- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Aynen öyle... Yine mi bir sey olacak acaba diyorum, aslinda rahatim da ama, yine de takılıyorum iste... Yapacağım muttttlakaaaHaklısın insan ister istemez geçmişi düşünüyor veya karşılaştırıyor...inşallah herşey yolundadır, bence sabah ilk idrarla tekrar yap bizimle de paylaş
Idrar testiyle de anlaşılıyor aslında, gecen sefer de oyle takip etmistim, gitgide koyulaşmasi gerek ama zaman farki önemli, bakalım yarin sabah nasil olacak. Kan icin cumayi beklemek istiyorum, reglin uzerinden 3 gün gecmis olacak.İdrarda böyle takip etmekle çok anlaşılmaz sanki kan verseniz kanda takip etmek daha net sonuç verir gönlünüze göre olur inşallah sagliklaa
Umarim oyledir gerçekten, sabah kaset yapacağım, cuma da kan insallahEvet öyle görünüyor bence bir kan tahlili yapın yine de
Maşallah Allah bağışlasın küçüklermis evet . Benimkiler de biri 6 diğeri 2 buçuk yaşında bakalım artık öyle olacak beraber buyucekler
Bende ara ara hafif yoklama yapti, ama ciddi bir durum yok. Dun vardi ama, migrenden dolayi bulandi bence.Mide bulantısı başlayan var mı . Tüm gün bişey yiyemedim
Ben bu hafta sonu gidiyorum inşallah randevuyu aldım 6+3 olucam gittiğimde kızımda 6+2 de duymuştuk kalbini karındanÖnümüzdeki hafta kontrolü olanlar var mı kalp atışı alabilenler olur sanırımBen geç gitmek istediğim için haftaya gideceğim, inşallah herşey yolunda giderse sata göre 6+5 olmuş olacak ve muhtemelen vajinal muayene olacağım, rahim hafif geriye doğru olduğu için net görünmüyor. Aranızda ilk kontrolüne en geç giden ben olacağım galiba
İnşallahHayırlısı olsun, ben de 3 gun kala ogrendim, yarin regl gunu. Birkaç gun sonra kan veririm biraz geçsin de. Bu topiktekilerle hep birlikte saglikla Kasim annesi olalım
Seninle aynıyızİyi geceler herkese bende kasım annesi olacağım inşallah 4+6 günlük hamileyim
Hadi ya inşallah geçer bir an önce.. bende de kusma olmadı daha ama midem çok kötü ağzımda hep bir tat kalıyor. İlk gebeliğimde hiç kusmadim ikincisinde 4 ay boyunca sürdü. Ama o ağızdaki tat doğuma kadar..2 gündür bende de başladı malesef anca istiğfar edince rahatlıyorum. İlk hamilleigimde de 12 haftaya kadar bulanmisti. Dr 3 .ayda biter demişti 12 hafta tik diye kesilmişti. Umarım Buda cok uzun sürmez aksam yemeği yedim aşırı sıkıntı icersindeyim
Aynı durumdayım ya yemeğince rahatım ama aç oluyorum yiyince çok fena ..inşallah hemen geçer bu günlerbende de 3 gündür var, yemezsem midem kazınıyor ama yediğim gibi aşırı bulantı ve öğürme hissi..herşey kokmaya başladı, ilk gebeliğimde 9. haftaya kadar sadece öğle saatinde azıcık bulantım olmuştu..bu daha erken başladı ve tüm gün var
Haberini bekliyorum heyecanlaAynen öyle... Yine mi bir sey olacak acaba diyorum, aslinda rahatim da ama, yine de takılıyorum iste... Yapacağım muttttlakaaa
Idrar testiyle de anlaşılıyor aslında, gecen sefer de oyle takip etmistim, gitgide koyulaşmasi gerek ama zaman farki önemli, bakalım yarin sabah nasil olacak. Kan icin cumayi beklemek istiyorum, reglin uzerinden 3 gün gecmis olacak.
Umarim oyledir gerçekten, sabah kaset yapacağım, cuma da kan insallah
Bende ara ara hafif yoklama yapti, ama ciddi bir durum yok. Dun vardi ama, migrenden dolayi bulandi bence.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle.. Geç döllenme olabilir bebekten bebeğe değişir önceki hamilelikte adetim bir hafta gecikmisken yaptığımda 70 çıktı bunda 4 gün geçti 700 çıktı.Slm kızlar bugün kan testini yaptırdım değerim 22.29 bat. 4 martti.2 gün sonra yeniden test yaptircam artış olmuşmu diye.doktora göstermedim sonucu.deger çok düşük değil mi sanki bir anormallik var gibi.bu arada önceki gebeligimde adetim 4 gün geçtiğinde değerim 658 cikmis.esime de söylemedim henüz.esinize söylediniz mi? sürpriz yapmayı düşünüyorum hersy bir netlessin de artık
Benımde 1 hafta geride umarım bişey olmazBeklenen adet tarihimi 15 gün geçmişti gittiğimde sadece kese gördü, yani ilk başından beri haftasına göre hep gerideydi, 5 temmuzdu sat geç döllenme diye 15 temmuz olarak düzeltmişti doktor,
bir kereliğine yumurtlamadan ve ya döllenmeden dolayı hafta geç oldu ise o haftadan takip edebilirsiniz onda sorun yok. benimki mesela haftasına göre 1 hafta geri 4 haftalık, sonraki hafta gidiyordum 5 haftalık olması gerekirken 4+5 felan oluyordu. yavaş gelişiyordu sonrasında düşük yaptım ve kürtaj yaptılar rahim içinin temizlenmesi için. endişe etmeyin birşey olmaz Allahın izni ile.Benımde 1 hafta geride umarım bişey olmaz
Aynen benimkisi de öyle olmuştu ilk gidişim ve sonraki her gidişimde geriydi, ikisinde de aynı şey oldu, benim kendisi de düşmedibir kereliğine yumurtlamadan ve ya döllenmeden dolayı hafta geç oldu ise o haftadan takip edebilirsiniz onda sorun yok. benimki mesela haftasına göre 1 hafta geri 4 haftalık, sonraki hafta gidiyordum 5 haftalık olması gerekirken 4+5 felan oluyordu. yavaş gelişiyordu sonrasında düşük yaptım ve kürtaj yaptılar rahim içinin temizlenmesi için. endişe etmeyin birşey olmaz Allahın izni ile.
Bariz bir şekilde koyulaşma var
Yaaa insallahBariz bir şekilde koyulaşma var
Aaaaa deli misin tabi ki var
Yaaa insallah canimmmAaaaa deli misin tabi ki varÇok sevindim