How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
6 yaşına kadar sürmez umarım babasının da izin vereceğini düşünmüyorum 🙈 bu yaz odasını yapıp ayırcam nasipse.yaş ilerledikçe daha zor olur.
Niye taşınmak istiyordun? Rahat ediceğimi düşünüyorum çünkü gideceğimiz çok insan var yatmaya bir tek eve gireriz.bir de iş güç yapmıyıp gezip oturup yiyip içicem 😂 yılda birkaç kere gidiyorsan masrafı düşünme.soğuk havayı da pek düşünmüyorum kalın mont hediye geldi beresini atkısını taktım mı oldu bitti 🤗

İleri derece pişik bizde de oluyor hamezinc krem sürüp üstüne pudra döküyorum.1 günde geçiriyor.

oy maşallah prensese nice yaşlara 😍 güzel konsept olmuş 👍🏻💕
İnşallah sizin sürmez canım 🙃
Guzel geçer diyorsun iyi o zaman canım. Valla taşınma işi hayaldi aslinda bu şehirden taşınma hayali 😁 ama ev sahibi ile sorunlar oldu malum ev sahipleride eski kiracıları çıkarma pesinde bakalım ne olacak 😐
Baya oldu gitmeyeli gidince superde gecmiyor. Kurutma istediğim içinde şu sıra gidersem o kalabilir ve bu kadar iş içinde ona ihtiyacim var açıkçası :) fikir değişimi olmazsa gitmem. Annemler nerede bilmiyorum ama bizim memleket soğuk oluyor annenlerin evde çok sıcak olmuyor

Kızımın resmen huyu suyu değişti gerçekten bu kadar bağımlı olur ve bu kadar bağırır bi çocuk 🤦 ne zaman düzelir acaba hastalıktan sonra değişen bu huy su

Ay keşke yarasaydı bazı şeyler bizde de olmuyor İnşaAllah hasta olmazlar bi daha
Aminncnn
Amin cnmKesinlikle işe yarıyor kızlar bu soğan işi ama yatak odam soğan kokusundan geçilmiyor 😁 karanfil saplamamıştım kuru soğanı direk kabuğuyla 4e bölüp baş ucuna koydum rahat uyumasına burun tıkanıklığına iyi geldi
Bende genelde karanfil batırmam daha ağır kokar burnunun direği sızlar. Ona rağmen açılmaz bazen

Olsun ilk yaşını büyük kutlarsın diğerlerini kendi aranızda en güzeli 😊 maşallah biz de yürümeye başladık 1 aydır üst 2 dişimiz de var 7 aylıkken alttakiler çıkmıştı 11 aylık olmadan üsttekiler çıktı bebekten bebeğe değişiyo bu diş olayı galiba
Öyle yaparız aynen 🥰 kızımda 8 9aylıkken çıkarmıştı ama üstler hala yok.dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor bakalım ne zaman gelecek 🙈
Kesinlikle işe yarıyor kızlar bu soğan işi ama yatak odam soğan kokusundan geçilmiyor 😁 karanfil saplamamıştım kuru soğanı direk kabuğuyla 4e bölüp baş ucuna koydum rahat uyumasına burun tıkanıklığına iyi geldi
aynen geçen sene bende yapmıştım oda leş gibi kokmuştu ama hırıltı kesilmişti 👍🏻
İnşallah sizin sürmez canım 🙃
Guzel geçer diyorsun iyi o zaman canım. Valla taşınma işi hayaldi aslinda bu şehirden taşınma hayali 😁 ama ev sahibi ile sorunlar oldu malum ev sahipleride eski kiracıları çıkarma pesinde bakalım ne olacak 😐
Baya oldu gitmeyeli gidince superde gecmiyor. Kurutma istediğim içinde şu sıra gidersem o kalabilir ve bu kadar iş içinde ona ihtiyacim var açıkçası :) fikir değişimi olmazsa gitmem. Annemler nerede bilmiyorum ama bizim memleket soğuk oluyor annenlerin evde çok sıcak olmuyor
İnşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz ya da rahatınız bozulmasın ❤️ Ben de olsam kurutmayı seçerdim 😅 bizimkiler İstanbul’da soğuk oluyor tabi iç Anadolu ve doğuya göre soğuk sayılmaz 🙈 benim annemlerin evde soğuk oluyor ama mecbur doğalgazı iyice açtıracağım

İyi geceler 3 ay 5 ay derken maşallah yaşlarına geldiler bizimki 19’da şöyle bi göz attım herkesin duruma aynı bizim aşağı yan kesici dişler çok zorladı artık geldiler 🤪 ve 2 gündür kendi kendine yürümeye başladı abilerine kıyasla geç bile kaldı 🥰 huyu çok değişti küsüyor yatıyor yere ağlıyor işine gelirse anniiii diye bağırıyor öyle işte ne bulursak onu yiyoruz kilosu boyu gayet iyi 😌

