- 15 Şubat 2018
- 2.575
- 8.711
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.901
Merhaba ben yaza düşünüyorum çünkü hala hazır değil oğlum sinyalleri yavaştan vermeye başladı ama…Şu an çalıştığım için yaza tatilde halledeceğim.Bu arada hala emiyoruz inşallah bu ay bırakacağım emzirmeyi ama ikimiz de halen hazır değilizSelam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.
Bezi birakan oldu mu aranizda?
Benim oğlumda sinyalleri veriyor " anne kaka yapayım mı " gbi. Yapma desem napicak acabaSelam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.
Ne kadar güzel .. benim oğlan hala kakayı kaçıp kendi odasında yapıyor ve geri dönüp hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ediyor :) Bilmiyorki kokusu ondan önce odaya geliyorBenim oğlumda sinyalleri veriyor " anne kaka yapayım mı " gbi. Yapma desem napicak acabahavaların ısınmasını bekliyorum acelem yok. Kizİm 32 aylıkken öğrenmişti 3 günde çözmüştük. O yüzden hiç acele etmedim.
Bezine mi yapiyor yoksa başladınız mı...Ne kadar güzel .. benim oğlan hala kakayı kaçıp kendi odasında yapıyor ve geri dönüp hiç bir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam ediyor :) Bilmiyorki kokusu ondan önce odaya geliyor
Yok bezine yapıyor halaBezine mi yapiyor yoksa başladınız mı...
Bu da güzel birşey aslında. Yapacağını anlıyor sinyal gdyor size ...birkaç aya iyice hazır olurlar benceYok bezine yapıyor hala.. ama odasına saklanıp yapıyor hala anlamayalım diye
Benimki de öyle sen gelme diyor yaparken bitince de yaptım temizle diyor ama hala tam hazır değil haziran gibi kısa sürede çözeriz diye inanıyorum.Yok bezine yapıyor hala.. ama odasına saklanıp yapıyor hala anlamayalım diye
VarBenim oğlum da kakasını söylüyor ve başka yerde yapıyor ama sonra alt değiştirmek tam bir ölüm.Asla değiştirtmek istemiyor çok zor ikna ediyoruz.Genel olarak bezini değiştirmeye çok inat ediyor böyle olan var mı???? Normal mi
Masallah ne guzel baya uzun sure emmisMerhaba ben yaza düşünüyorum çünkü hala hazır değil oğlum sinyalleri yavaştan vermeye başladı ama…Şu an çalıştığım için yaza tatilde halledeceğim.Bu arada hala emiyoruz inşallah bu ay bırakacağım emzirmeyi ama ikimiz de halen hazır değiliz
Benim oğlumda sinyalleri veriyor " anne kaka yapayım mı " gbi. Yapma desem napicak acabahavaların ısınmasını bekliyorum acelem yok. Kizİm 32 aylıkken öğrenmişti 3 günde çözmüştük. O yüzden hiç acele etmedim.
En az bizimki kadar fenaymışVarBizimki degistirelim istiyor ama sonra altini acinca kacmaya calisiyor.
alt degistirirken esimle karsilikli oturuyoruz ben oglumun kollarindan tutarken bir yandan da sirtindan tutuyorum. Esim de kendi iki bacagiyla oglumun bacaklarini tutarken bir yandan da kakasini temizlemeye calisiyorTek kelimeyle rezillik. Her zaman boyle degil ama cok sık yasiyoruz bu durumu. Yani sanirim normal bir sey.
Bir de bantlari arkaya gelecek sekilde bezini ters bagliyoruz biz. Cunku kendisi yuz ustu yatmayi tercih ediyor bezi degistirilirken. Oyuzden kakayi temizlemek biraz daha kolay oluyor. Bazen onune oyuncak veriyorum oyalaniyor degistirirken. Belki denemek istersiniz.
Bu yaşların ortak özelliği o aslında..bizde de durum aynı...hadi bezini değiştirelim diyorum daha bitmedi diyor hep..yalan aslindaBenim oğlum da kakasını söylüyor ve başka yerde yapıyor ama sonra alt değiştirmek tam bir ölüm.Asla değiştirtmek istemiyor çok zor ikna ediyoruz.Genel olarak bezini değiştirmeye çok inat ediyor böyle olan var mı???? Normal mi
Abowww siz bildiğin savaş halinde sinizVarBizimki degistirelim istiyor ama sonra altini acinca kacmaya calisiyor.
alt degistirirken esimle karsilikli oturuyoruz ben oglumun kollarindan tutarken bir yandan da sirtindan tutuyorum. Esim de kendi iki bacagiyla oglumun bacaklarini tutarken bir yandan da kakasini temizlemeye calisiyorTek kelimeyle rezillik. Her zaman boyle degil ama cok sık yasiyoruz bu durumu. Yani sanirim normal bir sey.
