• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar merhaba, kış alışverişi yaptınız mı bebişlere.
Ben geçen ay LCW ye baktım ateş pahasıydı. Havalar direk soğuduğu için Koton dan aldım. Fiyatları çok uygun.
Hatta yaz için 7-8 tane 30-40 TL civarında kotondan tişört ve şort aldım.
Dün LCW ye baktım fiyatları düşmüş almak isterseniz bakın derim.

Kızlar merhaba, kış alışverişi yaptınız mı bebişlere.
Ben geçen ay LCW ye baktım ateş pahasıydı. Havalar direk soğuduğu için Koton dan aldım. Fiyatları çok uygun.
Hatta yaz için 7-8 tane 30-40 TL civarında kotondan tişört ve şort aldım.
Dün LCW ye baktım fiyatları düşmüş almak isterseniz bakın derim.
Ben şahsen ilkbaharda almıştım şimdi birkaç tane kazak aldım yeter bu kış için

Ben hiç almamıştım çok zorlandım bütçe olarak ilk ya tecrubesizim ama şimdiden yazlıkları aldım :)

Ben doğumdan 2,5 ay sonra işe başladım. Sürekli aynı kişileri ve aynı şeyleri konuşmaktan çok sıkıldım.
iş ev ve hafta sonu eşim ve bebekle bir yerlere gidebiliyorum onun dışında bir şey yok. Yani anne bebek üzerine bir şeyler bakıyorum bebeğim küçük diye oyun evleri vs şuan almıyor.

Sizin bir grubunuz varsa beni dahil edebilir misiniz? Veya İstanbul da ki annelerle hafta sonları buluşup bir etkinlik yapalım mı?

Çok güzel bir duygu değil mi🧿 bizimkide öyle hele iki gündür maşallah on adım atıyor🧿 yaşını karşıladı.
Bu arada doğum gününü dsarda yapmaya karar verdik kısmet olursa
Yaaa hemde nasiilll hele bı anne deyişi var ki eriyoruumm🥰 imkanın varsa dışarıda yap hem sana telaş olmaz hemde güzel bı anı olur. Bizim pek imkan yok olsada gurbette gelcek olan yok 🤣 o yüzden evde yapacağız bı kaç komşuyla. 😊

2 Gündür bizde de başladı 🧿 Nasıl mutlu oluyorum nasıl heyecanlanıyor 🧿
Bu arada bana Anneden çok ABA diyor :)
BABA- DEDE- CISS- CİCİ-MAMA-HAYYYDİİİ- AHH BEEE - ANANE kullandığımız kelimeler.🧿

2 Gündür bizde de başladı 🧿 Nasıl mutlu oluyorum nasıl heyecanlanıyor 🧿
Bu arada bana Anneden çok ABA diyor :)
BABA- DEDE- CISS- CİCİ-MAMA-HAYYYDİİİ- AHH BEEE - ANANE kullandığımız kelimeler.🧿
Ananemi ne güzel..bizde aba çok söyleniyor. Birde herşeye gaga diyor kaç gündür🤣

Uykusunu alıp uyandığında ve keyifli olduğunda kelimeleri tekrar ediyorum 2-3 kez sonra susuyorum o söylesin diye ama maşallah şuan güzel gidiyor. :) Yeni güncellemeler harika Anane, ahh beeee :)

İyiyiz biz canım siz de iyisinizdir umarım ♥️😚 doğum günü planları yapıyoruz 💁‍♀️

Ben de resimli bakıyorum kararsizim magnet istiyorum da kokulu taş mı olsa epoksi mı olsa yoksa açacak mı olsa diye düşünüyorum
Nice mutlu yaşları olsun inşallah ☺️🌸 ben evde yapıcam düz bir pasta kesicektim ama balon falan da alırım belki 🙈

Kızlar bu 11.ay atağı ne zormuş.bir haftadır sabaha kadar memede hiçbir şekilde dönüp uyuyamıyorum hemen ağlıyor.hele dün çok kötüydü bir gram uyuyamadım eşim biraz dolandırdı uyumadı su verdik işe yaramadı.sürekli memeyle uyumak istiyor kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor.artık yürümeye başladı 5 6 adım atıyor ama atağı da beraberinde geldi.nette 40gün sürebilir diyor nasıl dayanıcam bilmiyorum umarım hemen atlatırız.sabah daha iyi uyuyor valla gece büyüdüğü için mi oluyor bilmiyorum

