2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tamamen aynı şeyler hissediyoruz diyebilirim. Bu kadar olur benim de 3 kaybım var öncesinde, hiç kanamam olmadı ama dr um gebeliği öğrenir öğrenmez progestana başlattı.. ara ara kasık ağrısı hissediyorum, hatta sanki bebeğin tutunduğu yer midir acaba diye de düşünüyorum. Sızı yapıyor kısa süreli gün içinde.. bazen de genel olarak hiçbir şey hissetmediğimde endişeleniyorum acaba büyümeye devam ediyor mu diye..

28 gun adet dongum aslinda ben de diyordum mevsimsel gecis filan teyzem kafami karıştı birde normalde belim bir gün agrir heemn adet olurum 3 gündür belim cok ağrıyor. Hayırlısı olsun insallah. Gec dollenme olabilir diye dusundum

Merhaba ilk zamanlar yerlesme agrisi olarak kasik agrisi olur sonra gecer. Ilk hamileligidmde ilk haftalar cok vardi benimde

Hayır bilmiyorum. Çünkü planli bir hamilelik değil. Stresimin nedeni düşük mu olur diye belim cok ağrıyor çünkü. Birde karaciger temizligi yapıyordum 2 kere sinemaki içtim oda düşüğe sebep olabilirmis endisem bundan

İşte o arada sızlama hissi en son cuma akşam oldu
yoğun bel ağrısı çok görülen bir belirti, içinizi ferah tutun bebek eğer sağlıklıysa hiçbir şey olmayacaktır

İşte o arada sızlama hissi en son cuma akşam oldu

yoğun bel ağrısı çok görülen bir belirti, içinizi ferah tutun bebek eğer sağlıklıysa hiçbir şey olmayacaktır
Bence kanama olmadığı sürece ya da dayanılmayacak bir ağrı olmadığı sürece kötü düşünmemek lazım.. iki defa kan testi verdim iki kattan fazla artışı görünce dr um tekrar bhcg istemedi. Sadece kanama olursa gel dedi. İçimizi ferah tutalım, iyi düşünelim iyi olsun

Merhabalar 4 senedir evliyim bi senedir deniyoruz. 17 şubatta yumurtlama görmüştüm adetimin üzerinden de 4 günü geçti. Evde testler yaptım ikinci gün ve kan verdim hepsi de pozitif. Daha doktora gitmedim pazartesi tekrar kan vereceğim umarım her şey yolunda gider ve Rabbim nasip eder de bu topikte ben de olurum

Benimde geçti canım ağrımıyor hiç bir yerim inşallah bir sıkıntı yoktur güzel düşünelim

Stres yapmayın geç döllenme falansa idrarda hemen çıkmaz zaten bel ağrısı gebelikte normal bir şey. Göz bebeğinden hamilelik nasıl anlaşılıyor onu ilk defa duydum

Süreden ziyade betanın seviyesi önemli beta 1000-1500 fen sonra gözüküyor. Ben betam 2000ken görmüştüm. Haftaya takılmayın ..düzgün artıyorsa betanız 1000i geçince gözükecek
Amin hepimiz için inşallah.. İlk gebelik olunca çok acemilik oluyor sanırım biraz acele ediyoruz. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil. Cevabınız için çok teşekkürler :)

Herkese merhaba, aralik ayinda bir bos gebelik olmuştu ve kurtaj oldum. Dün (regle 3 gun varken) idrar testiyle ince çizgi gordum, bu sabah tekrarladigimda da çizgi daha belirgindi. Yarin sabah tekrarlayacagim. SAT 8 subatti, eğer gebelik varsa ben de Kasım annesi olacağım inşallah hayırlısıyla birkac gun sonra kan vermek istiyorum, acele etmek istemiyorum. Doktora da 10 gun
sonra giderim büyük ihtimal. Dilerim ben de aranızda olurum belirti olarak bugun cok bas agrisi oldu, bir de cok hafif bulanti ama o migrenden bence. Çünkü henuz cok erken. Hayırlısı bakalim

arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza kabul ederseniz:) 7 yaşında bir oğlum var.1 seneden fazladir ikinci bebisi istiyorduk ama bende rahim ağzı iltihabi olduğundan hamile kalamiyordum.tedavi oldum yine tekrarladı.bu ay adetimden sonra soğan kürüne başlayacaktım ama bekle bekle adet olmadım:) 2 gün geçince çok silik bir çizgi çıktı.ertesi gün yine aynı şekilde.bu sabah çizgi daha belirgin olunca anladım hamile olduğumu.sabah kan testi için gidicem.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlısı olsun, ben de 3 gun kala ogrendim, yarin regl gunu. Birkaç gun sonra kan veririm biraz geçsin de. Bu topiktekilerle hep birlikte saglikla Kasim annesi olalım

Hayırlı olsun, ben de 3 gün kala öğrenmiştim Benim de benzer kötü tecrübelerim var, o yüzden biraz sıkıntılı geçiyor bugünlerim..5+3 oldum bugün inşallah eğer sağlıklı gelişiyorsa...Eğer herhangi bir hastalığınız yoksa ya da acil ilaç kullanmanız gerekmiyorsa bence de acele etmeyin kan vermek için, ne kadar erken öğrenirsek o kadar fazla stres oluyor. Hepimizin sağlıklı gebelikleri olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba guzel anneler rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebişlerinizi
Benim gecikmenin üzerinden 5.gününüm ilk idrarla test yaptim silik çizgi çıktı insallah yarin kan vereceğim eğer kanda da pozitif gorursem bende kasim annesi olarak araniza katılacağım dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…