2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
kızlar selamlar. mide bulantısını ben de pek yaşamıyorum çok nadir hafif bulanıyor ağzıma birşey atıyorum geçiyor:) ben de gördüm o tarz yazılar yazan doktorları . ya da kulaktan miden bulanıyorsa bebek sağlıklıdır diyenleri. ama her bünye heralde farklı oluyor diyip içimi rahatlatıyorum. çünkü bana da ilk hamileliğimde bi türlü kalp atışı duyamayınca doktor mide bulantın var mı diye özellikle sormuştu. bir de kürtaj öyküsü olunca insan daha bir tedirgin oluyor umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı bir de bende şey oluyor sizde oluyor mu her hafta kontrole gitmek istiyorum bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.

Off olmaz olur mu , bırak haftayı iki güne bir fırsat olsa gideceğim

Hangimiz farklıyız ki gecen bir arkadasim anlatti, 3 ayri doktora gidip sürekli ultrasonda bakiyorlarmis

İnşallah canım

Hayırlı olsun çok sevindim canım Sağlıkla ilerlemeye devam etsin inşallah
Yaaaaa gerçekten mi Son günlerde belim çok ağrıyor ben o yastıklar karın çıkınca alınıyor zannediyordum Alayım o zaman ben de çok teşekkkürler
Tecrübeli anneler bu yastıklar piyasada çok fazla özellikle önereceğiniz bir marka ya da dikkat etmemiz gereken birşey var mı alırken

Evett ben de öyle sanıyordum mutlaka almalısınız Ebebekten aldım ben, 100tl gibi bi rakam ve başka iki hamile arkadaşımın tavsiyesiyle aldım çok da memnunum. Kılıfı falan da güzel çıkarıp yıkanabiliyor, dolgunluğu iyi, tavsiye ederim

Hangisi acaba, şimdi bakıyorum birkaç çeşidi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…