- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Aynen öyle... Yine mi bir sey olacak acaba diyorum, aslinda rahatim da ama, yine de takılıyorum iste... Yapacağım muttttlakaaaHaklısın insan ister istemez geçmişi düşünüyor veya karşılaştırıyor...inşallah herşey yolundadır, bence sabah ilk idrarla tekrar yap bizimle de paylaş
Idrar testiyle de anlaşılıyor aslında, gecen sefer de oyle takip etmistim, gitgide koyulaşmasi gerek ama zaman farki önemli, bakalım yarin sabah nasil olacak. Kan icin cumayi beklemek istiyorum, reglin uzerinden 3 gün gecmis olacak.İdrarda böyle takip etmekle çok anlaşılmaz sanki kan verseniz kanda takip etmek daha net sonuç verir gönlünüze göre olur inşallah sagliklaa
Umarim oyledir gerçekten, sabah kaset yapacağım, cuma da kan insallahEvet öyle görünüyor bence bir kan tahlili yapın yine de
Maşallah Allah bağışlasın küçüklermis evet . Benimkiler de biri 6 diğeri 2 buçuk yaşında bakalım artık öyle olacak beraber buyucekler
Bende ara ara hafif yoklama yapti, ama ciddi bir durum yok. Dun vardi ama, migrenden dolayi bulandi bence.Mide bulantısı başlayan var mı . Tüm gün bişey yiyemedim