- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.781
Süper gözün aydın senin deKızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyulduSAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Canım dikkat edin ya valla ben bulaşık makinesini bile boşaltmıyorum korktuğum için belki abartıyorum ama bu riskli dönemde biraz salmamız lazım.Ve camasır astıgıma pişman oldum. Yıne akıntının ıcınde kırmızılık gördüm. Bir daha bana kımse camasır astıramazprogestan kullanmaya devam edıyorum kac gundur birşey yoktu
Salmak mümkün degil kiCanım dikkat edin ya valla ben bulaşık makinesini bile boşaltmıyorum korktuğum için belki abartıyorum ama bu riskli dönemde biraz salmamız lazım.
Ahh bende bitti sandım geçen hafta şöyle eve çeki düzen vereyim dedim leke kırmızıya döndü. Salacaksin mecbur. Banyoyu temizlemem lazım dırın dırın korkuyorum vallahi riskli birkaç hafta geçse iyice yerlesse sonra biraz daha iyi olacak inşallahVe camasır astıgıma pişman oldum. Yıne akıntının ıcınde kırmızılık gördüm. Bir daha bana kımse camasır astıramazprogestan kullanmaya devam edıyorum kac gundur birşey yoktu
sağolunAyaklarının altına yastık koy yukarda durması lazım. Geçmiş olsun bu arada.
Kese gördüğünüzde ultrason haftası mı 4+4tü ona göre hesaplayınca tam çıkıyor muKızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyulduSAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Doktora tekrar sordun mu peki. 3. Ay bitene kadar korku dolu gececek sanırım suan ne durumdasın?Ahh bende bitti sandım geçen hafta şöyle eve çeki düzen vereyim dedim leke kırmızıya döndü. Salacaksin mecbur. Banyoyu temizlemem lazım dırın dırın korkuyorum vallahi riskli birkaç hafta geçse iyice yerlesse sonra biraz daha iyi olacak inşallah
Harika haber buKızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyulduSAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
SüperBende yeni geldim dr.kese oluşmuş bebekte içinde kalbini gördüm hareketliydi 6+4
Çok dikkat etmelisin canım bu haftalar ,benimde kanama alanim var.benimde yatmam gerekiyor biraz rahat olmaya calis ya esinden yada yakinindan destek almaya bak.olmuyorsa da oldugu kadar ,dert etme.Doktor bana egilmek bir yere uzanmak, uzun sure ayakta kalmak ve iliski yasak dedi.Ve camasır astıgıma pişman oldum. Yıne akıntının ıcınde kırmızılık gördüm. Bir daha bana kımse camasır astıramazprogestan kullanmaya devam edıyorum kac gundur birşey yoktu
Bir hafta önce acilden baktırmıştım 1000 e kadar ölçüyomuş orası benimki >1000 çıktı yani 1000 den büyükmüş ama kaç olduğunu bilmiyorum 5+1 dim o gün kese görünmedi cuma günü 6+3 de bidaha randevum var bakalım inşallah görürüm bu seferEvet canım bi lekelenmem oldu akşam acile gittim bulunduğum yerde özel yok maalesef ebeler bakmıştı hatta ultrason iyi değildi bebekle ilgili bilgi vermemişlerdi randevu günüm bu gündü hepsini gördüm şükür rabbime o akşam gittiğim de bhcg de istemişti Dr 15000 di senin bhcg kaç canım
Bozma moralini canım inşallah bişey olmaz dinlenince geçer benim oğlanda 3 yaşında ilgi bekliyorlar artık sarılmayla idare ediyoruz boğuşma yok :)Salmak mümkün degil kisuan morelim bozuldu yattım ama 4,5 yaısnda kızım var mecbur kalkmam lazım yıne ınslalah gelmez bi daha
