- 13 Haziran 2011
- 12.641
- 7.668
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.701
İzmir de doğum alanında uzman bir hastaneye gidiyorum. 175 muayene. Doğum 5000 diye duydum. Ama sadece duydum sormadimBen şuan şırnaktayım burda doğum oranı çok yüksek olduğu için fiyat ucuz 100 TLama doğum İzmir'de olacak inşallah orda ne kadardır bakalım
Rabbım yardımcın olsun arkadaşım. Sagliksiz gebeliktense vardır bir hayır.arkadaşlar kalp atışı alamadık yarın sabah kürtaj dedi doktor
Saçma çünkü kızımda birgun bile bulantı olmamistiKızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Doktorum 6 haftalık gittiğimde birkaç hafta sonra yaptırırız demişti ama ben ısrar ettim yaptirdimKızlar kan tahlılı vs testlerı ne zaman yaptırdınız?
Doktor saglık ocagına kaydını yaptırıp gereklı tahlıllerını yaptır 3 hafta sonra gel dedi. Testleri 3 hafta sonra yaptırayım dımu dedim evet dedi ama gec olmaz mı emın olamadım yanlıs anlasılmamı oldu acaba
Arkadasim yanlış anlamada ne balkon yikamasi...lekelenme zaten başlı başına bir tehlike iken neden yoruyorsun kendini...benim şükür lekeleme ağrı vs yok ama evi saldım çayıra Mevlam kayıra.. önce bebeğimizl düşünmeliyizProgestan içmeye başladığımda hemen lekelenmem kesilmişti 10 gündür filan yoktu bugün balkon yıkadım yine lekelenmem başladı. Umarım bişey olmamistr
Maşallah Allah bağışlasın ikisini de. Benim de ilk gebeliğim çok stresli geçti her şeyi taktım kafama arkası kesilmedi taktım da taktım riskli hamilelik yalnızlık vs derken doğum yapacağım gün nasıl geldi anlamadım strstsen de yedikçe yedim bulantım da yoktu her fırsatta yedim sistikce sistim geride kendime aldığım sağlıksız kilolar çıkaramadıgim hamileliğin tadı ve stres kaldı .Şu stresli gebeliği bir ben bilirim ikincide çok stresli korkarak geçirdim şu an 6 yaşında maşallah çok Zeki laflarına laf yetmez ama çok korkuyor hiç hatırlamam bir gecede yalnız geceden sabaha uyuduğunu, büyük oğlumda 3 yaşında ayrıldı odasına maşallah yattığı gibi sabah kalkar. Herşey Allah’tan sakin olmak dua etmek önemli olan çok etkileniyorlar
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Yarın tekrar doktoruma soracağım ozamanBence başka bir endokrin uzmanına gidin. 2 ay çok uzun süre..tiroid direkt bebeğin beyin gelişimimi etkiliyor. Ben zaten tiroid hastasıydım.Sadece 6 ayda bir kontrole gidiyordum ilaç doz ayarlaması İçin çünkü bazen artıyordu tsh değerim.. hamilelikte ilacımın dozunu arttırdı direkt doktor ki tsh değerim bu ilaç dozuyla normalken bile, çünkü artacak direkt dedi. Hamilelikte 2.5 üstü ilaç başlanıyor , bir çok doktor hamile kalırsan bu değer çok önemli kesin hemen kontrol ettir demiştir bana bu zamana kadar. Lütfen bir endokrin uzmanına daha gidin
Aminnn canimmmSizden de Allah razı Olsunkesinlikle öyle Allah'a emanet biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz gerisi kısmet artik. Yapılan araştırmaya göre de stresli gebelik geçiren annelerin bebekleri de çok huysuz oluyormuş.
Yaaaa çok heyecanlı az kaldıhadi güzel haberlerle inşallah
Kesinlikle öyle kendimizi üzüyoruz boşuna .oysa ki hamilelik o kadar mucizevi biir süreç ki her anın tadını çıkarmak gerek çünkü tekrarı olmuyor. Her gebelik farklı oluyor . Allah herkesin gönlüne göre versin canım
12.20de canım, az kaldiiiiiiiiOyyyyyy annesi randevun kaçtaGüzel haberlerle gel inşallah
Benim ilk hamileligimde de bulantım çoktu kusuyordum hatta ama kürtajla sonuçlandı çevremde sıfır belirtiyle hamileliğini sağlıklı tamamlayan çok insan varKızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Bende hep vardı şimdi progestan kullandığım için ayırt edemiyorum ilaç mı akıntı mıKızlar bende şeffafımsı akıntı var bugün yoğun bir şekilde, sizde de var mı ?
Maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah dogumlarimizi yazmak da nasip olurAn itibari ile kalp atışlarımız
BenArkadaşlar mide bulantım pek olmuyor , sadece çok acıkırsam yemek hazırlarken hafif bulanıyor ama o hamile olmadan önce de böyleydi . Acıkınca midem bulanırdı .
bi kadındoğumcunun paylaşımı vardı adını unuttum eğer bulantılarınız devam ediyorsa bu bebeğinizin büyümeye devam ettiğini gösterir diye . Kafama takıldı sürekli acaba bir sıkıntı mı var diye .
yani mide bulantısı sağlıkla devam eden gebeliğin bir belirtisi değilse bile o doktora okadar kızgınım ki , doğru olmayacağını bildiğim halde yine de evhamlanmama sebep oluyor .
aranızda hiç bulantı yaşamayan var mı ?
