2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim bildiğim gebelik tespit edildiğinde kalp atışı da görüldüğünde yapılan testler var kan idrar vs. Sonraki testler 11 ve 13. Hafta arası yapılıyo

Gec olur benım gıbı tsh nız yuksek cıkabılır mesela

Tekrar bi arıycam kızlar ben mi yanlıs anladım acaba :/

Ya kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya
Bana da 3 hafta dedi
Peki kızlar aizide kalp atısını duyunca uxun sure sonra cagırmıs aslında uzun degıl normalde banada 3 hafta sonra gel dedi. Peki bu sürecte gebelık ıcın kan ve idrar testlerını yaptırdınız mı yoksa onlarıda 3-4 hafta sonra mı?

Kızlar çok şükür kalp atışını bebişimi gördüm herşey çok yolunda keseden uzak bir yerde azda olsa bir kanama alanı mevcut kahverengi lekelenme ondan oluyor dedi ve pruloton depot yazdı ekstradan biz yazalım işimizi garantiye alalım dedi çok mutluyum kalp sesini duyunca ağlamaya başladım rabbim herkese yaşatsın 6+3

5+2 de keseyi gördük ekleyebilir misiniz

5ncı haftadayin bıtırdım bugun cok silik bı kac acık kahve leke gordum bunu yasayan var mı
Evet canım bende yaşadım kese alanına uzakta bi kanama alanı gördü sorun yok dedi zaten kahverengi krmızı olsa sorun olurda kahverengi sorun teşkil etmiyor progesteron kullanıyormusun

Gözün aydın tekrardan canım, darısı biz kalp atışını daha duymayanlara gelsin.

Gözün aydınnnn Kanama alanı da kaybolur inşallah, fazla değilse zaten hiç korkma bende de vardı kayboldu sonra ilaçları ihmal etme

Evet canım bende yaşadım kese alanına uzakta bi kanama alanı gördü sorun yok dedi zaten kahverengi krmızı olsa sorun olurda kahverengi sorun teşkil etmiyor progesteron kullanıyormusun
Doktorumu aradım kırmızı dan kork dedı bebek keseye yerleeırken bunlar olabılır dedı aallah bızı evlatlarımızla imtihan etmesin

Doktorumu aradım kırmızı dan kork dedı bebek keseye yerleeırken bunlar olabılır dedı aallah bızı evlatlarımızla imtihan etmesin
Benim Cumartesi günü parçalı ve kırmızı kanamam oldu, gerçekten çok korkulacak bir durum, inşallah hiç kimse yaşamasın... Hele buradaki kırmızı kandan korkun yorumlarını da okuyunca düşük yaptığımı düşünüp ne kadar korktuğumu tarif edemem. Yalnız acile gittiğimde doktordan Allah razı olsun yarım saat rahatlattı, muayene etti, normal dedi vebir sıkıntı çıkmadı, bebişimiz yerindeydi, kesesi güzeldi ve kalp atışı da vardı. Kanaması olan arkadaşlar kontrolünüzü yaptırın ve korkmayın, endişe iyi bir şey değil.

Canım beni de eklermisin 6+1 kese 6+3 kalp atışı

Cok ozur dılerım dusunmeden yazmısım evet kırmızı kan gelıp cok sukur dogum gerceklesen sorunsuz bebek dunyaya getirenlerde var. Gercekten bu ıs nasıp benım de akıntı devam edıyor tekrar aradım doktoru ıgne attırmaya gıdıcem sımdı. Cok uzgunum umarım kaybetmem bebegımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…