2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
3. Çocuk korkusu olamaz baglattim tüplerimi ama o anda aklıma evde yapılacak işler geliyor konsantre olamıyorum bebiste sürekli uyanıyor ondanda tedirgin oluyorum
Yorgunluktan o zaman bizim de halen daha düzenimiz oturmadı boş vakit olmuyo ki dinlenip kendimize bakalım da kocaya da vakit ayıralım bu durum ilişkiyi de fazlasıyla etkiliyo eşin de anlayışlıysa dert etme ama bazen gerekirse ev işini bırak yapma düşünme kendine ve eşine zaman ayır çocuktan sonra tabi

Çok sağol canım süt konusunu sağlık ocağına gidince sorayım artık.bal ben yemiyorum diye eve almıyorum artık kız için alayım evet gece artık beslenmemeleri kesintisiz uyumaları lazımmış.sen uykulu uykulu iyi mama hazırlayabiliyorsun. benimkide 2 aydır 4ten sonra çok sık uyanıyor memeden ayrılmıyor.yattığım yerden veriyorum ama çok yorucu.yaşına kadar dayanmam lazım diye telkinde bulunuyorum
1 yaşında hastaneye mi gitmek gerekiyormuş sağlık ocağı yeterli olur diye düşündüm 2 hafta sonra gidebilicem.o zaman aşısını vurdurcam
bence de yorgunluktan.istememek değil de enerji kalmıyor.bir de o aklına bir şey getirmemeye çalış.iş güç olur gider.hiçbir şeyin acelesi yok

Bence çocuk doktoru daha iyi anlar bebeğin herşeyinden tabi aile hekimi iyiyse sağlık ocağına da götürürdüm ama ben yine de 1 yaş kontrolü için doktora gitmek istedim bir de geçen hafta ateşi çıkmıştı baya bi yüksekti sonradan düşürebildim o yüzden de götürmek istedim doktor grip geçirmiş dedi tahlillerde de çıktı zaten değerlerinden de anlaşılıyomuş şuan tamamen iyileşmemiş haftaya ertele aşısını dedi
Ya sorma uyku kalmıyo ki 1 saat uykulu şekilde onu uyutmaya çalışıyorum yine de uyumayınca deli oluyorum ne uyku kalıyo ne bişey nasıl atlatıcaz bu dönemi yaa kesintisiz gece uyanmadan uyusa artık şuan da aynı saat 5 buçukta kalktı emdi uyumadı salladım yanına yattım pışpış yaptım yine yok tekrar emzirdim şimdi uyudu bu acıkıyo galiba ondan böyle uyuyamıyo ama nasıl keserim onu bulmam lazım ne denediysem olmadı

Teşekkür ederim tavsiyeniz için düşünmemeye çalışacağım artık basarabilirim insallah

Cok yoruldum inanın bu kadar düşündüğüme uğraştığıma ragmen evde bir türlü temiz düzenli olmuyo bıraksam yapmasam daha içler acısı birde ara tatil oldu herkes evde daha perişan oldum en azından evde bebekle yalnız kalınca biraz daha rahat yapıyorum herşeyi pazartesi basliyo okul seviniyorum:)biraz düşünmemeye çalışacağım inşallah beceririm

O çok yoruyor insanı işte baktım ben yapamıyorum haftada birgün yarım gün gelecek birini aldım başka türlu düzene girmeyecek ev

O çok yoruyor insanı işte baktım ben yapamıyorum haftada birgün yarım gün gelecek birini aldım başka türlu düzene girmeyecek ev
Onun için maddi durum yok malesef şu an için büyük oğlum çok hareketli ödev fln yaptrmasida zor oluyor küçükte büyük gibi olacak sanırım komşular bile Allah yardımcın olsun diyorlar hepimize kolaylık versin Allah büyüdükçe dertleride buyuyor

Anladım cnm ins eşin yardimcidir bende de ev işlerine elini sürmeyen bir eş var ( ona göre öyle değil ) malesef bende çözümü böyle buldum

Anladım cnm ins eşin yardimcidir bende de ev işlerine elini sürmeyen bir eş var ( ona göre öyle değil ) malesef bende çözümü böyle buldum
Aynen yardımcı olduğunu sanıyor ama işimi daha çok zorlaştırıyor yemek yapar tezgahın üstü lavobonun içi dolar her taraf yağ olur çocuğa ödev yaptırırken sinirlenir evde tartışma çıkar en sonundaki bırak ben yaptırırım derim ihale yine bana kalir gibi şeyler ailemde yakinimda değil artık kendi kendimi telkin etmeye çalışacagim yoksa psikolojim bozulacak farkındayım takintilarim başladı bastırıyorum gittiği yere kadar artık sonu iyi olur inşallah

Günaydın arkadaşlar bugün menenjit aşımızın sonunu yaptırdım İnşaAllah 18.aya kadar aşımız yok şükür kurtuldum çok seviniyorum

Dün gece acildeydik ansızın ağlamaya başladı susturamadim meğer gazı varmış lavman yaptılar birde kulak enfeksiyonu olmuş kuzum. Kesin serum fizyolojik yüzünden. Yapmasak nefes alamiyo yapsak kulağına gdyor enfeksiyon oluyor..offf burun ne dert ya

Geçmiş olsun yine devam mı ediyo yaa azalmadı mı hiç burun tıkanıklığı başka doktora götürseniz araştırma hastanesine kulak işi çok zor ya

Geçmiş olsun yine devam mı ediyo yaa azalmadı mı hiç burun tıkanıklığı başka doktora götürseniz araştırma hastanesine kulak işi çok zor ya
Hergun olmuyor cnm sanırım alerji olsa hergun tikanirdi. Arada oluyor. Birde çok sümük oluyor boş tıkanıklık değil yani.. kendi Dr araştırma hastanesinde prof zaten normal diyor. Ayrıca KBB profuna götürdüm biliyorsunuz oda aspiratörle çekme doğal haline bırak dedi

2 aydır 4 defa hastalandı erva burnu çok tıkandı aspiratör tamamen açmıyo daha çok eziyet oluyo bizim burun yıkama şişesiyle açtım her zaman burnunu baya bi temizliyo genzini falan onu denesen bir de yatarak değil ayakta yapıyodum başını öne eğerek hemen sonrasında da tamamen temiz olsun diye bir defa aspiratörle çekiyodum boşalıyodu tamamen öyle denedin mi sen

Aynen yatarak değil oturma pozisyonunda dediler. Link atar mısın nasıl birşeyden bahsediyorsun pompa gbi olanlardan mi

Arkadaşlar iyi haftasonları benim kızın alttaki azıların yerleri şişmiş sanırım aynı anda çıkacak sizin bebekler çıkardı mı azıları

Aynen yatarak değil oturma pozisyonunda dediler. Link atar mısın nasıl birşeyden bahsediyorsun pompa gbi olanlardan mi
Benden şundan var
Abfen Farma Sinus Rinse Kit Yetişkin Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bir de böyle olanı var
Pascal Pascal Burun Yıkama Kiti Ve Yedek Burun Yıkama Tuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben aynı bu şekilde yapıyorum yaparken ağzının açık olmasını sağlıyorum bir elimle ve başını öne doğru eğiyorum daha iyi çıkıyo içine eczaneden serum fizyolojik alıp dolduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…