Ne ilk gebeliğimde ne de bunda öyle bir durum yok ,bizim ailenin genetik olarak annem ve üç ablam dahil hiç bir bulantı olmadan geçirdik.Çok yanlış bir bilgi buKızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Kesinlikle haklısın canımArkadaşlar bulantı olmama kusma olmama işini çok ciddiye almayın kısmette ne varsa o olacak. Bulantı ve kusma berbat bişey tüm hayatınızı etkiliyor bunların olmaması sağlıksız bir gebelik geçirdiğiniz anlamına gelmiyor sürekli kötü düşünerek hareket ederseniz vücudunuza boşuna stres yüklemiş oluyorsunuz bu da bebek için hiç iyi değil stresli anne demek stresli bebek demek..
Her şeyi akışına bırakın sakin bir hamilelik geçirmeye çalışın kimse kısmetten öteye gidemez ne yazık ki. İçinizi ferah tutun klâsik müzik dinleyin hem siz hem bebeğiniz sakinleşin inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alacaz
Canım sağlıcakla gelsin pıt pıt lar ❤❤Yarın kalp atisi icin gidecegim, ben de duyayim o pitpitlari insallahhhhh
Aminn canimmm, insallahhhBenve çevremde ki birçok kişi
Ne ilk gebeliğimde ne de bunda öyle bir durum yok ,bizim ailenin genetik olarak annem ve üç ablam dahil hiç bir bulantı olmadan geçirdik.Çok yanlış bir bilgi bu
Kesinlikle haklısın canımNeden bu kadar takıldık bu konuya anlamadım bende
Canım sağlıcakla gelsin pıt pıt lar ❤❤
Ay canım çok üzüldüm neden acaba sebebi belli oldu muİlk gebeliğimde 7 den 15. Haftaya kadar bulantım oldu sürekli çıkarıyordum ne yediysem..Bebeğimi 32. Haftamda kaybettim.Kesinlikle alakası yok bünyeyle alakalı ..
Ha belki mide bulantısı yaşayıp birden kesilirse olumsuz giden bişeyler vardır demek istiyorlardır onu bilemem
Canım bnde Maltepe de oturuyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun . Ben delta hastanesi210 TL ödüyorum İstanbul - Maltepe. Doğum paketlerine baktım sanki yüzü astarından pahalıya geliyor. Bir de doktorum değişirse sırf paket aldım diye aynı hastanede devam etmem. Bu nedenle paket almadım ben.
işte bende onu bahsettim bulantısı vs olanda saglklı bebek diye bsey yok tamam hormonlardan ötürü ilerleyen bi gebeliği var onu gösteriyor basın sagolsun kalbimi durdu nden kurtaj oldunBenim ilk hamileligimde de bulantım çoktu kusuyordum hatta ama kürtajla sonuçlandı çevremde sıfır belirtiyle hamileliğini sağlıklı tamamlayan çok insan var
Bende hep vardı şimdi progestan kullandığım için ayırt edemiyorum ilaç mı akıntı mı
Maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah dogumlarimizi yazmak da nasip olur
cok üzüldüm. başın sagolsun neden kaybettin peki sebebi bellimi o haftaya kdar ne guzel gelmiş inan uzuldm suanİlk gebeliğimde 7 den 15. Haftaya kadar bulantım oldu sürekli çıkarıyordum ne yediysem..Bebeğimi 32. Haftamda kaybettim.Kesinlikle alakası yok bünyeyle alakalı ..
Ha belki mide bulantısı yaşayıp birden kesilirse olumsuz giden bişeyler vardır demek istiyorlardır onu bilemem
bencede cnm benmde ara ara oluyor bulantm bugun sabah bulandı bidaha bulanmadı geccti mesela sureklı bulanıcak dye bseyde yok ama insan korkuyor ne blimBenve çevremde ki birçok kişi
Ne ilk gebeliğimde ne de bunda öyle bir durum yok ,bizim ailenin genetik olarak annem ve üç ablam dahil hiç bir bulantı olmadan geçirdik.Çok yanlış bir bilgi bu
Sağol evet kalbi durduişte bende onu bahsettim bulantısı vs olanda saglklı bebek diye bsey yok tamam hormonlardan ötürü ilerleyen bi gebeliği var onu gösteriyor basın sagolsun kalbimi durdu nden kurtaj oldun
Canım eline sağlıkAn itibari ile kalp atışlarımız
Aman hiç takmayın canım umarım hayatınız boyunca hiç bulantı ile karşılaşmazsınızBenve çevremde ki birçok kişi
benmde gecen sene 8 haftalıktı kalbi durdu acını cok iyi anlayabiliyorumSağol evet kalbi durdu