• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Nasıl geçti ameliyat. Ve sonrasi
Çok iyi geçmişti, uyuşukluk ve kanama uzun sürmüştü ama ağrı vs. hiç yaşamadım neredeyse.

Aynı amelıyatı annem de oldu onun kotu gecmıstı ve yüzü falan çürümüştü şişmişti.

Kişiden kişiye değişiyor :(
Ben muğla da oldum o ise İzmir de

Çok iyi geçmişti, uyuşukluk ve kanama uzun sürmüştü ama ağrı vs. hiç yaşamadım neredeyse.

Aynı amelıyatı annem de oldu onun kotu gecmıstı ve yüzü falan çürümüştü şişmişti.

Kişiden kişiye değişiyor :KK43:
Ben muğla da oldum o ise İzmir de
İzmir de nerde oldu...bende İzmir'de özel bı klinikte olacağım...Dr beyaz tenlisin şişme olur diyor ins olmaz

Arkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz ilk adım ayakkabısı var mı link atabilir misiniz

Biz abiden kalmaları kullanıyoruz. Yeni alınmış gibi hepsi zaten. Adidas ve Kemal Tanca Kids bizimkiler. Vicco’da iyi bu arada bakabilirsin.
Sağol canım Eşim Bi tane almış gelmiş heves etmiş ayakkabı ağır normal spor çocuk yürümeyi unutuyo giyince 😃 Bi bakıyım dediğiniz markalara

Sağol canım Eşim Bi tane almış gelmiş heves etmiş ayakkabı ağır normal spor çocuk yürümeyi unutuyo giyince 😃 Bi bakıyım dediğiniz markalara
Ben bunu aldım çok memnunum 22 aldım anca oldu biraz dar kalıbı ama sıcacık tutuyor. Birde flodan bot tarzı aldım ama o biraz ağır yurunmuyo

Eklentiler

• Screenshot_20221109-110327.png
    Screenshot_20221109-110327.png
    136,8 KB · Görüntüleme: 32
Bugün de biz doğum günü kutladık hiçbişey anlamadım ama çok güzeldi herşey istediğim gibi oldu ancak oturabildim herşey olduğu gibi duruyo 😏

Bugün de biz doğum günü kutladık hiçbişey anlamadım ama çok güzeldi herşey istediğim gibi oldu ancak oturabildim herşey olduğu gibi duruyo 😏

Olsun, tüm o yorgunluğa değiyor 🫠 Çok güzel anı kalıyor. Bizim de 3 gün erken kutlamamız olacak, 2 gün kaldı heyecanlıyım 😍 Hazırlıklar devam

Olsun, tüm o yorgunluğa değiyor 🫠 Çok güzel anı kalıyor. Bizim de 3 gün erken kutlamamız olacak, 2 gün kaldı heyecanlıyım 😍 Hazırlıklar devam
Aynen öyle 😊 ben de erteleyecektim babam kalp krizi geçirdi geçen hafta çok şükür şuan iyi ama bütün hazırlıkları bıraktım kaç gündür bişey yapamıyodum en sonunda annemler söyledi erteleme yap diye dünden beri oturmadım iki ayağım bi pabuca girdi yine de sonuç güzel oldu

Aynen öyle 😊 ben de erteleyecektim babam kalp krizi geçirdi geçen hafta çok şükür şuan iyi ama bütün hazırlıkları bıraktım kaç gündür bişey yapamıyodum en sonunda annemler söyledi erteleme yap diye dünden beri oturmadım iki ayağım bi pabuca girdi yine de sonuç güzel oldu
Çok geçmiş olsun. İyi olmuş bir yandan kafanız dağıldı en azından

Çok geçmiş olsun. Hayat plan yaparken başımıza gelenlerdir gerçekten. Rabbim tez şifalar versin

Ben Ümraniye’deyim ve burada bir yer ile anlaştım. Home office çalışıyorlar ve bu işe yeni başlamışlar. O yüzden baya indirimli. Ama tam full organizasyon gibi değil, sadece konseptine uygun arka fon kurulumu var. Kiralıyorsun yani. Gel al yaparsan 500 tl, onlar gelip kurarsa 750 tl. Ben onlara kurdurtacağım. Hazırda safari konseptleri de var ama bi sorman lazım karşıya gelirler mi ya da siz gel al yapıp sonra tekrar gelip bırakabilecek misiniz? Ben birebir de gördüm beğendim.
Merhaba Canım, ben buldum gayet kaliteli bir firma, hatta yeni yeni Influencer lar felan yaptırmışlar.
Süs, maket pasta 2000 TL dedi. 27 Kasım tarihine rezervasyon yaptırdık.

Ben de e bebekten aldım çok dışarı çıkmadık 2 kere giydi yürüyo güzel
Güle güle giysin de benim düşüncem evde alıştırma olarak yada ayağı şekillenir diye giydiririm diyordum doktorlar önermiyo sanırım evde ayak kaslarının güçlenmesi için giymemesi lazım diyo evde

Back