- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.721
Basın sağolsun çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın inşallahİlk gebeliğimde 7 den 15. Haftaya kadar bulantım oldu sürekli çıkarıyordum ne yediysem..Bebeğimi 32. Haftamda kaybettim.Kesinlikle alakası yok bünyeyle alakalı ..
Ha belki mide bulantısı yaşayıp birden kesilirse olumsuz giden bişeyler vardır demek istiyorlardır onu bilemem
Evet kesinlikleÖyle tabi 12 haftaya kadar gebeyim demeyin diyorlar zaten bizim tezcanlılığımız oluyor bazen. Şu an burda bulunmamız bile :))))
Ben gordum keseyi haftaya kalp dinlemek ıcjn gıdıcez Allah nasıp ederse. Değerlerinıze bır baktırırsınız bence gıdın bıran evvelDoktora gittiniz mi arkadaşlar 6 hafta için bile erken diyorlar diye ben acele etmemiştim gidenler bebişlerini görebildi mi acaba?
Ayın 8 inde gidicem kısmetse o zaman da 7+1 olucak inşallah her şey yolunda giderBen gordum keseyi haftaya kalp dinlemek ıcjn gıdıcez Allah nasıp ederse. Değerlerinıze bır baktırırsınız bence gıdın bıran evvel
Pekiiii beeeennnAn itibari ile kalp atışlarımız
Arkadaşlar doktorum kesenin içinde bebek yumurtası da var dedi böyle bir şey duyan var mı aranızda internette baktım bebek yumurtası diye bir yapı yazmıyor daha 5 haftalık gebelikAminnnnn
Üzüldüm canm seninde basın saolsun bir daha yaşamazsın umarım zor tabi. Bende düşükler sonrası ilk hamileliğimde çok telasliydim istemsizce şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 20 aylık olcak. Bu defa daha rahatım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahbenmde gecen sene 8 haftalıktı kalbi durdu acını cok iyi anlayabiliyorumşimdi ondann telaş içindeyim belrti gectimi korkular baslıyor elimde degl engel olamıyorum cok zor col
yolk kesesinden mi bahsetti acaba bebek yumurtasını bende ılk defa duyuyorumArkadaşlar doktorum kesenin içinde bebek yumurtası da var dedi böyle bir şey duyan var mı aranızda internette baktım bebek yumurtası diye bir yapı yazmıyor daha 5 haftalık gebelik
maşallah canımm cok sevndımm inşallah bunu saglıkla kucagımaa alırda bende rahatlarım rabbım buyukÜzüldüm canm seninde basın saolsun bir daha yaşamazsın umarım zor tabi. Bende düşükler sonrası ilk hamileliğimde çok telasliydim istemsizce şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 20 aylık olcak. Bu defa daha rahatım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Bazı doktorlar pandemiden dolayı sanırım sık çağırmıyorYa kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya
Bende anlamadım aklıma da gelmedi soramadım şimdi dedim bu ne acaba diyeyolk kesesinden mi bahsetti acaba bebek yumurtasını bende ılk defa duyuyorum
Fitil akıntısı beyaz katı seklinde oluyor ama bugünkü su gibi ıslaklık aynı yumurtlama döneminde olan akıntıdanBenim ilk hamileligimde de bulantım çoktu kusuyordum hatta ama kürtajla sonuçlandı çevremde sıfır belirtiyle hamileliğini sağlıklı tamamlayan çok insan var
Bende hep vardı şimdi progestan kullandığım için ayırt edemiyorum ilaç mı akıntı mı
Maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah dogumlarimizi yazmak da nasip olur
Medical Park canımCanım bnde Maltepe de oturuyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun . Ben delta hastanesi
Corasprin kullanıyorum bende. Günde 1 adet. Kan sulandırıcı.merhaba arkadaşlar herkese hayrlı olsun oncelıkle bugun test yaptrdım doktorumla konustum bana aspırıne baslamamı soyledı 7 ay once kürtaj olmustum bebegın kalbı durmustu bu sekılde aspirin kullanan var mı acaba zararı var mı aspırının
Ayaklarının altına yastık koy yukarda durması lazım. Geçmiş olsun bu arada.evet telefonda görüştük başlattı ama kesmedi lekelenmeyi devam ediyor
ben öyle birşey duymadım hiç bebekten önce yolk sac görülüyor onu mu demek istedi acabaArkadaşlar doktorum kesenin içinde bebek yumurtası da var dedi böyle bir şey duyan var mı aranızda internette baktım bebek yumurtası diye bir yapı yazmıyor daha 5 haftalık gebelik
Hayırlı olsun. 9 haftalık olunca öyle oluyor. Ama sen bir bahane bul 15 gün sonra gitYa kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya
8 haftalık olduk daha ne kan verdim ne kalp atışını duydum. Doktorum çağırmıştı ama bir türlü vakit bulup gidemedim. Bu hafta kan vermeyi düşünüyorum bakalım.Kızlar kan tahlılı vs testlerı ne zaman yaptırdınız?
Doktor saglık ocagına kaydını yaptırıp gereklı tahlıllerını yaptır 3 hafta sonra gel dedi. Testleri 3 hafta sonra yaptırayım dımu dedim evet dedi ama gec olmaz mı emın olamadım yanlıs anlasılmamı oldu acaba
Normal olan bu zaten. 38-39. Haftalarda 15 günde bir çağırmaya başlıyorlarYa kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya
Bende 3 hafta sonra çağırdı. Aslında normal ama biz sabredemiyoruz. Bi bahane bulup gitsek mi:))Ya kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya