- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Yaa ayniz sizinleMerhaba kızlar. Bende adet günü ve iki gün sonra idrarda gebelik testi yaptım ama ikiside silik çıktı. Şuan 4 gün geçti bir hafta geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Nasip olursa üçüncü bebeğimi bekliyorum
Normalde astim ve prolaktinoma var, geçen gebeligimde bu sebeple 5 gun once ogrenmstm ilaclari bir an once birakmak icin. Bu kez prolaktinoma ilacimi zaten kullanmıyordum ama astim kullanıyordum kestim. Şimdilik beklemedeyim. Gecen sefer birkac hafta boyunca 2 gunde bir kan verdim, cok stresliydi.. bu kez olabildiğince geç vermeye çalışacağım...Hayırlı olsun, ben de 3 gün kala öğrenmiştimBenim de benzer kötü tecrübelerim var, o yüzden biraz sıkıntılı geçiyor bugünlerim..5+3 oldum bugün inşallah eğer sağlıklı gelişiyorsa...Eğer herhangi bir hastalığınız yoksa ya da acil ilaç kullanmanız gerekmiyorsa bence de acele etmeyin kan vermek için, ne kadar erken öğrenirsek o kadar fazla stres oluyor. Hepimizin sağlıklı gebelikleri olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Happy mom ile dr.banu çiftçi'nin programını kullanıyorumAnnecikler, hangi gebelik takibi uygulamasını tercih ediyorsunuz?
Hepimizin İnşaAllahYaa ayniz sizinlebenimde 3.ve silik cizgi cikti hadi hayirlisi olsun hakkimizda
Hamilelik+ canım ben deAnnecikler, hangi gebelik takibi uygulamasını tercih ediyorsunuz?
Benim değerim geçen çarşamba 584'dü. Keseyi bugün gördüm çok şükürCanlarımBenim çarşamba 280 ,cuma 580 çıkmıştı kan değerlerim .sağlık ocağındaki doktorum perşembe veya cuma kadın doğuma gidersen kese görürsün dedi erken değil dimi Daha fazla bekleyemiyorum zaten
Benim değerim geçen çarşamba 584'dü. Keseyi bugün gördüm çok şükürBence erken değil yüksek ihtimal siz de görebilirsiniz doktorunuzun söylediği tarihlerde
İnsan çok sabırsızlanıyorOh maşallah canmCuma’ya randevu alıcam inşallah bakalım
Hayırlısı olsun canim, ben de yaşadım boş gebelik. Ama gec gorunenler de varmis, 8. Haftaya kadar bekledim ben de. Insallah saglikla görünür kuzucukBen de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık
Sağol canım inşallahHayırlısı olsun canim, ben de yaşadım boş gebelik. Ama gec gorunenler de varmis, 8. Haftaya kadar bekledim ben de. Insallah saglikla görünür kuzucuk
Bebek için erken değil mi dahaBen de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık
Bazılarında görünüyor, bazilarinda gorunmuyor bu haftalarda canim, daha gec görünebiliyor. Temkinli davranmak istemistir doktor.Bebek için erken değil mi dahaYolk sac görüldü mü? Kese kaç mm olmuş
Kac haftalik cnm eger haftasi küçükse görünmez bende eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebelikten 9 haftalikti kese var ama bebek yoktu bence kafana takma boyle şeyleri insallah sağlıkla ilerler gebeliğiniBen de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık
Onları söylemedi sormakda aklıma gelmedi sadece kese görüldüBebek için erken değil mi dahaYolk sac görüldü mü? Kese kaç mm olmuş
5+6 canm yarın 6 haftalık olcak. İnşallah görürümKac haftalik cnm eger haftasi küçükse görünmez bende eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebelikten 9 haftalikti kese var ama bebek yoktu bence kafana takma boyle şeyleri insallah sağlıkla ilerler gebeliğinikesenin içinde bebeiside görürsün