2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben şuan şırnaktayım burda doğum oranı çok yüksek olduğu için fiyat ucuz 100 TL ama doğum İzmir'de olacak inşallah orda ne kadardır bakalım
İzmir de doğum alanında uzman bir hastaneye gidiyorum. 175 muayene. Doğum 5000 diye duydum. Ama sadece duydum sormadim
arkadaşlar kalp atışı alamadık yarın sabah kürtaj dedi doktor
Rabbım yardımcın olsun arkadaşım. Sagliksiz gebeliktense vardır bir hayır.
Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Saçma çünkü kızımda birgun bile bulantı olmamisti
Doktorum 6 haftalık gittiğimde birkaç hafta sonra yaptırırız demişti ama ben ısrar ettim yaptirdim
Progestan içmeye başladığımda hemen lekelenmem kesilmişti 10 gündür filan yoktu bugün balkon yıkadım yine lekelenmem başladı. Umarım bişey olmamistr
Arkadasim yanlış anlamada ne balkon yikamasi...lekelenme zaten başlı başına bir tehlike iken neden yoruyorsun kendini...benim şükür lekeleme ağrı vs yok ama evi saldım çayıra Mevlam kayıra.. önce bebeğimizl düşünmeliyiz

Maşallah Allah bağışlasın ikisini de. Benim de ilk gebeliğim çok stresli geçti her şeyi taktım kafama arkası kesilmedi taktım da taktım riskli hamilelik yalnızlık vs derken doğum yapacağım gün nasıl geldi anlamadım strstsen de yedikçe yedim bulantım da yoktu her fırsatta yedim sistikce sistim geride kendime aldığım sağlıksız kilolar çıkaramadıgim hamileliğin tadı ve stres kaldı .
Kızım çok çabuk sinirlenir hemen ağlar. Etkisi olduğunu düşünüyorum

İlaca rağmen kusuyorum çok kötüyüm az az sık sık beslenmeye çalışıyorum midemi bulandıracak her şeyden uzak durmaya çalışıyorum yine de olmuyor bugünlerin geçmesini dört gözle bekliyorum

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Yarın tekrar doktoruma soracağım ozaman

Aminnn canimmm

Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Benim ilk hamileligimde de bulantım çoktu kusuyordum hatta ama kürtajla sonuçlandı çevremde sıfır belirtiyle hamileliğini sağlıklı tamamlayan çok insan var
Kızlar bende şeffafımsı akıntı var bugün yoğun bir şekilde, sizde de var mı ?
Bende hep vardı şimdi progestan kullandığım için ayırt edemiyorum ilaç mı akıntı mı
An itibari ile kalp atışlarımız
Maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah dogumlarimizi yazmak da nasip olur

Ben ve çevremde ki birçok kişi
Ne ilk gebeliğimde ne de bunda öyle bir durum yok ,bizim ailenin genetik olarak annem ve üç ablam dahil hiç bir bulantı olmadan geçirdik.Çok yanlış bir bilgi bu
Kesinlikle haklısın canım Neden bu kadar takıldık bu konuya anlamadım bende
Yarın kalp atisi icin gidecegim, ben de duyayim o pitpitlari insallahhhhh
Canım sağlıcakla gelsin pıt pıt lar ❤❤

Aminn canimmm, insallahhh

Ay canım çok üzüldüm neden acaba sebebi belli oldu mu

işte bende onu bahsettim bulantısı vs olanda saglklı bebek diye bsey yok tamam hormonlardan ötürü ilerleyen bi gebeliği var onu gösteriyor basın sagolsun kalbimi durdu nden kurtaj oldun

cok üzüldüm. başın sagolsun neden kaybettin peki sebebi bellimi o haftaya kdar ne guzel gelmiş inan uzuldm suan

bencede cnm benmde ara ara oluyor bulantm bugun sabah bulandı bidaha bulanmadı geccti mesela sureklı bulanıcak dye bseyde yok ama insan korkuyor ne blim

Aman hiç takmayın canım umarım hayatınız boyunca hiç bulantı ile karşılaşmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…