2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bugun test yaptigim 3. Gun, 2. Gun ilk gune nazaran bariz koyulasmisti ama bugun yaptığımla dun arasinda pek bir fark yok. Yarın regl gunum, umarım olumlu devam eder

Bu perşembe gideceğim, kalp atışı muhtemelen olur demişti doktor .. benim hesabımla 6+1 olacak perşembe.. erken gibi sanki ama keseyi de 4+6 da karından gördü, cihaz hassastır belki, kısmet

Aynı saatte mi yaptın ve idrar tutmaya, sıvı alımına dikkat ettin mi? İlk günlerde çok etkiliyor bunlar, bana sanki biraz daha koyu geldi ama fark çok az, normaldir inşallah
Açıkçası cok da dikkat ettigim soylenemez, 2.yi sabah yapmstim uyandığımda, idrar rengi bile epey koyuydu, bugun gün içinde cok fazla su içtim, en fazla da 2 saat tuvaletimi tutmusumdur, rengi de acikti ve az once yaptim. Ama arasinda 1bucuk gun olunca fark olur diye dusundum, kafama takildi. Umarim baska bir sebep yoktur ... Olumsuz deneyim insani kotu etkiliyor..

Haklısın insan ister istemez geçmişi düşünüyor veya karşılaştırıyor...inşallah herşey yolundadır, bence sabah ilk idrarla tekrar yap bizimle de paylaş

Bu perşembe gideceğim, kalp atışı muhtemelen olur demişti doktor .. benim hesabımla 6+1 olacak perşembe.. erken gibi sanki ama keseyi de 4+6 da karından gördü, cihaz hassastır belki, kısmet
Bebekte görülmüş müydü benm bigun 5+6 kese boş olarak görüldü

15 marta gideceğim inşallah kalp atışı duyarım takvime göre 7 haftalık olcak ultrason da nasil çıkar bilmem

En alttaki, ortadakine gore mi daha koyu? Yaaa luffen oyle olsun luffennn
Evet öyle görünüyor bence bir kan tahlili yapın yine de
Biri 4.5 diğeri 3 yaşında küçükler ama birlikte büyürler artık
Maşallah Allah bağışlasın küçüklermis evet . Benimkiler de biri 6 diğeri 2 buçuk yaşında bakalım artık öyle olacak beraber buyucekler

Mide bulantısı başlayan var mı . Tüm gün bişey yiyemedim
2 gündür bende de başladı malesef anca istiğfar edince rahatlıyorum. İlk hamilleigimde de 12 haftaya kadar bulanmisti. Dr 3 .ayda biter demişti 12 hafta tik diye kesilmişti. Umarım Buda cok uzun sürmez aksam yemeği yedim aşırı sıkıntı icersindeyim

Sağlıkla kavuşun canım inş bebeğinle.. haftasına göre ne kadar gerideydi en başından beri gerimiydi
Beklenen adet tarihimi 15 gün geçmişti gittiğimde sadece kese gördü, yani ilk başından beri haftasına göre hep gerideydi, 5 temmuzdu sat geç döllenme diye 15 temmuz olarak düzeltmişti doktor,

Mide bulantısı başlayan var mı . Tüm gün bişey yiyemedim
bende de 3 gündür var, yemezsem midem kazınıyor ama yediğim gibi aşırı bulantı ve öğürme hissi..herşey kokmaya başladı, ilk gebeliğimde 9. haftaya kadar sadece öğle saatinde azıcık bulantım olmuştu..bu daha erken başladı ve tüm gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…