- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.801
Kızlar bu nişe bulantısı yavaş yavaş mı başlıyor benim 2 günden beri böyle midem dönüyor gibi bir his böyle böyle mi başlıyor yoksa aniden kusma mı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolun sayenizde işin peşine düştüm ve doktor ilaç bşalattı bir sonraki ay tekrar test yapıp doz durumuna bakarız dedi. çok teşekkürler tekrarBence başka bir endokrin uzmanına gidin. 2 ay çok uzun süre..tiroid direkt bebeğin beyin gelişimimi etkiliyor. Ben zaten tiroid hastasıydım.Sadece 6 ayda bir kontrole gidiyordum ilaç doz ayarlaması İçin çünkü bazen artıyordu tsh değerim.. hamilelikte ilacımın dozunu arttırdı direkt doktor ki tsh değerim bu ilaç dozuyla normalken bile, çünkü artacak direkt dedi. Hamilelikte 2.5 üstü ilaç başlanıyor , bir çok doktor hamile kalırsan bu değer çok önemli kesin hemen kontrol ettir demiştir bana bu zamana kadar. Lütfen bir endokrin uzmanına daha gidin
Ben de yavaş yavaş oluyor. Önce ufak ufak tiksinme iştahsızlık ardından mıde bulantısı bır haftadır sureklı mıdem bulanıyor. 7 ve 12. Haftalar üst seviyeler oluyor bende oncekı hamılelgımde evdekı perdeleri falan çıkarmıştım kokuyor dıye evımden tıksınmıstım eve girerken lavaboya zor yetişirdim. 4 kılo vermıstım hatta. İnşallah aynı olmam ama gidişat ıyı görünmüyor benımde. Sız de inşallah rahat hamılelık geçirenlerden olursunuz çünkü gerçekten çok kötü bıse hayattan zevk alamıo resmen insanKızlar bu nişe bulantısı yavaş yavaş mı başlıyor benim 2 günden beri böyle midem dönüyor gibi bir his böyle böyle mi başlıyor yoksa aniden kusma mı oluyor
Sen yine arada yüksek tut canım. Benim kanamam olmasada yapıyorum öyle. Kanaması olanlara söylenirdi.sağolun koymadım ama hep yattım geçti çok şükür
Benim de öyle başladı, normalde hep öyle oluyor 2 haftadır arttı, ama bu sabah iyiyken birden bire kusma hissi geldiKızlar bu nişe bulantısı yavaş yavaş mı başlıyor benim 2 günden beri böyle midem dönüyor gibi bir his böyle böyle mi başlıyor yoksa aniden kusma mı oluyor
Valla cok tedirginim Allah razı olsun. Bu iğneyi doktor leke var dıye gonderdı attırdım ıgneyi. O kadar hızlı oldu ki hersey kontrol bıle yapılmadı lekelenme var kahverengı deyınce yapıldı ıgne. Belkıde leke normaldir bosuna attırdım bılmıyorum umarım boş yere atılmamısımdır umarım bısye olmaz Allah buyukCanım benim geçmiş olsun bende bu gün kullanmaya başladım 3 gün ara ile vur dedi keseye uzakta olsa bir kanama alanı gördü o kahve telve gibi leke o yüzden dedi riske atmayalım kullan dedi hiç canını sıkma ben kızımda da vurulmuştum şuan 9 yaşında
Beta değerin kaçtı acabaKızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyuldu SAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Olması gereken olmuş. Bende sizin adınıza sevindim çok .. kontrol testlerinizi atlamayın doktorlar yoğunluktan unutabiliyor .çok sağolun sayenizde işin peşine düştüm ve doktor ilaç bşalattı bir sonraki ay tekrar test yapıp doz durumuna bakarız dedi. çok teşekkürler tekrar
1 kere olcturdum ben, ilk kontrole gitmeden 2 gun onceydi, 4144tuBeta değerin kaçtı acaba
İnşallah canım çok sağol moral verdiğin içinGörürsün tatlım hiç canını sıkma belki hafta ile tam uyumlu değildir benim ki tam uyumlu çıktı burda bazı arkdaşların haftasıyla uyumlu değil ama bu önemli birşey değilmiş öyle canını sıkma güzel haberlerini beklıyoruz inşallah
Öncelikle tebrik ederim , sağlıkla gelsin inşallah Bebişin boyu kaç mm idi ? Ben de bugün gittim . Benim ki de sata göre geride ; 6+1 gorunuyor. Minicik daha yeni oluşuyor belli ki . 4,75 mm. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Dr temkinli yaklaştı biraz . Sata göre 8+1 olmam gerekiyordu.Kızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyuldu SAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Merhaba, amin insallah hepimiz sağlıkla kavusalim benim de 6+2 gorunuyor suan ve 5.65mm gorunuyor. Normalde Sata gore de 7+2. Bence suan gayet iyi sizin de. Kalp atisi duyuldu mu? Doktor temkinli olmak acisindan oyle konusmstr benceÖncelikle tebrik ederim , sağlıkla gelsin inşallah Bebişin boyu kaç mm idi ? Ben de bugün gittim . Benim ki de sata göre geride ; 6+1 gorunuyor. Minicik daha yeni oluşuyor belli ki . 4,75 mm. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Dr temkinli yaklaştı biraz . Sata göre 8+1 olmam gerekiyordu.
Amin, inşallahMerhaba, amin insallah hepimiz sağlıkla kavusalim benim de 6+2 gorunuyor suan ve 5.65mm gorunuyor. Normalde Sata gore de 7+2. Bence suan gayet iyi sizin de. Kalp atisi duyuldu mu? Doktor temkinli olmak acisindan oyle konusmstr bence
Biz değişikliği severiz doktorummm diyeydiniz insallah haftaua o farki daha da kapatacak canim, gec dollenmedir. Kalp atisi da duymussnz bak iyi düşünAmin, inşallah
Evet , kalp atışını da duyduk ; gümbür gümbür olmasa da
'Biraz değişik ilerliyor senin hamileliğin. Haftaya tekrar kontrol edelim ' dedi . Hayırlısı bakalım.
Beni güldürdün, Allah da seni güldürsün.Biz değişikliği severiz doktorummm diyeydiniz insallah haftaua o farki daha da kapatacak canim, gec dollenmedir. Kalp atisi da duymussnz bak iyi düşün
Benim düşüğümde de bu gebeliğimde de göğüslerim çok hassasÇok amin
Bende dayanamayip dr umu aradim cmrtesi gel deyi.ay bi heyecan sardi bi stress oldum.insallah kese ve kalp sesini duyariz.bir de birsey daha sormak istiyorum.gogüsleriniz ne durumda bnm kizima hamikeyken cok sert ti ve aciyordu.düşuk yaptiğim gebelikte pek birsey yok bunda da cok hafif var tedorgin oldum sizlerde durum nedir acaba?
Hayırlı olsun canım benimygmygm cnm musait bir zamaninda ekleyebilir misin
Hmmm anladım canım teşekkur ederim benimde böyle bir dönüyor içim tam kahvaltıdan sonra başlayıp ama kusacak yada kıvranacak boyutta değil demekki yavaş yavaş yoğunlaşıyor öyle miBenim de öyle başladı, normalde hep öyle oluyor 2 haftadır arttı, ama bu sabah iyiyken birden bire kusma hissi geldi