2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hamile olduğumda testte çift çizgiyi görünce hemen gitmiştim doktora ve kese görünmüştü ama bu sefer çift çizgiyi görsem de kan da vereceğim beta hcg için, düzenli bir katlanarak artış var mı takip edeceğim. Bunlar tecrübe işte...

Biri 4.5 diğeri 3 yaşında küçükler ama birlikte büyürler artık

Ooooo tecrübeli anneler de burada sizden öğrenecek çok şey var desenize... benim de 4 yaşında bir kızım var ve bu ay ben de kasım 2021 annesi olmak istiyorum kısmetse

Yine de hemen verme biraz bekle, reglden birkac gun geçsin. Ben bos gebelik ve kurtaj gecirdim. Erken ogrenmek durumundaydim ilac kullandigim için, 5 gun kala testte öğrenince, sonrasi cok fazla kan verme, degerde orantisiz artis, surekli doktora gitme arasinda gecince stres cok oldu. Bugun regl gunum, yine 3 gun once kasette ogrendim (takvime yanlis isaretleme yapinca ben 1 gun geçti sandim da test yaptim yoksa yapmayacaktim), cuma saglik ocagina giderim kan için, haftaya da carsamba gibi doktoruma giderim diye düşünüyorum bir degisiklik olmazsa. Bakalım..

Kızlar merhaba doktordan geliyorum kese 9 mm olarak göründü doktor 4 haftalık dedi sat 25 ocak ama ben 35 günde bir falan oluyorum çok mu geri anlamadım
Mesela benim sat 27 ocak ama ben 25 günde bir adet olurum o yüzden benim yumurtlamam sizinkine göre daha erken. Sizinde 35 günde adet olduğunuz için yumurtlamaniz geç bu yüzden de bebek daha küçüktür normal gayet küçük çıkması inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Kızlar merhaba doktordan geliyorum kese 9 mm olarak göründü doktor 4 haftalık dedi sat 25 ocak ama ben 35 günde bir falan oluyorum çok mu geri anlamadım
benim sat 27 ocak. ama ben de senin gibi 30-33 günleri aracında adet oluyorum. o yüzden sat tarihimi 2 gün fazla olarak yaptım. 29 ocak diye girdim. gebelik aslında 28 günde bir adet olan kadına göre hesaplanıyor. o yüzden normal. sadece sonraki randevunuzdaki ilerlemesini takip eder doktor. 4 haftalık ise sonraki hafta aynı gün 5 haftalık olacak. o zaman sıkıntı olmaz inşaallah.

Anladım canım...son adet tarihim 19 şubat işte, 20 marta kadar bekleyeceğim. Ondan sonra test yaparım , beta hcg için haftada kaç gün kan vermek gerek..2 kez yeterli mi 3 gün arayla mesela ?

Senin 3 teste de baktım belirginlik var gittikçe...hamilesin bence umarım bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

Boş gebelik ve kimyasal gebelik aynı şey mi bu arada ? Kürtaj kaçıncı haftada oldun ? Geçmiş olsun, zor bir durum.

Merhabalar ben bir vajinismus hastasıydim ve buradaki arkadaşlar sayesinde Aralık'ta yendim ve şimdi 5 haftalık hamileyim iyiki böyle bir site var ne kadar teşekkür etsem az kalır burada ki güçlü kadınlara. şimdi onların yardımı sayesinde Allah'ın nasip etmesiyle anne olma mutluluğunu yaşıyorum istedim ki hamileliğimi de burada geçireyim şimdiden bana katacağinız herşey için teşekkür ederim

Anladım canım...son adet tarihim 19 şubat işte, 20 marta kadar bekleyeceğim. Ondan sonra test yaparım , beta hcg için haftada kaç gün kan vermek gerek..2 kez yeterli mi 3 gün arayla mesela ?
3 değil de, 2 ve 2nin katlari seklinde kan verirsen hesaplarken de daha kolay. Benim hedefim, cuma (yani battan 3 gun sonra) verip, haftaya da salı verip (yani ilk olcumden 4 gun sonra) duruma gore doktora gitmek. Çünkü 2 gunde 1 %60 ile %100 arasi bir artis olmasi gerekir. Hesaplamayı bu sekilde daha kolay yapabilirsin
Senin 3 teste de baktım belirginlik var gittikçe...hamilesin bence umarım bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Yaaa insallah cok sag ol zaman ayirip baktigin icin insallah sağlıkla kavusuruz bebelerimize
Boş gebelik ve kimyasal gebelik aynı şey mi bu arada ? Kürtaj kaçıncı haftada oldun ? Geçmiş olsun, zor bir durum.
Hayır aynı değil, kimyasal gebelik erken dönemde 5 haftaliga kadar cogunlukla, fetus yeterince gelismeden ya da bir sorun durumunda kendiliginden düşer, kese tespitine dahi firsat kalmaz, hatta kimi zaman reglle karışır, cogu kadin anlamaz kimyasali. Bos gebelikte kese olusur, belli bir noktaya kadar gelisir, ancak icinde bebek yoktur, o dollenmeye ozgu kromozom bozuklugunda vucudun bu durumu tespit ederek kendiliğinden dollenmeyi durdurmasi gibi dusuneblrsin. Kesenin içi su doludur. Kendiliginden nadiren duseblr ama genelde kurtajla alinir.

Sabretmeye çalışmaktan yoruldum her akşam eşim gelince peşinde dolanıyorum bir şey söyleyecekmis gibi sonra oturup yüzüne bakıyorum eşim bişey mi oldu diyo yoo diyorum günler böyle geçiyor

Evet var bnde aynı seyleri yasıyorum

kaç günde bir adet oluyordunuz?

çok sevindim canım cihaza göre çok değişiyor ya gerçekten başka doktora gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…