-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Canım bende geç mi gitsem acaba diye düşünüyorum yazılanları okuyunca kese görünür bebek görünmez filan diye endişelendim ..cuma günü 580 idi değerim bu cuma gideyim diyordum ama şuan haftaya gitsem çok mu geç kalırım diye düşünüyorumÖnümüzdeki hafta kontrolü olanlar var mı kalp atışı alabilenler olur sanırımBen geç gitmek istediğim için haftaya gideceğim, inşallah herşey yolunda giderse sata göre 6+5 olmuş olacak ve muhtemelen vajinal muayene olacağım, rahim hafif geriye doğru olduğu için net görünmüyor. Aranızda ilk kontrolüne en geç giden ben olacağım galiba
Nasıl daha az stres olurum diyorsan öyle yap bence..Yani sadece kese görmek seni strese sokacaksa bu hafta gitme, benim 5 gün önce 670 çıktı değerim, haftaya gideceğim çünkü geçmişte yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum, eğer kalp atışı varsa tek seferde öğrenmiş olacağım.Ama buna tabi ki ben tek başıma karar vermedim doktorumla konuştum olur dediCanım bende geç mi gitsem acaba diye düşünüyorum yazılanları okuyunca kese görünür bebek görünmez filan diye endişelendim ..cuma günü 580 idi değerim bu cuma gideyim diyordum ama şuan haftaya gitsem çok mu geç kalırım diye düşünüyorum
benim de düşüğüm oldu eylülde, adetim 15 gün geçtikten sonra doktora gitmiştim, haftasına göre küçüktü vs gelişmedi sanırım düşük oldu 2.5 aylıkken, ben de henüz gitmedim doktora, 16 sına randevu aldım. insan korkuyor gelişimi iyi olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye, o yüzden biraz geç tarihe aldım randevuyu.Nasıl daha az stres olurum diyorsan öyle yap bence..Yani sadece kese görmek seni strese sokacaksa bu hafta gitme, benim 5 gün önce 670 çıktı değerim, haftaya gideceğim çünkü geçmişte yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum, eğer kalp atışı varsa tek seferde öğrenmiş olacağım.Ama buna tabi ki ben tek başıma karar vermedim doktorumla konuştum olur dedi
sürekli doktora gittik o dönem kese göründü bebek görünmedi, haftasına göre küçüktü, sonraki hafta gittik gene gelişimi yavaştı, sonra kalp atışı için tekrar gittik, iki ayda kaç kere doktora gittim hatırlamıyorum, her gidişimde ömrümden ömür gidiyordu, acaba gelişti mi, acaba kalp atışını duyacak mıyız vs diye, süreç çok zordu gerçekten, duyduk kalp atışını ama olmadı maalesef, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah,benim de düşüğüm oldu eylülde, adetim 15 gün geçtikten sonra doktora gitmiştim, haftasına göre küçüktü vs gelişmedi sanırım düşük oldu 2.5 aylıkken, ben de henüz gitmedim doktora, 16 sına randevu aldım. insan korkuyor gelişimi iyi olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye, o yüzden biraz geç tarihe aldım randevuyu.
Sizinle son adet tarihimiz aynı, 31 günde bir adet oluyorum, ben de 17sinde gideceğim baya benziyoruzbenim de düşüğüm oldu eylülde, adetim 15 gün geçtikten sonra doktora gitmiştim, haftasına göre küçüktü vs gelişmedi sanırım düşük oldu 2.5 aylıkken, ben de henüz gitmedim doktora, 16 sına randevu aldım. insan korkuyor gelişimi iyi olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye, o yüzden biraz geç tarihe aldım randevuyu.
Benim de bos gebelikti ve gercekten 8haftalik olana kdr defalarca kan verme doktora gitme, cok zorlu stresli bir durumdu.. sonunda da kurtaj oldum.. ben de otelemeye calsiyorum elimden geldiğince. Gerçekten cok etkiliyor insani...sürekli doktora gittik o dönem kese göründü bebek görünmedi, haftasına göre küçüktü, sonraki hafta gittik gene gelişimi yavaştı, sonra kalp atışı için tekrar gittik, iki ayda kaç kere doktora gittim hatırlamıyorum, her gidişimde ömrümden ömür gidiyordu, acaba gelişti mi, acaba kalp atışını duyacak mıyız vs diye, süreç çok zordu gerçekten, duyduk kalp atışını ama olmadı maalesef, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah,
Merhaba. Aynıyız sizinle benim de 3. Gebeliğim . Keseyi gördüm ben . Çocuklarınızın yaşları nedirMerhaba kızlar. Bende adet günü ve iki gün sonra idrarda gebelik testi yaptım ama ikiside silik çıktı. Şuan 4 gün geçti bir hafta geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Nasip olursa üçüncü bebeğimi bekliyorum
Beni de doktor 23 Mart'ta çağırdı kalp atışını duymak için geçen hafta keseyi gördükÖnümüzdeki hafta kontrolü olanlar var mı kalp atışı alabilenler olur sanırımBen geç gitmek istediğim için haftaya gideceğim, inşallah herşey yolunda giderse sata göre 6+5 olmuş olacak ve muhtemelen vajinal muayene olacağım, rahim hafif geriye doğru olduğu için net görünmüyor. Aranızda ilk kontrolüne en geç giden ben olacağım galiba
evet ben hala etkisinden kurtulabilmiş değilim, aynı hastaneye gittiğimde aynı koridorda yürüdüğümde gözlerim doluyor, bir de düşük yapmadan önceki gün ultrasonda bebeğimi gördüğüm hali gözümün önünden gitmiyor, o kanamalar çaresizlik vs. çok zor gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler, bunu tüm kalbimle diliyorum,Benim de bos gebelikti ve gercekten 8haftalik olana kdr defalarca kan verme doktora gitme, cok zorlu stresli bir durumdu.. sonunda da kurtaj oldum.. ben de otelemeye calsiyorum elimden geldiğince. Gerçekten cok etkiliyor insani...
