- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.221
İnşallah sizin sürmez canım6 yaşına kadar sürmez umarım babasının da izin vereceğini düşünmüyorum bu yaz odasını yapıp ayırcam nasipse.yaş ilerledikçe daha zor olur.
Niye taşınmak istiyordun? Rahat ediceğimi düşünüyorum çünkü gideceğimiz çok insan var yatmaya bir tek eve gireriz.bir de iş güç yapmıyıp gezip oturup yiyip içicem yılda birkaç kere gidiyorsan masrafı düşünme.soğuk havayı da pek düşünmüyorum kalın mont hediye geldi beresini atkısını taktım mı oldu bitti
İleri derece pişik bizde de oluyor hamezinc krem sürüp üstüne pudra döküyorum.1 günde geçiriyor.
oy maşallah prensese nice yaşlara güzel konsept olmuş
Guzel geçer diyorsun iyi o zaman canım. Valla taşınma işi hayaldi aslinda bu şehirden taşınma hayali ama ev sahibi ile sorunlar oldu malum ev sahipleride eski kiracıları çıkarma pesinde bakalım ne olacak
Baya oldu gitmeyeli gidince superde gecmiyor. Kurutma istediğim içinde şu sıra gidersem o kalabilir ve bu kadar iş içinde ona ihtiyacim var açıkçası :) fikir değişimi olmazsa gitmem. Annemler nerede bilmiyorum ama bizim memleket soğuk oluyor annenlerin evde çok sıcak olmuyor