burun ameliyati olduğum için düzenli burun spreyi kullanıyorum deniz suyu bildiğin onu burnuma sıkıp temizliyorum öylece açılıyor tıkanıklık
Haftaya gel dedi bana , yani 6+5 olacagımSiz ne zaman gideceksiniz doktora kalp atışı için
Sat a göre yarın 5+6 olacak ama bence daha küçük çünkü yumurtlama 14. gün olmadı. Kese için gideceğim, kalp atışı duyulur mu bu kadar erken bilmiyorum. Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle ilerlerizEvet yapabiliyor
Benim de belirti yok gibi birşey hala...yarın ne kadarlık oluyordu? Kalp atışı için mi kese için mi gidiyorsun canıminşallah güzel haberler ver bize ☺
Sabah gittim test yaptırdım.aksam sonuç çıktı ama benim akıllı hemsirem kan tahlilinde gebelik hariç herşeye bakmışSonuçlarıni sabirsizlikla bekliyorum haber ver olur muakşama güzel sürpriz eşini bekliyor demek ki çok heyecanlı
Bendede bı kere oldu lekelenmeMerhaba herkese bende dün öğrendim beta 320 daha küçükakşam peceteye silince olacak kadar pembe akıntı oldu. Sizde yaşadınız mı bu şekilde
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahMerhaba herkese bende dün öğrendim beta 320 daha küçükakşam peceteye silince olacak kadar pembe akıntı oldu. Sizde yaşadınız mı bu şekilde
Biraz tedirgin etti beni kontrole erken gitmeyi düşünüyorumBendede bı kere oldu lekelenme
Doktor ne dedi progestan verdi mi. Hayırlı olsun bu arada bütün arkadaşlarınHayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahLekelenme bende de oldu sadece peçeteyle sildiğim zamanlar geldi ve 3 gün sürdü
Hepsi aynı mantık zaten zararı olduğunu düşünmüyorum benim kullandigim sterimar. Resminide ekledim günde 3 4 defa kullanabiliyorsun bir zararı yokEki Görüntüle 2799248
Bunu 1 defa kullandım zararı olmaz umarım ama bu da geçici açıyo sürekli tıkalı burnum
Senin kullandığın nasıl belki ondan denerim
Baya büyümüş olacak güzelce görürsünüz kalp atışını duyarsınız inşallahHaftaya gel dedi bana , yani 6+5 olacagım
O zaman ayağınız kayıp düşebilirsiniz bu şekilde de kaybedebilirsiniz Buda bi ihtimal bu şekilde düşünerek kendisi ve bebeğinizi strese sokarsınız tedbirinizi aldıktan sonra akışına bırakınSizlerde hamileyken korona olmaktan korkuyormusunuz bebeğe geçtiğine veya ona zararı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yok ama ben çok korkuyorum vücudumun savunmasız kalıp bu nedenle onu kaybedersem diye anksiyete tavan
Bende kahve akınti yaşadım canım geçen hafta,inşallah hersey yolundadirMerhaba herkese bende dün öğrendim beta 320 daha küçükakşam peceteye silince olacak kadar pembe akıntı oldu. Sizde yaşadınız mı bu şekilde
Protestan kullanmadım. Pazartesi keseyi gördüğüm için heyecan yaptım açıkçası doktora söylemeyi unuttum lekelenmeyiDoktor ne dedi progestan verdi mi. Hayırlı olsun bu arada bütün arkadaşların