- 13 Haziran 2011
- 12.678
- 7.735
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.241
İns bende tırsıyorum bayaGeçmiş olsun yok yani başta hissettim ama zaten kolay kolay uyuşmuyorum ben hissediyorum dediğimde tekrar iğne yapmıştı tamamen uyuşup hissetmediğim anda yaptı merak etme çok zor birsey değil
Çok iyi geçmişti, uyuşukluk ve kanama uzun sürmüştü ama ağrı vs. hiç yaşamadım neredeyse.Nasıl geçti ameliyat. Ve sonrasi
İzmir de nerde oldu...bende İzmir'de özel bı klinikte olacağım...Dr beyaz tenlisin şişme olur diyor ins olmazÇok iyi geçmişti, uyuşukluk ve kanama uzun sürmüştü ama ağrı vs. hiç yaşamadım neredeyse.
Aynı amelıyatı annem de oldu onun kotu gecmıstı ve yüzü falan çürümüştü şişmişti.
Kişiden kişiye değişiyor
Ben muğla da oldum o ise İzmir de
Devlet hastahanesinde oldu diye hatırlıyorum, çınarlı diş olabilirİzmir de nerde oldu...bende İzmir'de özel bı klinikte olacağım...Dr beyaz tenlisin şişme olur diyor ins olmaz
Çok geçmiş olsun şimdiden, bende hiç olmamıştı umarım sizde de olmazzİzmir de nerde oldu...bende İzmir'de özel bı klinikte olacağım...Dr beyaz tenlisin şişme olur diyor ins olmaz
İnşallah teşekkürlerÇok geçmiş olsun şimdiden, bende hiç olmamıştı umarım sizde de olmazz
Arkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz ilk adım ayakkabısı var mı link atabilir misiniz
Sağol canım Eşim Bi tane almış gelmiş heves etmiş ayakkabı ağır normal spor çocuk yürümeyi unutuyo giyinceBiz abiden kalmaları kullanıyoruz. Yeni alınmış gibi hepsi zaten. Adidas ve Kemal Tanca Kids bizimkiler. Vicco’da iyi bu arada bakabilirsin.
Ben bunu aldım çok memnunum 22 aldım anca oldu biraz dar kalıbı ama sıcacık tutuyor. Birde flodan bot tarzı aldım ama o biraz ağır yurunmuyoSağol canım Eşim Bi tane almış gelmiş heves etmiş ayakkabı ağır normal spor çocuk yürümeyi unutuyo giyinceBi bakıyım dediğiniz markalara
Ben de e bebekten aldım çok dışarı çıkmadık 2 kere giydi yürüyo güzelArkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz ilk adım ayakkabısı var mı link atabilir misiniz
Bugün de biz doğum günü kutladık hiçbişey anlamadım ama çok güzeldi herşey istediğim gibi oldu ancak oturabildim herşey olduğu gibi duruyo
Aynen öyleOlsun, tüm o yorgunluğa değiyorÇok güzel anı kalıyor. Bizim de 3 gün erken kutlamamız olacak, 2 gün kaldı heyecanlıyım Hazırlıklar devam
Çok geçmiş olsun. İyi olmuş bir yandan kafanız dağıldı en azındanAynen öyleben de erteleyecektim babam kalp krizi geçirdi geçen hafta çok şükür şuan iyi ama bütün hazırlıkları bıraktım kaç gündür bişey yapamıyodum en sonunda annemler söyledi erteleme yap diye dünden beri oturmadım iki ayağım bi pabuca girdi yine de sonuç güzel oldu
Çok sağol. Aslında hep aklımın bi ucunda babam hele ki o krizden sonra her ânımızda sanki ona karşı bir özlem oluyo içimdeÇok geçmiş olsun. İyi olmuş bir yandan kafanız dağıldı en azından
Çok geçmiş olsun. Hayat plan yaparken başımıza gelenlerdir gerçekten. Rabbim tez şifalar versinAynen öyleben de erteleyecektim babam kalp krizi geçirdi geçen hafta çok şükür şuan iyi ama bütün hazırlıkları bıraktım kaç gündür bişey yapamıyodum en sonunda annemler söyledi erteleme yap diye dünden beri oturmadım iki ayağım bi pabuca girdi yine de sonuç güzel oldu
Merhaba Canım, ben buldum gayet kaliteli bir firma, hatta yeni yeni Influencer lar felan yaptırmışlar.Ben Ümraniye’deyim ve burada bir yer ile anlaştım. Home office çalışıyorlar ve bu işe yeni başlamışlar. O yüzden baya indirimli. Ama tam full organizasyon gibi değil, sadece konseptine uygun arka fon kurulumu var. Kiralıyorsun yani. Gel al yaparsan 500 tl, onlar gelip kurarsa 750 tl. Ben onlara kurdurtacağım. Hazırda safari konseptleri de var ama bi sorman lazım karşıya gelirler mi ya da siz gel al yapıp sonra tekrar gelip bırakabilecek misiniz? Ben birebir de gördüm beğendim.
Amin sağol canım gerçekten öyleÇok geçmiş olsun. Hayat plan yaparken başımıza gelenlerdir gerçekten. Rabbim tez şifalar versin
Güle güle giysin de benim düşüncem evde alıştırma olarak yada ayağı şekillenir diye giydiririm diyordum doktorlar önermiyo sanırım evde ayak kaslarının güçlenmesi için giymemesi lazım diyo evdeBen de e bebekten aldım çok dışarı çıkmadık 2 kere giydi yürüyo güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?