2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben hamile olduğumu bhcg ile öğrenir öğrenmez aile hekimime gidip kan testlerini olmuştum.(4+2 filandı). Sonra o testlerle doktora ilk randevuya gittim. Lütfen özellikle kan testlerinizi vakit kaybetmeden yaptırın.belki şekeriniz yükseldi, belki tiroid , ya da vitamin takviyesi lazım .. vb . Aile hekiminize hamile olduğunuzu söyleyince o tüm testleri istiyor.

Çok sevindim canım sırf senin için girdim inşallah darısı hepimize olur

Güzün aydın canım keseyide 6+1 de görmüşsün ondan önce gitmişmiydin ben 5+1 de gittim keseyi göremedim erkenmi acaba daha

Doktoru aradım tekrar yaptırabılırsın dedi. Yarın saglık ocagına gidip yaptırıcam inşallah

Kızlar ya pazar gunu temızlık yapmıstık dip köşe.. Sadece 2 gün ya 2 gun supurge acmadım camasır yıkamadım şuan ev aglıyo ıkı makıne camasır yıkadım birazdan mecbur asıcam ve 3 makıne kadarda sepette var şaka gibi kızım sagolsun sürekli dagıtıyor zaten sanki iki gun once bu evde temızlık yapılmamıs gıbı yaparken korkuyorum ilk aylar kanama falan olursa diye yapmasam kim yapacak

Güzün aydın canım keseyide 6+1 de görmüşsün ondan önce gitmişmiydin ben 5+1 de gittim keseyi göremedim erkenmi acaba daha
Evet canım bi lekelenmem oldu akşam acile gittim bulunduğum yerde özel yok maalesef ebeler bakmıştı hatta ultrason iyi değildi bebekle ilgili bilgi vermemişlerdi randevu günüm bu gündü hepsini gördüm şükür rabbime o akşam gittiğim de bhcg de istemişti Dr 15000 di senin bhcg kaç canım

Canım benim de öyle çamaşırım birikti iğne oldum diye bu gün yatıyorum artık yarına yıkayacağım çok fazla eğil kalk yapma ben ona dikkat ediyorum ben uzanmıyorum sakin hareket et kolay gelsin

merhaba 35 yaşındayım 22 kasım 2021 4. çocugum 17 şubatta gebe olduğumu öğrendim 2 hafta sonra kalp atısını duyucam inş. 6+3 günük şuan

Tam senin olduğun haftada yaptırdım ben idrar kan testlerimi doktor öyle istedi

Canım benim de öyle çamaşırım birikti iğne oldum diye bu gün yatıyorum artık yarına yıkayacağım çok fazla eğil kalk yapma ben ona dikkat ediyorum ben uzanmıyorum sakin hareket et kolay gelsin
Camasırları astım ama mecbur uzandım balkona astım cunku umarım yagmur falan yagmaz bugun cok ısım var

Yapılıyor valla birikince daha kötü 3 büyük 2 küçük baş varız evde bende dinlene dinlene yapıyorum fazla durunca ince bir sızı giriyor şükür dinlenince geçiyor

Eşin yapacak

Yapılıyor valla birikince daha kötü 3 büyük 2 küçük baş varız evde bende dinlene dinlene yapıyorum fazla durunca ince bir sızı giriyor şükür dinlenince geçiyor
Tamda suan 2 gunluk bırıkımle karsı karsıyayım neyse baya yaptım :)

Aksam eve gelmesi en erken 9 bazen gecıyor bile gecen hafta doktor dınlen dedıgı ıcın esım yaptı ama cok zor oldu pazar gunude beraber yaptık ama kendım yapsam kafa olarak daha rahat oluyırum camasır bır makıne pazar yıkanmıstı 2 gunde sepet tastı haftasonunu bekletsem banyoya gırılmeyecek asırı camasır cıkıyor ya

Kızlar doktordan geldim simdi, 4+4 kese görmüştük, simdi de 6+2 kalp atisi duyuldu SAT a gore gitmiyor ama olsun bir sorun görünmüyor simdilik
Masallah canım senı ne zaman cagırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…