2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bir sıkıntı oldu mu bebeğinizde

Canim cok sagol bir kac gundur hasta benim kizlar okul donemi bitmiyor hastaliklar bilmiyorum ki kolayladim mi hala biz ayni uykusuz geceler gunler asil sen ne yapiyorsun dogum yaptin mi
Çok geçmiş olsun salgın hiç bitmiyor ki geçenlerde biz de hastaydık.inşallah tekrarlamaz hala gece emmeye mi uyanıyor Allah kolaylık versin
Ben doğum yaptım 3,5 aylık oldu bile

Çok geçmiş olsun salgın hiç bitmiyor ki geçenlerde biz de hastaydık.inşallah tekrarlamaz hala gece emmeye mi uyanıyor Allah kolaylık versin
Ben doğum yaptım 3,5 aylık oldu bile
Oyy masallah canim nasil gidiyor ikinci annelik saglikla buyusun insallah. Emzirmeyi biraktik canim 2 yasini 1 hafta falan gecmisti ama uykuyla problemi var benim kizlarin ne yazik ki

Selam kızlar. Uyku ne güzel bir şeymiş yaaa...bende emzirmeyi bıraktım ve ilk haftadan uyumaya başladı maşallah memede uyudugundan çok korkuyordum ama şükür korktuğum gbi olmadi. Sadece ilk uuyuturken zorlaniyoruz ...bu arada o uyuyor ama ben o kadar uyanmaya alışmışım ki hala 3,4 sefer uyaniyorum. Yemek sorunumuz büyüyor agzina sebze baklagil sokamiyorum. Aglatmayi ve aç birakmayi da doğru bulmuyorum. Ama çözüm de bulamıyorum napicam bilmem

Bizimde bu ara istahsizlik basladi hastaydi birnkac gundur video verdik eline buyuk yanlis yaptim alisti ona bugun asla vermemeye kararliyim ya masallah keske bizimde oyle olsaydi bu gece sayisiz uyandik

Oyy masallah canim nasil gidiyor ikinci annelik saglikla buyusun insallah. Emzirmeyi biraktik canim 2 yasini 1 hafta falan gecmisti ama uykuyla problemi var benim kizlarin ne yazik ki
İnşallah sağolasın canım Emzirmeyi bırakınca rahatlarsın sanmıştım üzüldüm.inşallah düzene girerler yakında benim kızda uyanıyordu başına kuran ayetel kürsi koyduğumdan beri daha iyiyiz. Bir de yatmadan 7 ayetel kürsi 7 nas okuyup üflüyorum.dene istersen işe yarar belki
2.annelik zor ama gidiyor bir şekilde zamanın geçtiğini anlamıyorum o kadar yoğunum ki hele bu ay 4.ay atağına uyku gerilemesine girdik gece de uyuyamıyorum perperişanım
Hadi gözünaydın uyuma devri başlasın darısı bizlere büyüğü ben de uyuturken zorlanıyorum uyumak istemiyor 11 12 arası yatıyor.birkaç kere öğle uykusuna yatırmadım akşam 8de yattı çok hoşuma gitti ama gün içinde baya yoruldu.öğle uykusu şartmış anladım.
İştah bizde de yok.aç kalınca meyve yemeye devam

Bizimde bu ara istahsizlik basladi hastaydi birnkac gundur video verdik eline buyuk yanlis yaptim alisti ona bugun asla vermemeye kararliyim ya masallah keske bizimde oyle olsaydi bu gece sayisiz uyandik

Uyku en büyük problem bence anneler için. Çok şükür duzeliyoruz biz darısı basiniza...öğlen uykusuna yatirmazsak daha kolay uyuyor bende bazen öğlen uykusunu kesmeyi düşünüyorum. Yatırmadan da 10 u buluyor uyuması. Yatirirsam 12 iştahı var ama sadece sevdigi şeyleri güzel yiyor

Annem öğle uykusunu uyumazsa zayıflar diyor ne alaka bilmiyorum ama uyumadığında tüm gün saf saf bakıyor etrafa yüzü beyazlıyor
Yeme konusunu bilen biri cevaplasa güzel olurdu bilmiyorum hiç

Annem öğle uykusunu uyumazsa zayıflar diyor ne alaka bilmiyorum ama uyumadığında tüm gün saf saf bakıyor etrafa yüzü beyazlıyor
Yeme konusunu bilen biri cevaplasa güzel olurdu bilmiyorum hiç
Ben küçüğü de zamaninda pedagoga sormuştum yemek seçiyor dye. Hiç zorlama ben oğluma bir sene hep köfte patates yaptım demişti. Zorlamadim ama noldu 10 yaşında şimdi yemiyor

Ben küçüğü de zamaninda pedagoga sormuştum yemek seçiyor dye. Hiç zorlama ben oğluma bir sene hep köfte patates yaptım demişti. Zorlamadim ama noldu 10 yaşında şimdi yemiyor
Öyle etrafımda da zorlamayan ilerde yemeyen örnekler var.1 kase için zorluyorum napıyım

Öğlen uyutsak bı dert uyutmasak bı dert. Uyusa gece 12 de anca uyuyor. Dün 8.45 de kalkinca uyutmayin dedim akşam yemeginde bı baktım gözünü kapadı uyuyor aldım 1 saat uyudu sonra 20de kalktı gece 1 e kadar uyumadi.
Sizler napiyorsunuz 2021 Ekim Kasım doğumlular öğlen uyuyor mu..uyursa ne kadar uyuyor kaçta yatiyor

Öğlen zorlayarak uyutuyorlar.Uyku yok diye ağlıyor gündüz de gece de 40 dk uyuyor çoğunlukla Maksimum bir saat oluyordur. Uykuyu sewmeyen bir çocuktu hep malesef

Merhabalar, vallahi neredeyse 1 ay oldu benim kızım öğle uykusunu bıraktı, ne yaptıysam olmadı, şimdi akşamları 20.00-20.30 arası uyuyor. Öğlenleri uyuduğunda 23.00 den önce uyumuyordu. Ama sorun, öğlen uyumadığına da çok huysuzlaşıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.

Dün öğlen uykusundan 14 de uyanmış. Akşam da 22.30 gbi eziyet etmeden uyudu. Demek 14 den sonra uyumasına izin vermemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…