2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gecmis olsun canım bende de var, doktor istirahat ve progestan fitil verdi.Sana verdi mi bu tarz bir ilaç ? Yorma kendini olabildigince dinlenmeye caliş
işyerinde dosya kaldır indir biraz yordum kendmi canım rapor verdi dinlenicem bi süre progestan iğne kullanıyorum bende sen kaç haftalıksın sndedemi kanama alanı varmış

işyerinde dosya kaldır indir biraz yordum kendmi canım rapor verdi dinlenicem bi süre progestan iğne kullanıyorum bende sen kaç haftalıksın sndedemi kanama alanı varmış
Aynen canim benim yeni degil bir iki haftadir var bu durum, 7+6 yım ben.Uzanma bir yere ,dikkat et

Bu mide bulantisi ve kusma yuzunden resmen hayattan sogudum Allahim saglik versin..
Ben de öyle kesinlikle. Çok açım yemek yemeğe korkar oldum doktoru aradım serum verecem diyor evde iki çocuk var nasıl her gün serum takayım.. amin inşallah geçer bir an önce 8-10 haftası arası en pik yaptığı donemmis bulantınin
Çok şükür gözün aydın
Kızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyuldu SAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Çok sevindim canimmm gözün aydın

Bende geçen hafta ölçtürmüştüm 268 di bi daha da vermedim canım merakımdan sordum. Hayırlı olsun gözün Aydın canım darısı bize
Insallah canimm, aminnn
2. Cocugu dusunmuyoruz canim, biz maddi ve manevi olarak sadece 1 cocuga yetip gelecek saglayabilirimz şuan bir de biz tum isleri ortak yapiyoruz, ikimiz de calistigimiz ve aktivite olarak da yoğun oldugumuz icin, e cok vakit de kalmıyor zaten, bu sebeple de olabildiğince kolaylastirmaya calisyoruz. Robot uzun süredir kullanıyoruz. Saglik soz konusu ise gormemeye calismak, idare etmek gerek. Bir de en zor zamanlarda temizlikçi destegi sart. Daginiklik da cocuk oldugu surece normal.
Kaç tane mesaj okudum şu mesajı okumak için, çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım
Yaaa cok tatlısın cok teşekkür ederim canımmm aminnnn, insallah yaaa
Canimmm çok teşekkür ederimmmm

Maddi kısmını bir kenara bırakıyorum pandemi dönemi eve yabancı birinin girmesini tercıh etmem acıkcası şu bir yıldır aileler dahil kimseyi misafir etmedık hele hamileyken . Allah yardımcımız olsun inşallah bu sürecleri öyle böyle atlatırız saglıkla kucagımıza alırız

Geçmiş olsun gerçekten çok kötü birşey ben ikisinde de cok ağır yaşadım bunda insAllah olmaz ama daha küçük sanki benim sizden geriyiz olmaz ins

Biz de pandemi surecinde hic almadık. Sen yine de cok dikkat et, isler eksik kalinca hc bsy olmaz boşver, onemli olan saglik. Esin yapabildigi kadarını yapsin, olmayan da kalsin.

Detaylı ultrason hangı hafta ya bakılıyor. Down send. Testı benı bıraz ürküttü rabbimden gelen bir canı kendı insiyatifime bırakmak bana göre degıl sanırım ömur boyunca ben onu kafaya takarım heralde. Ama ıcım ıcımi de yıyor yaptır dıye bılemıyorum

Allah razı olsun bugun lekelenme oldu bende cok cok korktum ıgne atıldı ama sansıma bugun mıde bulantı larım da kesıldı Allah im hem leke oldu ıgnede ıse yaramıcak sanırım mıde bulantım gectı dıye o kdar korktum ki.. Sonra doktora soyledım ne alakası var bır suru hıc mıde sorunu yasamaya anne adayımız var deedı

Biz de pandemi surecinde hic almadık. Sen yine de cok dikkat et, isler eksik kalinca hc bsy olmaz boşver, onemli olan saglik. Esin yapabildigi kadarını yapsin, olmayan da kalsin.

Haklısın canım. Eşime bırakırsam ev dandini öyle diyim
19 yada 20 haftalıkken yaptırmıstık dıye hatırlıyorum. Yani sonux ne olursa olsun evlat vazgecmeyı dusunmuyorsan hıc strese gırme. Burada kk dan bir arkadasımla aynı donem hamıleydık o yaptırdı ve rısk cıktı tabiki dusunmedı cocugundan vazgecmeyı ve cok sukur saglıkla dogdu yavrusu. Tabıkı yaptırdıgına pişman oldu

Aynı durumdayız bi yandan nasıl olsa bı tedavisi yok boşuna yaptırma diyorum ama bı yandan Allah korusun eğer varsa kendimi psikolojik olarak hazırlayayım diyorum.

bana 3 hafta dedi tekrar ultrasonda görebiliriz diye

ama bu üç hafta içerisinde testlerini yaptır bana yolla duruma göre çağırabilirim ya da reçete yazabilirim dedi

doktorumdan çok memnunum eşim de o hastanede çalışıyor tabi bunun da etkisi vardır çok yardımcı oluyor

İğneyi yaptırdığınız iyi olmuş. Ins tekrarlamaz
Ben yaptıracağım nolur nolmaz

Kızım 7.5 yaşında cok istiyordu kardesi olsun. Ona bir hediyemiz oldugunu söyledik. Kardesinin ağzından kızıma mektup yazıp hediye paketine koyup verdik ve o ani videoya çektik. Cok ama cok şaşırdı ağlayacaktı neredeyse. Hayatimiz boyunca unutamayacağımiz güzel bir anı oldu. Rabbım sonunu sağlıklı hayirli getirsin cümlemize ins

3 ay bitene kadar fitil ve iğne şeklinde progesteron devam edecek. 3 ay dolana kadar dikkat edeceksin dedi
En riskli dönemdeyız tabi

Sagol canım bende uyandım birazdan saglık ocagına gidicem inşallah testler için :)

Fetal DNA testi var o daha kesin sonuç veriyormuş. Yine anneden kan alınıyor sonuçlar bir hafta içinde çıkıyor ikili üçlü teste göre doğruluk oranı daha yüksek. Yine de çok bilgim yok. Doktoruma gittiğim zaman detaylı bilgi alacağım. Maliyeti de yüksek diye duymuştum

Maşallah
Ben yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…