2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
En mantıklısı o canım bende ilk gebelik acemilik olunca yaptırmıştım şimdi ilerlerse gebeliğim inşallah yaptırmayacağım.

Aynı dönemde kürtaj olmuşuz bende 19 aralıkta olmuştum 9+1 de birden kalbi durmuştu rabbim inşallah tekrar aynı acıları yaşatmaz kimseyede bu acıları yaşatmaz Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin rabbim

Niye öyle diyolar testler mi yanlış çıkıyo
Bir arkadaşımın başına gelmişti. Doktor aldır istersen falan diye moralini bozmuş. Sonra aldık sonucu elimize inceledik biraz. Aşağıdaki siyah çubuk, çizgiyi geçmiş mi geçmemiş mi ona bakıyorlar. Geçince riskli diyorlar sanırım. Ama açıklamasını okuyunca şöyle birşey çıkıyor, tabi sayılar değişken ben sallıyorum şuan, 500 gebe içerisinde 1 gebenin riski var. Sen de bu gebelerin içerisindesin. Yani olasılık veriyor kesin birşey değil. Sonuç üzüldüğüyle kadı, çok sağlıklı bir oğlu var şuanda:)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    43,6 KB · Görüntüleme: 35
Banada silkeleme, süpürme yapma dwdi saglıkla gecsın ınsallah su surecımız
Bozma moralini canım inşallah bişey olmaz dinlenince geçer benim oğlanda 3 yaşında ilgi bekliyorlar artık sarılmayla idare ediyoruz boğuşma yok :)
Ya kızımın bebeklıgınden berı dagıtma huyu var cozemıyoruz emekleeken basladı ulasabıldıgı dolap ve cekmeceleri bosaltmaya.. Sımdide aynı ev zaten oyuncak falan doluydu ben yemek yaparken yetmemıs dolabın ıcındekı kıtapları yere ındırmıs bazen ben demeden annem yorulmasın dıyıp topluyo nadirde olsa bazende bugun oldugu gıbı ne desem yok toplamıyo ve ev ne zaman dagınık olsa dahada dagıtıyo
Ah canım ah nasıpse mınnak dogsun ıkıncıye hamıle kalırsan bu durumu daha net yasarsın cocuklu ev malumu robot alayım dıyorum ama sonra bizim asıl sorun evın sureklı dagılması oldugu aklıma gelıyor.

Bende onu merak ediyorum nasıl söylediniz veya söyleyeceksiniz kardeş haberini ? Tecrubelere ihtiyacım var benimde Ben dayanabildigim kadar dayanicam bir kac hafta daha en azindan,benim ki 8 yasinda ve pek oralı degil kardeş diye bir derdi yok.Arada bir kardeşin olsa naapariz falan diyorum ,en çok beni seveceksiniz degil mi diye sorup gözleri doluyor.iyice çıkmaza girdim ben

Bu testlerın hıc bir garantısı yok sadece olasılıgı söyluyor. Hadi diyelim amniyosentez de yaptırın sonuc kesınlestı bebegını aldıracakmısın? Eger cevabın hayırsa bu teste gerek yok. Bir cok yaptıran kişi bilmeden zprunlu gıbı dusunup yaptırıyor sanırım, inşallah yavrularımız saglıkla dogar. Ben kızımdada sadece detaylı ultrasona gırmıstım. Kesın önerırım onu eger ona gırmeseydım bebegımı besleyen bir damarın tıkalı oldugu bılemeyecek belkıde bebegımı kaybedecektım Allah korusun.
Kızım cok isteklıydı ve test yaptıgım aksam esıme ve kızıma aynı anda soyledim testın basında hep beraber beklesık pozitif olunca kkzımın ısrarıyka kan testıne kostuk :) bastan beri söyledıgım ıcın hıc pişman degılım. Fakat oncesınde anlatmıstım testte hamıle oldugum cıksa bıle hangi sürecte kesın kardesının karnımda olduguna emın olacıgımızı falan :) dün mesela esım gelemedi kızımla ıkımız gıttık kalp atısı duymaya cok guzel bu sürece dahil olması

Evet sanırım bende sadece detaylı ultrason yaptıracağım. Onu kaçıncı haftada yaptirdiniz

Ilk başlarda bende halsizlik, gaz sorunu vs çok oluşunca kızım kendisi anladı, direkt sordu ' Anne, bebek mi var yoksa? ' diye. Çünkü kendisi çok istiyordu. Ben de söyledim .Çünkü diğer türlü istediği herseyi / oyunu/ etkinligi eskisi gibi yapamayınca baktım üzülüyor; sanki onunla vakit geçirmek istemiyormusum gibi düşünüyor gibime geldi .

Benim de aynı yaşta kızım var zaten istiyordu kardeş mecburen söyledik hep üzerimde her akşam aşk yaşadığımızdan babamız söyleyelim neolur ne olmaz dedi ve söyledik havalara uçtu şimdi bana yardım bile ediyor resmen bana bakıyor Allah’a şükür

kızlar bugun doktora gititm de 7+1 kalbide atıyor ama kesenin etrafında hafif kanama alanı gördü 1 hafta sonra kontrole çağırdı korktum ya nerden çıktı bu

Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum:) çok şükür dokuzuncu haftadayım bir kere bile bulantım olmadı. Dün doktoruma gittim kontrole, kalp atışı 155’lerde çok sağlıklı ve gelişimi de bir hafta kadar erkenden gidiyor, el ve bacaklarını oynatmaya başlamış öyle dedi doktor. Demem o ki böyle şeylere pek inanmayın, hele internet hurafelerine asla:)

Benimkiler istiyordu zaten büyüğü 12 küçüğü 5 yaşında ikiside çok sevindi. Birisi kız olsun diye dua ediyor diğeri erkek olsun diyeBenimkilerin ikisi de erkek bu arada.

kızlar bugun doktora gititm de 7+1 kalbide atıyor ama kesenin etrafında hafif kanama alanı gördü 1 hafta sonra kontrole çağırdı korktum ya nerden çıktı bu
Gecmis olsun canım bende de var, doktor istirahat ve progestan fitil verdi.Sana verdi mi bu tarz bir ilaç ? Yorma kendini olabildigince dinlenmeye caliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…