2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Haklısın insan ister istemez geçmişi düşünüyor veya karşılaştırıyor...inşallah herşey yolundadır, bence sabah ilk idrarla tekrar yap bizimle de paylaş 🤗☺️
Aynen öyle... Yine mi bir sey olacak acaba diyorum, aslinda rahatim da ama, yine de takılıyorum iste... Yapacağım muttttlakaaa🥰
İdrarda böyle takip etmekle çok anlaşılmaz sanki kan verseniz kanda takip etmek daha net sonuç verir gönlünüze göre olur inşallah sagliklaa
Idrar testiyle de anlaşılıyor aslında, gecen sefer de oyle takip etmistim, gitgide koyulaşmasi gerek ama zaman farki önemli, bakalım yarin sabah nasil olacak. Kan icin cumayi beklemek istiyorum, reglin uzerinden 3 gün gecmis olacak.
Evet öyle görünüyor bence bir kan tahlili yapın yine de 😍

Maşallah Allah bağışlasın küçüklermis evet . Benimkiler de biri 6 diğeri 2 buçuk yaşında bakalım artık öyle olacak beraber buyucekler😍
Umarim oyledir gerçekten, sabah kaset yapacağım, cuma da kan insallah🥰🙏
Mide bulantısı başlayan var mı . Tüm gün bişey yiyemedim
Bende ara ara hafif yoklama yapti, ama ciddi bir durum yok. Dun vardi ama, migrenden dolayi bulandi bence.

Önümüzdeki hafta kontrolü olanlar var mı kalp atışı alabilenler olur sanırım 🙄 Ben geç gitmek istediğim için haftaya gideceğim, inşallah herşey yolunda giderse sata göre 6+5 olmuş olacak ve muhtemelen vajinal muayene olacağım, rahim hafif geriye doğru olduğu için net görünmüyor. Aranızda ilk kontrolüne en geç giden ben olacağım galiba ☺️
Ben bu hafta sonu gidiyorum inşallah randevuyu aldım 6+3 olucam gittiğimde kızımda 6+2 de duymuştuk kalbini karından

Benimde 3.gebelik kızlar. İlk oğlum 12yaşında küçük oğlum 5yaşında. Bende ayın 14ünde ilk muayneme gitmeyi düşünüyorum ama hala doktor arayışındayım. Başladığım kişide doğurmak isterim. İstanbul Avrupa yakasında varmı tavsiyeniz.

Kızlar Malatya’da yaşayan yada Malatyalı olan var mı aranızda doktor tavsiyesi için

Slm kızlar bugün kan testini yaptırdım değerim 22.29 bat. 4 martti.2 gün sonra yeniden test yaptircam artış olmuşmu diye.doktora göstermedim sonucu.deger çok düşük değil mi sanki bir anormallik var gibi.bu arada önceki gebeligimde adetim 4 gün geçtiğinde değerim 658 cikmis.esime de söylemedim henüz.esinize söylediniz mi? sürpriz yapmayı düşünüyorum hersy bir netlessin de artık

Kızlar bende ankaradan doktor tavsiyeniz varsa alırım şehre yabancıyım ne hastane nede doktor bilgimiz yok

2 gündür bende de başladı malesef anca istiğfar edince rahatlıyorum. İlk hamilleigimde de 12 haftaya kadar bulanmisti. Dr 3 .ayda biter demişti 12 hafta tik diye kesilmişti. Umarım Buda cok uzun sürmez aksam yemeği yedim aşırı sıkıntı icersindeyim
Hadi ya inşallah geçer bir an önce.. bende de kusma olmadı daha ama midem çok kötü ağzımda hep bir tat kalıyor. İlk gebeliğimde hiç kusmadim ikincisinde 4 ay boyunca sürdü. Ama o ağızdaki tat doğuma kadar..
bende de 3 gündür var, yemezsem midem kazınıyor ama yediğim gibi aşırı bulantı ve öğürme hissi..herşey kokmaya başladı, ilk gebeliğimde 9. haftaya kadar sadece öğle saatinde azıcık bulantım olmuştu..bu daha erken başladı ve tüm gün var :KK43:
Aynı durumdayım ya yemeğince rahatım ama aç oluyorum yiyince çok fena ..inşallah hemen geçer bu günler
Aynen öyle... Yine mi bir sey olacak acaba diyorum, aslinda rahatim da ama, yine de takılıyorum iste... Yapacağım muttttlakaaa🥰

Idrar testiyle de anlaşılıyor aslında, gecen sefer de oyle takip etmistim, gitgide koyulaşmasi gerek ama zaman farki önemli, bakalım yarin sabah nasil olacak. Kan icin cumayi beklemek istiyorum, reglin uzerinden 3 gün gecmis olacak.