Bir de bantlari arkaya gelecek sekilde bezini ters bagliyoruz biz. Cunku kendisi yuz ustu yatmayi tercih ediyor bezi degistirilirken. Oyuzden kakayi temizlemek biraz daha kolay oluyor. Bazen onune oyuncak veriyorum oyalaniyor degistirirken. Belki denemek istersiniz.
Aynen acele etmemek gerek. Ne onlar yipransin nede bizDinleyecegi tutup, tutarmis bir de
Haklisiniz acele etmeden tam hazir olana kadar beklemek en dogrusu. Benim oglum soyledi hemen klozete oturttum ve o son oldu. Cunku cok erkendi ve tam hazir degildi.. Daha 2 yasinda bile degildi. Simdi yaptiktan sonra soyluyor.
Kiz yegenim var, annesi hic acele etmedi. O da asagi yukari sizin kiziniz kadardi biraktiginda ve 2 gunde hemen ogrendi.
Ne zaman geçiyor pekiBu yaşların ortak özelliği o aslında..bizde de durum aynı...hadi bezini değiştirelim diyorum daha bitmedi diyor hep..yalan aslinda
Abowww siz bildiğin savaş halinde siniz
Aynen acele etmemek gerek. Ne onlar yipransin nede biz
Amin canım inşallah alırım alırızbir ömür mutlu sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah yürütece koymaya başladım biraz daha rahat ettim sıra emekleme de
Bu hafta benim büyük de sık uyanıyor.iki oda arasında gelgit yapmaktan feleğim şaştıbaşına kuran koydum okuyup yatıyorum ama uyanıyor.çizgi film izlettirdiğim için oluyor sanırım ama nasıl bırakıcaz bilmiyorum
Oy maşallah inşallah hep böyle anlaşırlarben de doğumdan sonra 1 2 ay çaresizlikten hiçbir şeye yetişememekten ağladım.tek başına ekstra zor ama çok şükür geçti benimki 5 buçuk aylık oldu bile daha iyiyiz çok şükür artık ikisiyle parka gitmeye bile başladık
Yaza düşünüyorum ben de acele etmek istemiyorum uğraşmaktansa kolaylıkla olsun tamamen hazır olunca o da ben de ve havalar da ısınınca daha iyi olur diyor herkesSelam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.
Oyyy minicik bir bebiş mi geliyor❤ inşallah o dönemleri ben de en az hasarla atlatırım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim zaten istediğimiz birşeydi ama insanın içinde hep soru işaretleri oluyor
Yaza düşünüyorum ben de acele etmek istemiyorum uğraşmaktansa kolaylıkla olsun tamamen hazır olunca o da ben de ve havalar da ısınınca daha iyi olur diyor herkes
Yapacağını söylediğinde neden tuvalete götürmüyorsun canım.hazır olduğunu nerden anlarız başka. Benimki henüz söylemiyor ondan merak ettimBenim oğlumda sinyalleri veriyor " anne kaka yapayım mı " gbi. Yapma desem napicak acabahavaların ısınmasını bekliyorum acelem yok. Kizİm 32 aylıkken öğrenmişti 3 günde çözmüştük. O yüzden hiç acele etmedim.
Biz bıraktık 1,5 yaşından beri kakasını söylüyordu çişini bezine yapıyordu geçen ben okula gidicem diye tutturdu bende öylesine bezin olduğu için şuan gidemezsin tuvalete yapmaya başladığında gidebilirsin dedim taktirmadi bezi sadece ilk gün 2 kez kaçırdı bı daha hiç kaçırmadı 1 ay filan oluyor işte aslında bende yaza düşünüyordum ama böyle gelistiSelam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.
Ne zaman geçiyor peki
Umitliyim yakında geçer diyeNe zaman geçiyor peki
Havaların ısınmasını bekliyorum. O ne kadar hazır olsa da illa ki kaçıracak cnm. Islak durmasın ,havalar sıcak olsun, isim daha kolay olur üşür mu diye dert etmeyeyim istiyorum o yuzdenYapacağını söylediğinde neden tuvalete götürmüyorsun canım.hazır olduğunu nerden anlarız başka. Benimki henüz söylemiyor ondan merak ettim