hadi gözümüz aydın çok şükür sağlıkla devam eder inşallahKızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyulduSAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Görürsün tatlım hiç canını sıkma belki hafta ile tam uyumlu değildir benim ki tam uyumlu çıktı burda bazı arkdaşların haftasıyla uyumlu değil ama bu önemli birşey değilmiş öyle canını sıkma güzel haberlerini beklıyoruz inşallahBir hafta önce acilden baktırmıştım 1000 e kadar ölçüyomuş orası benimki >1000 çıktı yani 1000 den büyükmüş ama kaç olduğunu bilmiyorum 5+1 dim o gün kese görünmedi cuma günü 6+3 de bidaha randevum var bakalım inşallah görürüm bu sefer
Evet kusmuyorum ama cok fenayım yani. Her zaman midem bulanıyor. Hep midem bulanıyor.Ben de aynı durumdayım ilk gebeliğimde kusuyordum rahatlıyordum kusamamak çok kötü
Yapacak bsy yok canim, ne zaman gelirse o zaman azar azar yapsin, hafta sonu da yardimci alin en kotu ihtimal. Kafa olarak da rahat olmayiver, onemli olan saglik. Camasir cok yoran bsy degil zaten de süpürme silme eşin yapsin.Tamda suan 2 gunluk bırıkımle karsı karsıyayımneyse baya yaptım :)
Aksam eve gelmesi en erken 9 bazen gecıyor bilegecen hafta doktor dınlen dedıgı ıcın esım yaptı ama cok zor oldu pazar gunude beraber yaptık ama kendım yapsam kafa olarak daha rahat oluyırum camasır bır makıne pazar yıkanmıstı 2 gunde sepet tastı haftasonunu bekletsem banyoya gırılmeyecek asırı camasır cıkıyor ya
Masallah canım senı ne zaman cagırdı
Evet cnm aynen oyle ilk gittigimde sordum hic onemli degil dediSüper gözün aydın senin deBu zamanlarda gitmeyebiliyormuş onun önemi yokmuş benim de öyle değil
Onunla denk geliyor, 1 gün fark ediyor sadece.Kese gördüğünüzde ultrason haftası mı 4+4tü ona göre hesaplayınca tam çıkıyor mu
Sağol canimmmHarika haber buhayırlı olsun
SüperHayırlı olsun canım
Çok dikkat etmelisin canım bu haftalar ,benimde kanama alanim var.benimde yatmam gerekiyor biraz rahat olmaya calis ya esinden yada yakinindan destek almaya bak.olmuyorsa da oldugu kadar ,dert etme.Doktor bana egilmek bir yere uzanmak, uzun sure ayakta kalmak ve iliski yasak dedi.
Canım benim geçmiş olsun bende bu gün kullanmaya başladım 3 gün ara ile vur dedi keseye uzakta olsa bir kanama alanı gördü o kahve telve gibi leke o yüzden dedi riske atmayalım kullan dedi hiç canını sıkma ben kızımda da vurulmuştum şuan 9 yaşındaKızlar benım hafıf lekelenme vardı kahverengı ydı ama rıske atamadık. Daha fazla cogalır dıye korktum 32 yasındayım bu arada ılk gebelık. Doktor ıgne yazdı proluton depot. Sımdı onu atılıp geldım. Duygu yogunlugunu ıcınde kı şeyi ifade edemiyorum cok tuhaf. Bu ıgne cocuga zararı olurmu ben kendımı gectım artık yoksa leke ıcın bıraz daha mı beklemelıydık normal mı degıl mı yaptırdım hıc arastırmadan doktor yaptır lekelenme olduysa deyınce. Kan degıl kahverengı ama rıske atmamak ıcın hemen yaptırdım . Annelerin hakkı odenmez lafını ılk kez iliklerime kadar hissettim. Bu kadar rahat bir insan olan ben, şuan neler hıssedıyorum bilseniz bebege bısey olurmu dıye tedirginlik hep bir acaba demek cok zor ya.Her dakika Allahım yarabbım evlatlarımızla sınama bızı dıyorum
Amin canimmm, insallahhhhadi gözümüz aydın çok şükür sağlıkla devam eder inşallah