2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba kızlar. Bende adet günü ve iki gün sonra idrarda gebelik testi yaptım ama ikiside silik çıktı. Şuan 4 gün geçti bir hafta geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Nasip olursa üçüncü bebeğimi bekliyorum 😊
Yaa ayniz sizinle 😇benimde 3.ve silik cizgi cikti hadi hayirlisi olsun hakkimizda🤲

Hayırlı olsun, ben de 3 gün kala öğrenmiştim☺️ Benim de benzer kötü tecrübelerim var, o yüzden biraz sıkıntılı geçiyor bugünlerim..5+3 oldum bugün inşallah eğer sağlıklı gelişiyorsa...Eğer herhangi bir hastalığınız yoksa ya da acil ilaç kullanmanız gerekmiyorsa bence de acele etmeyin kan vermek için, ne kadar erken öğrenirsek o kadar fazla stres oluyor. Hepimizin sağlıklı gebelikleri olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲❤️
Normalde astim ve prolaktinoma var, geçen gebeligimde bu sebeple 5 gun once ogrenmstm ilaclari bir an once birakmak icin. Bu kez prolaktinoma ilacimi zaten kullanmıyordum ama astim kullanıyordum kestim. Şimdilik beklemedeyim. Gecen sefer birkac hafta boyunca 2 gunde bir kan verdim, cok stresliydi.. bu kez olabildiğince geç vermeye çalışacağım...

Canlarım 🌸Benim çarşamba 280 ,cuma 580 çıkmıştı kan değerlerim .sağlık ocağındaki doktorum perşembe veya cuma kadın doğuma gidersen kese görürsün dedi erken değil dimi 🌸Daha fazla bekleyemiyorum zaten 😉

Canlarım 🌸Benim çarşamba 280 ,cuma 580 çıkmıştı kan değerlerim .sağlık ocağındaki doktorum perşembe veya cuma kadın doğuma gidersen kese görürsün dedi erken değil dimi 🌸Daha fazla bekleyemiyorum zaten 😉
Benim değerim geçen çarşamba 584'dü. Keseyi bugün gördüm çok şükür 😍 Bence erken değil yüksek ihtimal siz de görebilirsiniz doktorunuzun söylediği tarihlerde 🙏

Ben de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık

Ben de bugün ilk doktor randevume gittim kese görüldü ama boş olarak bebek gorulmedi yani haftaya tekrar gel görmemiz gerekir dedi daha önce düşüklerin olduğu için takip edelim bazen boş gebelik olabiliyor falan dedi bı korku oldu tabi bende hayırlısı diyorum artık
Hayırlısı olsun canim, ben de yaşadım boş gebelik. Ama gec gorunenler de varmis, 8. Haftaya kadar bekledim ben de. Insallah saglikla görünür kuzucuk❤️

Bebek için erken değil mi daha 🙄 Yolk sac görüldü mü? Kese kaç mm olmuş

Kac haftalik cnm eger haftasi küçükse görünmez bende eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebelikten 9 haftalikti kese var ama bebek yoktu bence kafana takma boyle şeyleri insallah sağlıkla ilerler gebeliğini🤲 kesenin içinde bebeiside görürsün 💕

Kac haftalik cnm eger haftasi küçükse görünmez bende eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebelikten 9 haftalikti kese var ama bebek yoktu bence kafana takma boyle şeyleri insallah sağlıkla ilerler gebeliğini🤲 kesenin içinde bebeiside görürsün 💕
5+6 canm yarın 6 haftalık olcak. İnşallah görürüm

X