Kızlar bu 11.ay atağı ne zormuş.bir haftadır sabaha kadar memede hiçbir şekilde dönüp uyuyamıyorum hemen ağlıyor.hele dün çok kötüydü bir gram uyuyamadım eşim biraz dolandırdı uyumadı su verdik işe yaramadı.sürekli memeyle uyumak istiyor kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor.artık yürümeye başladı 5 6 adım atıyor ama atağı da beraberinde geldi.nette 40gün sürebilir diyor nasıl dayanıcam bilmiyorum umarım hemen atlatırız.sabah daha iyi uyuyor valla gece büyüdüğü için mi oluyor bilmiyorum
Bizde de aynı sorun var doğduğundan beri aynı artık psikolojik olarak fiziki olarak çok yoruldum bende hergun dua ediyorum akşam uyusa sabaha kadar uyanmasa bende dinlensem diyorum ama memeden kesene kadar zor gibi duruyor😔

Bizde de aynı sorun var doğduğundan beri aynı artık psikolojik olarak fiziki olarak çok yoruldum bende hergun dua ediyorum akşam uyusa sabaha kadar uyanmasa bende dinlensem diyorum ama memeden kesene kadar zor gibi duruyor😔
Doğduğundan beri mi 😣 çok iyi dayanmışsın valla ben kafayı yerdim.inşallah memeden kesmeyi beklemezler 😬 bir haftadır böyleyiz mahvoldum.uykusuzluk sinir tavan yapıyor.çocuğa tepki göstermemek için dişimi sıkıyorum.bugün biraz ateşi var kucağımdan hiç inmiyor calpol verdim.diş mi çıkarıyor hiç anlamıyorum ki

Doğduğundan beri mi 😣 çok iyi dayanmışsın valla ben kafayı yerdim.inşallah memeden kesmeyi beklemezler 😬 bir haftadır böyleyiz mahvoldum.uykusuzluk sinir tavan yapıyor.çocuğa tepki göstermemek için dişimi sıkıyorum.bugün biraz ateşi var kucağımdan hiç inmiyor calpol verdim.diş mi çıkarıyor hiç anlamıyorum ki
Bnde kendi sabrima şaşırıyorum bir tanede 8 yaşında var pis dağınık ve hiperaktif 🤣bide onun peşinden kosturuyorum🤦bugün sabah küçük uyandı yüzüme cici yapiyo yüzüme yüzünü koydu dudağını yanağıma koydu bütün enerjim yerine geliyo sevgisiyle düzelecek inşallah bilmiyorum sağlığım yerinde oldukça koşturmaya devam tek korkum onlara bakamamak sizede geçmiş olsun inşallah distir bu aralar salgın var diyorlar dikkatli olmakta fayda var

Bende bu yüzden yanıma aldım uykusuzluğa dayanamadım. Şimdi bende yorulmuyorum artık. İki üç kere uyanıyor meme veriyorum yatarak uyuyor...iyi birşey mi hayır çünkü eşim salonda yatıyor üzülüyorum ama çare de yok başka çünkü uyuyamayinca çok stresli ve sinirli oluyorum ..yakında da işbaşı yapacağım dayanamam

Nice mutlu yaşları olsun inşallah ☺️🌸 ben evde yapıcam düz bir pasta kesicektim ama balon falan da alırım belki 🙈
Amin inşallah 😊 1 yaş gününe ben çok özen gösterdim diğer doğum günlerini sade kutlarız 1 yaş ı kalabalık süslü püslü kutlamak istedim pasta patlatma da yapıcaz bakalım biraz yorucu olacak ama olsun 😄
Uyku eğtimi ver bence ben de öyle olmuştum hiçbir şekilde uyutamıyodum hep meme istiyodu geceleri sık uyanıyodu 3 gün zorladı beni direndi ama şimdi güzelce uyuyo düzene girdi uykuları

Back