Benim kızda gece sürekli memede dönüp dönüp emiyor.arada beşiğine yatırıyorum ama çoğunlukla yorulduğum için yanımda.ilerde memeden nasıl kesicem beşiğine tamamen nasıl alıştırcam bilmiyorum.alışmazsa diye de korkuyorum 🤷🏻‍♀️
Sen beni gör beşiğin içine giriyorum 🤣🤣🤣 diğeri de sabaha doğru geliyor 🤨 bana yatacak yer yok ne boyun kaldı ne bel sonum iyi değil 🤨

Selamlar herkese..
Aaay uzun zaman oldu buraya girmeyeli galiba 🤭 Özlemişim buraları, sizleri..

Biz de 1 yaş doğum gününü kafe tuttuk, dışarda yapacağız. Gerçek doğum günü h.içine denk geldiğinden h.sonu yapacağız. Hatta organizasyon tuttum konseptimiz BJK, fotoğrafçı bile tuttum. Çok güzel olacak inşallah. Böyle şeyleri de çok severim zaten 🫠

Geçmişe şöyle bi göz attım da.. Herkes iyidir umarım? ☺️

Kızlar merhaba, Kasım geldi 😍 1 yaşları kutlamaya baslicaz çok heyecanlıyım 😍🙏
Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
İstanbul Eyupsultan tarafındayım

Ben Ümraniye’deyim ve burada bir yer ile anlaştım. Home office çalışıyorlar ve bu işe yeni başlamışlar. O yüzden baya indirimli. Ama tam full organizasyon gibi değil, sadece konseptine uygun arka fon kurulumu var. Kiralıyorsun yani. Gel al yaparsan 500 tl, onlar gelip kurarsa 750 tl. Ben onlara kurdurtacağım. Hazırda safari konseptleri de var ama bi sorman lazım karşıya gelirler mi ya da siz gel al yapıp sonra tekrar gelip bırakabilecek misiniz? Ben birebir de gördüm beğendim.

Öyle yaparız aynen 🥰 kızımda 8 9aylıkken çıkarmıştı ama üstler hala yok.dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor bakalım ne zaman gelecek 🙈

aynen geçen sene bende yapmıştım oda leş gibi kokmuştu ama hırıltı kesilmişti 👍🏻

İnşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz ya da rahatınız bozulmasın ❤️ Ben de olsam kurutmayı seçerdim 😅 bizimkiler İstanbul’da soğuk oluyor tabi iç Anadolu ve doğuya göre soğuk sayılmaz 🙈 benim annemlerin evde soğuk oluyor ama mecbur doğalgazı iyice açtıracağım
Buraya geliyorun he 🥰 bugün hava coook güzeldi burada 😍 ne zaman yolculuk demistin söyledin de ben mi unuttum 😁 evet kurutmayi kesin istiyorum insallah

Nasıl geçti cnm
Benim için kötü Bi tecrübeydi çok sağlam Bi dişmiş doktor hatta bu diş gömülü olmasaydı baya iyiymiş demişti 😃 benim çene yapım dar baya uğraşmışlardı ondan dolayı da aldırdıktan sonra yüzüm çok şişmişti beslenme konusunda sürekli çorba içmiştim Bi süre Bir tane daha var gömülü ama erteliyorum emzirmeyi bırakana kadar en azından sende mi aldıracaksın

Benim için kötü Bi tecrübeydi çok sağlam Bi dişmiş doktor hatta bu diş gömülü olmasaydı baya iyiymiş demişti 😃 benim çene yapım dar baya uğraşmışlardı ondan dolayı da aldırdıktan sonra yüzüm çok şişmişti beslenme konusunda sürekli çorba içmiştim Bi süre Bir tane daha var gömülü ama erteliyorum emzirmeyi bırakana kadar en azından sende mi aldıracaksın
Sorma ya haftaya cumartesi aldiracagim ama çalışıyorum da tam işe başladım ağrı başladı... ameliyatta birşey hissettin mi

Sorma ya haftaya cumartesi aldiracagim ama çalışıyorum da tam işe başladım ağrı başladı... ameliyatta birşey hissettin mi
Geçmiş olsun yok yani başta hissettim ama zaten kolay kolay uyuşmuyorum ben hissediyorum dediğimde tekrar iğne yapmıştı tamamen uyuşup hissetmediğim anda yaptı merak etme çok zor birsey değil

Back