2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende kontrolden çıktım 8haftalik çok şükür sorun yok 1.64 cm. bulantı olayını doktora sordum bulantı olmamasi sağlıksız olduğu anlamına gelmez yada bulantı olması sağlıklı olduğu anlamına bunları takma kafana dedi sizde takmayın nolur. Randevu falan da vermedi kendini kotu hissedersen gel dedi . Bu arada ikili test yapmip yapmamakta çok kararsızım siz ne dusunuyosunuz

Testler ne zaman başlıyo

Ben yaptırmayacağım oğluma Down sendromlu demişlerdi turp gibi maşallah kendimi üzdüğümle kaldım

Eheheh cok iyi yapmışsın canim, icin rahatlar en azından böyle konusmayan doktorlara da bayılıyorum
Hayırlı olsun canım benim
Sag ol canimmm

Bnm dr bugün kalbini dinletmedi 10. Haftaöncesi kalpte minik delikçikler yapabiliyormuş annede kAnama belirtisi yapabiliyormuş böyle bi çalışma var tam bi netlik kazanmadı ama ben nolur nolmaz dinletmek istemiyorum dedi yaklaştırdı kalbe çok hareketli top şeklinde gösterdi çok güzeldi maşallah

Çok haklısın canım benim annem Bir de rahmetli oldu hep onu düşünüyorum...annelerin kıymeti bilinmeli elbette çok zor annelik rabbim minigini korusun o iğneyi vurunan çok burda

Ohh kizlar güzel haberler çoğalıyor keseler kalp atışları süper benim de az kaldı inşallah bu arada özellikle ikinci gebeliği olanlar abi veya abla olacaklarını söylediniz mi veya nasıl söylediniz merak ediyorum oğlum aylardır istiyordu duyunca ne tepki verecek merak ediyorum henüz söylemedim

Arkadaşlar bulantılar ne durumda benim henüz başlamadı çok şaşkınım diğer ikisinde bu günlerde perişan yatardım insAllah böyle devam eder
Hafif hafif vardı ancak bugün okulda çıkardım çok kötü oldum izin alıp eve geldim mecburen hiç bir şey yiyemedim inşallah devamı gelmez umarım sizin de hiç başlamaz benim ilkinde hiç olmamıştı

Ben söyledim, söylemek zorunda kaldım 6 yaşında bir kızım var . Çok hareketli. Sürekli bir etkinlik yapmak istiyor vs . Baktım olmayacak söyledim. Şimdi rahatladım biraz , yormuyor beni , çok anlayışlı. Bana yardım ediyor , ' sen yorulma anne ' diyor vs . Her süreci birlikte yaşıyoruz.

sizi yerde ararken burda buldumm

bana diofol yazdi hekim persembe aldim ancak uzerinde sari lekeler var hatta esime dedim bu neden boyle bozuk mu

5gundur iciyorum ama mide bulantisi feci
bugun guvendigim 3 eczaneye sordum 3üde normal olmadigini soyledi oksitlenme vat dediler yani nemde kalmis

nebegime bisey olduysa diye cok korkuyorum sizin tabletiniz nasil uzeri bembeyaz mi rica etsem foto eklermisinjz

diofolun uzerinde hafif sarimsi lekeler varmi

sanki dantwl uzerindeki sandik lekesi gibi

Niye öyle diyolar testler mi yanlış çıkıyo
Doğruluk payı düşük canım.yanlış hatırlamıyorsam 12.haftada yapılmıştı ve benim oğlum 14 haftalık görünüyordu 2 hafta ileriydi ense kalınlığı fazla çıktı e önde gidiyor bebek bunu hesaba katmadılar diye düşünüyorum .
Daha söylemedik 3 yaşında olunca duyurur herkese diye :)) ama kalp atışı falan duyalım söyleyeceğiz
Doktorumda yaptirmami önermedi . Eğer herşeyiyle dogurcam diyorsanız yaptırmayın dedi en ufak bi risk çıkarsa 9ayi kendine zehir edersin dedi. Yaptırmayacagim sanırım
Gerçekten çok moral bozucu oluyor 1 2 ay zor geçti öğrenince sonra dedim niye zehir ediyorum kendime bol bol dua ettim içimden de hiç öyle olmayacakmış gibi hissediyordum zaten .Şükür sağlıklı oğlum.

Ben yaptırmayacağım oğluma Down sendromlu demişlerdi turp gibi maşallah kendimi üzdüğümle kaldım
Bunu çok kişiden duydum 9 ay kendini yiyip bitirip sonrasinda sağlıklı bebeğim oldu diyen çok var. Bana ilk hamileligimde doktorum sonuç ne çıkarsa çıksın bebeğimden vazgeçmem diyorsan boşuna yaptırma demişti ben de yaptırmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…