inşallah güzel haberler alırız ,Sizinle son adet tarihimiz aynı, 31 günde bir adet oluyorum, ben de 17sinde gideceğim baya benziyoruzİnşallah güzel haberler veririz
O kadar iyi anlıyorum ki,ilk bebeğimi 32 de kaybettim herşeyi hazırdı doğumu planlamaya gitmiştik ..kaybın her türlüsü çok zor ister ilk haftada kaybet ister son haftada..evet ben hala etkisinden kurtulabilmiş değilim, aynı hastaneye gittiğimde aynı koridorda yürüdüğümde gözlerim doluyor, bir de düşük yapmadan önceki gün ultrasonda bebeğimi gördüğüm hali gözümün önünden gitmiyor, o kanamalar çaresizlik vs. çok zor gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler, bunu tüm kalbimle diliyorum,
tabiki ilk hafta son hafta farketmiyor ama uzun bir sürede ona alışmak ve sonrasında bu şekilde olması gerçekten çok yıpratıcı. tüm hamile annelerimiz için dua ediyorum. inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.O kadar iyi anlıyorum ki,ilk bebeğimi 32 de kaybettim herşeyi hazırdı doğumu planlamaya gitmiştik ..kaybın her türlüsü çok zor ister ilk haftada kaybet ister son haftada..
Bol bol dua edip içimi ferah tutmaya çalışıyorum eğer nasibimizde yoksa o evlat ,olmuyor
Rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah..Kimseyi evlat acısıyla sınamasın ..
Bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim o masaya şimdi yeni bebeğim için gidemiyorum ,doktorum çok iyi olmasına rağmen başka doktordan randevu alacağım bu sebepten,umarım aşarız bu durumlarıİlaç gibi gelir yeni yavrularımız
Cok zor gerçekten, hele de gorduysen daha da zor, sabırlar diliyorum ve insallah saglikla kavusacagiz birlikte yavrularımiza, madem kader ortagiyiz, ayni ayin anneleri de olalim hadievet ben hala etkisinden kurtulabilmiş değilim, aynı hastaneye gittiğimde aynı koridorda yürüdüğümde gözlerim doluyor, bir de düşük yapmadan önceki gün ultrasonda bebeğimi gördüğüm hali gözümün önünden gitmiyor, o kanamalar çaresizlik vs. çok zor gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler, bunu tüm kalbimle diliyorum,
Ben cuma gunu kalp atisi icin gidiyorum insallah goruruzÖnümüzdeki hafta kontrolü olanlar var mı kalp atışı alabilenler olur sanırımBen geç gitmek istediğim için haftaya gideceğim, inşallah herşey yolunda giderse sata göre 6+5 olmuş olacak ve muhtemelen vajinal muayene olacağım, rahim hafif geriye doğru olduğu için net görünmüyor. Aranızda ilk kontrolüne en geç giden ben olacağım galiba
Sizin ikizdi galiba dimiBen cuma gunu kalp atisi icin gidiyorum insallah goruruz
Sağlıkla kavuşun canım inş bebeğinle..benim de düşüğüm oldu eylülde, adetim 15 gün geçtikten sonra doktora gitmiştim, haftasına göre küçüktü vs gelişmedi sanırım düşük oldu 2.5 aylıkken, ben de henüz gitmedim doktora, 16 sına randevu aldım. insan korkuyor gelişimi iyi olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye, o yüzden biraz geç tarihe aldım randevuyu.
Cift embryo transferdi, cuma tek kese gorduk, ikinci varmi diye bu hafta son bi kontrol yapacagiz. Eşi yoksa tek olacak.Sizin ikizdi galiba dimi
İnşallah duyarsınız ve sağlıklı bir gebeliğiniz olurBen cuma gunu kalp atisi icin gidiyorum insallah goruruz