2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İlk gebeliğimde 7 den 15. Haftaya kadar bulantım oldu sürekli çıkarıyordum ne yediysem..Bebeğimi 32. Haftamda kaybettim.Kesinlikle alakası yok bünyeyle alakalı ..
Ha belki mide bulantısı yaşayıp birden kesilirse olumsuz giden bişeyler vardır demek istiyorlardır onu bilemem 😑
Basın sağolsun çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın inşallah 🥺🙏

benmde gecen sene 8 haftalıktı kalbi durdu acını cok iyi anlayabiliyorum😓 şimdi ondann telaş içindeyim belrti gectimi korkular baslıyor elimde degl engel olamıyorum cok zor col
Üzüldüm canm seninde basın saolsun bir daha yaşamazsın umarım zor tabi. Bende düşükler sonrası ilk hamileliğimde çok telasliydim istemsizce şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 20 aylık olcak. Bu defa daha rahatım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

ma
Üzüldüm canm seninde basın saolsun bir daha yaşamazsın umarım zor tabi. Bende düşükler sonrası ilk hamileliğimde çok telasliydim istemsizce şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 20 aylık olcak. Bu defa daha rahatım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
maşallah canımm cok sevndımm inşallah bunu saglıkla kucagımaa alırda bende rahatlarım rabbım buyuk🤲🤲

Benim ilk hamileligimde de bulantım çoktu kusuyordum hatta ama kürtajla sonuçlandı çevremde sıfır belirtiyle hamileliğini sağlıklı tamamlayan çok insan var

Bende hep vardı şimdi progestan kullandığım için ayırt edemiyorum ilaç mı akıntı mı

Maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah dogumlarimizi yazmak da nasip olur 💗
Fitil akıntısı beyaz katı seklinde oluyor ama bugünkü su gibi ıslaklık aynı yumurtlama döneminde olan akıntıdan

merhaba arkadaşlar herkese hayrlı olsun oncelıkle bugun test yaptrdım doktorumla konustum bana aspırıne baslamamı soyledı 7 ay once kürtaj olmustum bebegın kalbı durmustu bu sekılde aspirin kullanan var mı acaba zararı var mı aspırının
Corasprin kullanıyorum bende. Günde 1 adet. Kan sulandırıcı.

Arkadaşlar doktorum kesenin içinde bebek yumurtası da var dedi böyle bir şey duyan var mı aranızda internette baktım bebek yumurtası diye bir yapı yazmıyor daha 5 haftalık gebelik
ben öyle birşey duymadım hiç bebekten önce yolk sac görülüyor onu mu demek istedi acaba

Kızlar kan tahlılı vs testlerı ne zaman yaptırdınız?
Doktor saglık ocagına kaydını yaptırıp gereklı tahlıllerını yaptır 3 hafta sonra gel dedi. Testleri 3 hafta sonra yaptırayım dımu dedim evet dedi ama gec olmaz mı emın olamadım yanlıs anlasılmamı oldu acaba
8 haftalık olduk daha ne kan verdim ne kalp atışını duydum. Doktorum çağırmıştı ama bir türlü vakit bulup gidemedim. Bu hafta kan vermeyi düşünüyorum bakalım.
Ya kızlar benim doktor kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel dedi geç değil mi ya
Normal olan bu zaten. 38-39. Haftalarda 15 günde bir çağırmaya başlıyorlar

X