Umarim oyledir gerçekten, sabah kaset yapacağım, cuma da kan insallah🥰🙏

Bende ara ara hafif yoklama yapti, ama ciddi bir durum yok. Dun vardi ama, migrenden dolayi bulandi bence.
Haberini bekliyorum heyecanla 😍
Slm kızlar bugün kan testini yaptırdım değerim 22.29 bat. 4 martti.2 gün sonra yeniden test yaptircam artış olmuşmu diye.doktora göstermedim sonucu.deger çok düşük değil mi sanki bir anormallik var gibi.bu arada önceki gebeligimde adetim 4 gün geçtiğinde değerim 658 cikmis.esime de söylemedim henüz.esinize söylediniz mi? sürpriz yapmayı düşünüyorum hersy bir netlessin de artık
Merhaba hayırlı olsun öncelikle.. Geç döllenme olabilir bebekten bebeğe değişir önceki hamilelikte adetim bir hafta gecikmisken yaptığımda 70 çıktı bunda 4 gün geçti 700 çıktı.
Yani geç döllenme olmuştur.
Sabredebilirseniz sürpriz çok iyi olur bence benimki beklenmeyen gebelik olduğu için yapamadım aninda aradım zaten ayrıca da çok sabirsizim 😂

Benımde 1 hafta geride umarım bişey olmaz 😞
bir kereliğine yumurtlamadan ve ya döllenmeden dolayı hafta geç oldu ise o haftadan takip edebilirsiniz onda sorun yok. benimki mesela haftasına göre 1 hafta geri 4 haftalık, sonraki hafta gidiyordum 5 haftalık olması gerekirken 4+5 felan oluyordu. yavaş gelişiyordu sonrasında düşük yaptım ve kürtaj yaptılar rahim içinin temizlenmesi için. endişe etmeyin birşey olmaz Allahın izni ile.

bir kereliğine yumurtlamadan ve ya döllenmeden dolayı hafta geç oldu ise o haftadan takip edebilirsiniz onda sorun yok. benimki mesela haftasına göre 1 hafta geri 4 haftalık, sonraki hafta gidiyordum 5 haftalık olması gerekirken 4+5 felan oluyordu. yavaş gelişiyordu sonrasında düşük yaptım ve kürtaj yaptılar rahim içinin temizlenmesi için. endişe etmeyin birşey olmaz Allahın izni ile.
Aynen benimkisi de öyle olmuştu ilk gidişim ve sonraki her gidişimde geriydi, ikisinde de aynı şey oldu, benim kendisi de düşmedi:KK43:
İnşallah hepimizin sağlıklıdır bu sefer :dua:
dayler dayler dayler dayler güzel bir sonuçla gel inşallah.
Bir de qepa qepa vardı son mesajlara cevap vermedi umarım iyidir :KK43:

Kizlar 1.si bu sabah, diğeri dün, koyulasma var diyebilir miyiz?
melinda- melinda- ne dusunuyorsun 😕

Eklentiler

• IMG_20210309_085821.jpg
    IMG_20210309_085821.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20210307_132951.jpg
    IMG_20210307_132951.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ben eylül 2021 annelerindeydim. 5 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim, düşük yaptım ama kürtaj olmadım, kendim kanamayla düşürdüm ve 20 ocakta düşük yaptım, 19 şubatta da adet oldum. Normalde de adet döngüm 27-28 günde birdir. Bu düşükten sonra hemen düzene girmiş olduğunu gösterir değil mi sanki ?

Bu ay inşallah kasım 2021 annelerine katılırım. Yumurtanın çatlama belirtilerinde adet olacakmış gibi kasık ağrısı , bel ağrısı ve sarı beyaz arası akıntı mı oluyordu bir de bilen var mı ?

X