- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.281
Dimi ama zaten gün icinde istekleri kosturmacalari bitmiyo gecede uyku yok sinir oluyorum hiç içimden gelmiyo beynim yandı artikBana normal geliyor bebek yoruyor insanın aklına gelmiyor...benim şahsen son günlerde öyle
Aynıyız merak etme. Ama geçiyor düzene girincrDimi ama zaten gün icinde istekleri kosturmacalari bitmiyo gecede uyku yok sinir oluyorum hiç içimden gelmiyo beynim yandı artik
İnşallah geçer normale donerizAynıyız merak etme. Ama geçiyor düzene girincr
Yorgunluktan o zaman bizim de halen daha düzenimiz oturmadı boş vakit olmuyo ki dinlenip kendimize bakalım da kocaya da vakit ayıralım bu durum ilişkiyi de fazlasıyla etkiliyo eşin de anlayışlıysa dert etme ama bazen gerekirse ev işini bırak yapma düşünme kendine ve eşine zaman ayır çocuktan sonra tabi3. Çocuk korkusu olamaz baglattim tüplerimi ama o anda aklıma evde yapılacak işler geliyor konsantre olamıyorum bebiste sürekli uyanıyor ondanda tedirgin oluyorum
Çok sağol canımNice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canım
Kahvaltıda 1 çay bardağı yarısı su yarısı süt olacak şekilde verebilirsin hiç vermemezlik te bence iyi değil ondan da vitamin alsın günün diğer kalan kısmında da yoğurt verirsin ben bal da veriyorum kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar
Gece yatmadan önce muhallebi veya mama pişiriyprum ben de hiç değişmedim ama bu aralar dişten midir yoksa atak haftasından midir bilmiyorum uyanıyo biraz uyanık kalıyo o zaman da aç yatmıyo tekrar mama yapıp yatırıyorum 3 gecedir bunu kesmeye çalıştım zor oluyo ama sonunda uyutuyorum uyanmasına pek izin vermiyorum ağlıyo ama bi şekilde uyutuyorum geçer inşallah aslında artık geceleri 1 defa veya hiç uyanmaması lazım ve beslenmemesi lazımmış ama nasıl oluyo bilmiyorum biz halen daha 2 kez uyanıyoruz emmeye
1 yaş kontrolüne gittik bugün kan idrar tahlilleri yaptı demir ve d vitaminimiz alt sınırdaymış 3 ay daha demir kullanıcaz zaten 1 aydır vermiyodum başlıcam şimdi d vitaminini de kış boyunca ver dedi sağlık ocağına da daha gitmedik hastaydı aşısını yaptırmadım daha haftaya yaptırcam
Yorgunluk ve strestendir başka neden olucak ki eğer ilişkide bi sorun yaşamıyorsan bunlardandır bence ya da 3.çocuk korkusu olabilir mi acaba
bence de yorgunluktan.istememek değil de enerji kalmıyor.bir de o aklına bir şey getirmemeye çalış.iş güç olur gider.hiçbir şeyin acelesi yokKizlar doğumdan sonra bende bir isteksizlik başladı eşimle birlikte olmak istemiyorum onada çok belli etmemeye çalışıyorum ama sürekli bir erteleme kaçma modundayim ilk çocukta yaşamadım böyle bisey ama ikincide yaşıyorum yorgunluktan strestenmi bilemedim
Bence çocuk doktoru daha iyi anlar bebeğin herşeyinden tabi aile hekimi iyiyse sağlık ocağına da götürürdüm ama ben yine de 1 yaş kontrolü için doktora gitmek istedim bir de geçen hafta ateşi çıkmıştı baya bi yüksekti sonradan düşürebildim o yüzden de götürmek istedim doktor grip geçirmiş dedi tahlillerde de çıktı zaten değerlerinden de anlaşılıyomuş şuan tamamen iyileşmemiş haftaya ertele aşısını dediÇok sağol canımsüt konusunu sağlık ocağına gidince sorayım artık.bal ben yemiyorum diye eve almıyorum artık kız için alayım evet gece artık beslenmemeleri kesintisiz uyumaları lazımmış.sen uykulu uykulu iyi mama hazırlayabiliyorsun. benimkide 2 aydır 4ten sonra çok sık uyanıyor memeden ayrılmıyor.yattığım yerden veriyorum ama çok yorucu.yaşına kadar dayanmam lazım diye telkinde bulunuyorum
1 yaşında hastaneye mi gitmek gerekiyormuş sağlık ocağı yeterli olur diye düşündüm 2 hafta sonra gidebilicem.o zaman aşısını vurdurcam
bence de yorgunluktan.istememek değil de enerji kalmıyor.bir de o aklına bir şey getirmemeye çalış.iş güç olur gider.hiçbir şeyin acelesi yok
Teşekkür ederim tavsiyeniz için düşünmemeye çalışacağım artık basarabilirim insallahÇok sağol canımsüt konusunu sağlık ocağına gidince sorayım artık.bal ben yemiyorum diye eve almıyorum artık kız için alayım evet gece artık beslenmemeleri kesintisiz uyumaları lazımmış.sen uykulu uykulu iyi mama hazırlayabiliyorsun. benimkide 2 aydır 4ten sonra çok sık uyanıyor memeden ayrılmıyor.yattığım yerden veriyorum ama çok yorucu.yaşına kadar dayanmam lazım diye telkinde bulunuyorum
1 yaşında hastaneye mi gitmek gerekiyormuş sağlık ocağı yeterli olur diye düşündüm 2 hafta sonra gidebilicem.o zaman aşısını vurdurcam
