2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bu nişe bulantısı yavaş yavaş mı başlıyor benim 2 günden beri böyle midem dönüyor gibi bir his böyle böyle mi başlıyor yoksa aniden kusma mı oluyor

çok sağolun sayenizde işin peşine düştüm ve doktor ilaç bşalattı bir sonraki ay tekrar test yapıp doz durumuna bakarız dedi. çok teşekkürler tekrar

Son düzenleme:
Kızlar bu nişe bulantısı yavaş yavaş mı başlıyor benim 2 günden beri böyle midem dönüyor gibi bir his böyle böyle mi başlıyor yoksa aniden kusma mı oluyor
Ben de yavaş yavaş oluyor. Önce ufak ufak tiksinme iştahsızlık ardından mıde bulantısı bır haftadır sureklı mıdem bulanıyor. 7 ve 12. Haftalar üst seviyeler oluyor bende oncekı hamılelgımde evdekı perdeleri falan çıkarmıştım kokuyor dıye evımden tıksınmıstım eve girerken lavaboya zor yetişirdim. 4 kılo vermıstım hatta. İnşallah aynı olmam ama gidişat ıyı görünmüyor benımde. Sız de inşallah rahat hamılelık geçirenlerden olursunuz çünkü gerçekten çok kötü bıse hayattan zevk alamıo resmen insan

Benim de öyle başladı, normalde hep öyle oluyor 2 haftadır arttı, ama bu sabah iyiyken birden bire kusma hissi geldi

Valla cok tedirginim Allah razı olsun. Bu iğneyi doktor leke var dıye gonderdı attırdım ıgneyi. O kadar hızlı oldu ki hersey kontrol bıle yapılmadı lekelenme var kahverengı deyınce yapıldı ıgne. Belkıde leke normaldir bosuna attırdım bılmıyorum umarım boş yere atılmamısımdır umarım bısye olmaz Allah buyuk

Bu nasıl kusmadır perişan oldunuz, bende şu ağzımdaki tattan dolayı bazen boş boş tiksinip öğürme oluyor biraz ekşi biraz tuzlu yiyorum tatlıyla alakam yok tükürük çoğalıyormuş başta ondan çok var hep bitkin uykum var

İnşallah canım çok sağol moral verdiğin için

Kızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyuldu SAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Öncelikle tebrik ederim , sağlıkla gelsin inşallah Bebişin boyu kaç mm idi ? Ben de bugün gittim . Benim ki de sata göre geride ; 6+1 gorunuyor. Minicik daha yeni oluşuyor belli ki . 4,75 mm. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Dr temkinli yaklaştı biraz . Sata göre 8+1 olmam gerekiyordu.

Merhaba, amin insallah hepimiz sağlıkla kavusalim benim de 6+2 gorunuyor suan ve 5.65mm gorunuyor. Normalde Sata gore de 7+2. Bence suan gayet iyi sizin de. Kalp atisi duyuldu mu? Doktor temkinli olmak acisindan oyle konusmstr bence

Merhaba, amin insallah hepimiz sağlıkla kavusalim benim de 6+2 gorunuyor suan ve 5.65mm gorunuyor. Normalde Sata gore de 7+2. Bence suan gayet iyi sizin de. Kalp atisi duyuldu mu? Doktor temkinli olmak acisindan oyle konusmstr bence
Amin, inşallah
Evet , kalp atışını da duyduk ; gümbür gümbür olmasa da
'Biraz değişik ilerliyor senin hamileliğin. Haftaya tekrar kontrol edelim ' dedi . Hayırlısı bakalım.

Amin, inşallah
Evet , kalp atışını da duyduk ; gümbür gümbür olmasa da
'Biraz değişik ilerliyor senin hamileliğin. Haftaya tekrar kontrol edelim ' dedi . Hayırlısı bakalım.
Biz değişikliği severiz doktorummm diyeydiniz insallah haftaua o farki daha da kapatacak canim, gec dollenmedir. Kalp atisi da duymussnz bak iyi düşün

Biz değişikliği severiz doktorummm diyeydiniz insallah haftaua o farki daha da kapatacak canim, gec dollenmedir. Kalp atisi da duymussnz bak iyi düşün
Beni güldürdün, Allah da seni güldürsün.
Baktım o demedi ben sordum artık ' Geç döllenme olmuş olabilir mi ' diye ( kendime rahatlama alanı arıyorum o an ) . Olabilir , dedi nihayet .
2 gün sonraya başka bir dr a daha randevu aldım zaten, bir de ona görüneceğim.

Benim düşüğümde de bu gebeliğimde de göğüslerim çok hassas

Benim de öyle başladı, normalde hep öyle oluyor 2 haftadır arttı, ama bu sabah iyiyken birden bire kusma hissi geldi
Hmmm anladım canım teşekkur ederim benimde böyle bir dönüyor içim tam kahvaltıdan sonra başlayıp ama kusacak yada kıvranacak boyutta değil demekki yavaş yavaş yoğunlaşıyor öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…