2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.

Bezi birakan oldu mu aranizda?
Hayırlı ramazanlar
Benim kız bıraktı 1,5 ay oluyor ama ben önce geçen sene mart ayından beri büyük tuvaleti sinyallerini her aldığımda wc götürdüm sonrasında diğer drnemeyi yaptım sinyali kafada oturtamadı ve biz beze devaö ettik ocak ayının sonuna doğru bez haftalarca kurı takıp çıkardık bende renkli bebekli külotlar aldım ve bitti hemen giymek istedi bezide bırakmış olduk

Aminn inşallah çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur sen tecrübelisin bu konuda ❤ mecbur halledicez alışacağız başka çare yok

Selam kizlar, hepinize hayirli ramazanlar.

Bezi birakan oldu mu aranizda?

18 aylıkken söylemeye başladı ama ben erken diye biraz daha beklemek istedim. 23 aylıkken 2 günde öğrendi. Önce lazımlığa yaptı sonra klozete oturdu. Gece ve gündüz tek seferde öğrendi. Bezi çıkardıktan sonra gecede gündüzde tekrar takmadım.

Maşallah ona altına kaçırma durumları olmadı mı? Benimki geçen çiş söyledi birkaç kere oyuna dalıp altına ve koltuğa yaptı en son altına kaka yapınca geri kapadım.daha zamanı var mı demek bu? Senin minnoş tüm gün geldikçe söylüyor muydu?

İyi de kaçırmadan öğrenen olmaz bence. Geri kapatmakla iyi yapmamissin. Kaç aylıktı tabi oda önemli. Şimdi durumlar nasıl
Benim oğlan sinyalleri veriyor ama senelik iznimi bekliyorum

Reactions: The
Merhaba sabah kuru kalkıyor mu oğlunuz
Bazen evet. Genelde arada söylüyor da ama bakıcı ben yokken nolur nolmaz azarlar felan diye başlamadım. Belki de günahını alıyorum ama tuvalet eğitimi çok önemli. Sabir isteyen bir süreç. Kziimda hiç acele etmedim 32 aylıktı 3 gunde çözdü. Oğlumda 31 aylık oldu. İzne cikayim ben öğreteyim diye bekliyorum az kaldı zaten

Ben de istiyorum bu yaz ama kuru kalkmıyor. Bütün sinyalleri veriyor ama gece çişli oluyor hala acaba şart mı onu beklemek
nasıl yani bez takmayalım mı dedi tuvalete yapalım mı dedi? Daha önce sorduğunuzda ne diyordu ben ara ara teklif ediyorum tuvalete yapalım mı diye, istemiyorum diyor ama bezden de rahatsız aslında

Bir gün bez takmak istemedi akşama kadar bezsiz kaldı ama wc yede gitmedi akşam abisi ikna etti bezledik ertesi gün yine taktırmadi bezi iki üç defa altına yapti sonra söylemeye başladı çiş geldi diye bende inanamadim hiç beklemiyordum hatta arkadaşıma diyordum senin kız kendini ofafe edebiliyor çabuk bırakır bezi benimki eylüle kadar yolu var diyordum ama tam tersi oldu kuruda kalkmiyordu aslında şans oldu bizimki

Daha önce bezi çıkaralım artık tuvalete yapalım sen abi oldun artık diyordum hayır diyordu

Gerçekten şans çok güzel olmuş ya. Keşke bize de olsa.. Kasım’da kreşe başlayacak ve bezli almıyorlar umarım halledebiliriz kasıma kadar

İyi de kaçırmadan öğrenen olmaz bence. Geri kapatmakla iyi yapmamissin. Kaç aylıktı tabi oda önemli. Şimdi durumlar nasıl
Benim oğlan sinyalleri veriyor ama senelik iznimi bekliyorum
Yok bence iyi yaptım. zamanını beklemek kadar denemek de normal.o zaman hazır olmadığını anlamış oldum.şimdi daha hazır ama diğer bebeğim 8 aylık olduğu için sürekli kucak istiyor birkaç ay daha beklemeyi düşünüyorum.seninkilerin yaş farkı çoktu sanırım daha rahat açarsın

Dr şöyle demişti tutunmadan merdiven inip çıkabiliyorsa kaslari hazırdır gece olayina çok da takilma
Küçüktü o zaman sanırım evet haklısın hazır olmayabilir tabiki .acele etmemek gerek.
Yaş farkı 8 canım aynen o konu rahat ama biİzmkide ablasına hiç rahat vermiyor kıza ders çalıştırtmıyor

İnip çıkıyor o zaman cesaret toplayıp deneyeyim temmuz gibi

icimdekisess nasılsın canım bebişin nasıl ne kadarlık oldunuz
İlk hamileliğimden daha iyiyim canım çok şükür bi sorun da yok herşey yolunda 16 haftalık olduk tek endişem kızım biraz kıskanç bi bebek alsam kucağıma hemen benim kucağımda bitiyo bebekleri severken bir süre sonra anlamiyo acıtabiliyo bakalım zamanla evdeki bebeğe de illa ki alışacak ama zor olacak biraz sanki sizde durumlar nasıl

Aaa bebiş mi var hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına aldirsin Rabbim. Yaş araları az olucak ne güzel. Cinsiyet belli mi

Kızlar bebisleri sünnet ettirdiniz mi 2 ve 6 yas arası genelde önerilmiyor ama bir sorundan dolayı temmuz sonu sünnet olacak kostebegim ilk oğlum 6 yasini bitirmisti sünnet oldugu zaman onda sorun yaşamadık ama bu çok hareketli çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…