bence de yorgunluktan.istememek değil de enerji kalmıyor.bir de o aklına bir şey getirmemeye çalış.iş güç olur gider.hiçbir şeyin acelesi yok
Cok yoruldum inanın bu kadar düşündüğüme uğraştığıma ragmen evde bir türlü temiz düzenli olmuyo bıraksam yapmasam daha içler acısı birde ara tatil oldu herkes evde daha perişan oldum en azından evde bebekle yalnız kalınca biraz daha rahat yapıyorum herşeyi pazartesi basliyo okul seviniyorum:)biraz düşünmemeye çalışacağım inşallah beceririmYorgunluktan o zaman bizim de halen daha düzenimiz oturmadı boş vakit olmuyo ki dinlenip kendimize bakalım da kocaya da vakit ayıralım bu durum ilişkiyi de fazlasıyla etkiliyo eşin de anlayışlıysa dert etme ama bazen gerekirse ev işini bırak yapma düşünme kendine ve eşine zaman ayır çocuktan sonra tabi
O çok yoruyor insanı işte baktım ben yapamıyorum haftada birgün yarım gün gelecek birini aldım başka türlu düzene girmeyecek evCok yoruldum inanın bu kadar düşündüğüme uğraştığıma ragmen evde bir türlü temiz düzenli olmuyo bıraksam yapmasam daha içler acısı birde ara tatil oldu herkes evde daha perişan oldum en azından evde bebekle yalnız kalınca biraz daha rahat yapıyorum herşeyi pazartesi basliyo okul seviniyorum:)biraz düşünmemeye çalışacağım inşallah beceririm
Onun için maddi durum yok malesef şu an için büyük oğlum çok hareketli ödev fln yaptrmasida zor oluyor küçükte büyük gibi olacak sanırım komşular bile Allah yardımcın olsun diyorlar hepimize kolaylık versin Allah büyüdükçe dertleride buyuyorO çok yoruyor insanı işte baktım ben yapamıyorum haftada birgün yarım gün gelecek birini aldım başka türlu düzene girmeyecek ev
Anladım cnm ins eşin yardimcidir bende de ev işlerine elini sürmeyen bir eş var ( ona göre öyle değil ) malesef bende çözümü böyle buldumOnun için maddi durum yok malesef şu an için büyük oğlum çok hareketli ödev fln yaptrmasida zor oluyor küçükte büyük gibi olacak sanırım komşular bile Allah yardımcın olsun diyorlar hepimize kolaylık versin Allah büyüdükçe dertleride buyuyor
Aynen yardımcı olduğunu sanıyor ama işimi daha çok zorlaştırıyor yemek yapar tezgahın üstü lavobonun içi dolar her taraf yağ olurAnladım cnm ins eşin yardimcidir bende de ev işlerine elini sürmeyen bir eş var ( ona göre öyle değil ) malesef bende çözümü böyle buldum
Geçmiş olsun yine devam mı ediyo yaa azalmadı mı hiç burun tıkanıklığı başka doktora götürseniz araştırma hastanesine kulak işi çok zor yaDün gece acildeydik ansızın ağlamaya başladı susturamadim meğer gazı varmış lavman yaptılar birde kulak enfeksiyonu olmuş kuzum. Kesin serum fizyolojik yüzünden. Yapmasak nefes alamiyo yapsak kulağına gdyor enfeksiyon oluyor..offf burun ne dert ya
Hergun olmuyor cnm sanırım alerji olsa hergun tikanirdi. Arada oluyor. Birde çok sümük oluyor boş tıkanıklık değil yani.. kendi Dr araştırma hastanesinde prof zaten normal diyor. Ayrıca KBB profuna götürdüm biliyorsunuz oda aspiratörle çekme doğal haline bırak dediGeçmiş olsun yine devam mı ediyo yaa azalmadı mı hiç burun tıkanıklığı başka doktora götürseniz araştırma hastanesine kulak işi çok zor ya
2 aydır 4 defa hastalandı erva burnu çok tıkandı aspiratör tamamen açmıyo daha çok eziyet oluyo bizim burun yıkama şişesiyle açtım her zaman burnunu baya bi temizliyo genzini falan onu denesen bir de yatarak değil ayakta yapıyodum başını öne eğerek hemen sonrasında da tamamen temiz olsun diye bir defa aspiratörle çekiyodum boşalıyodu tamamen öyle denedin mi senHergun olmuyor cnm sanırım alerji olsa hergun tikanirdi. Arada oluyor. Birde çok sümük oluyor boş tıkanıklık değil yani.. kendi Dr araştırma hastanesinde prof zaten normal diyor. Ayrıca KBB profuna götürdüm biliyorsunuz oda aspiratörle çekme doğal haline bırak dedi
Aynen yatarak değil oturma pozisyonunda dediler. Link atar mısın nasıl birşeyden bahsediyorsun pompa gbi olanlardan mi2 aydır 4 defa hastalandı erva burnu çok tıkandı aspiratör tamamen açmıyo daha çok eziyet oluyo bizim burun yıkama şişesiyle açtım her zaman burnunu baya bi temizliyo genzini falan onu denesen bir de yatarak değil ayakta yapıyodum başını öne eğerek hemen sonrasında da tamamen temiz olsun diye bir defa aspiratörle çekiyodum boşalıyodu tamamen öyle denedin mi sen
Benden şundan varAynen yatarak değil oturma pozisyonunda dediler. Link atar mısın nasıl birşeyden bahsediyorsun pompa gbi olanlardan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?