- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.541
Çok güzel vermişsin yine de hiç takma kafana doğumdan sonra hepsini verirsin kolaycaAhh keşke gebelik oncesinde diyette idim 13 kilo verdiydim. Hedefim 60 ti ama hedefe ulasamadan 72 de hamile kaldım
Merhaba çok geçmiş olsun bol bol dinlen kanama çok ve ağrılı olmadığı sürece olabiliyor. Test sonucu ne çıkmisti bu aradamerhaba arkadaşlar yarım saattir kasıkta batma zonklama vardı yatıyordum tuvalete gittim açık pembe akıntı var. hemen doktoru aradım progestan 100mg var içiyim mi dedim 2 tane iç sabah akşam dedi.şimdi kalkmadım daha yerimden.inşallah bir şey olmaz.yine 2.kez düşük olursa kaldırabilir miyim bilmiyorum. yarın 7 haftalık olucak tık. karantinadayız temaslı olduğumuz için hastaneye de gidemiyoruz cumartesiye kadar böyle beklicez
Ben de kahverengi akıntı gelmişti vajinadan günde 3 kere progestan alıyorum dr öle söyledi iyi gelebilirmerhaba arkadaşlar yarım saattir kasıkta batma zonklama vardı yatıyordum tuvalete gittim açık pembe akıntı var. hemen doktoru aradım progestan 100mg var içiyim mi dedim 2 tane iç sabah akşam dedi.şimdi kalkmadım daha yerimden.inşallah bir şey olmaz.yine 2.kez düşük olursa kaldırabilir miyim bilmiyorum. yarın 7 haftalık olucak tık. karantinadayız temaslı olduğumuz için hastaneye de gidemiyoruz cumartesiye kadar böyle beklicez
O kadar çok okudum ki bu grupta lekelenme olayını bende yaşıyorum. Progestan kullanıyorum kahverengi olarak devam ediyor. Sakin kalmaya çalış streste çok zora sokuyor işi renk koyulursa kırmızıya doğru tekrar haber ver ben bir de iğne oldum. Az daha iyiyim. Hamilelerde acile gidebiliyor zor durumda olunca. İnşallah bişey olmaz ben 1haftadir yaşıyorummerhaba arkadaşlar yarım saattir kasıkta batma zonklama vardı yatıyordum tuvalete gittim açık pembe akıntı var. hemen doktoru aradım progestan 100mg var içiyim mi dedim 2 tane iç sabah akşam dedi.şimdi kalkmadım daha yerimden.inşallah bir şey olmaz.yine 2.kez düşük olursa kaldırabilir miyim bilmiyorum. yarın 7 haftalık olucak tık. karantinadayız temaslı olduğumuz için hastaneye de gidemiyoruz cumartesiye kadar böyle beklicez
Kormayın canım benimde 19 mm’di. Bebek karından görünmedi sonraki hafta bebekte oluşmuştu ve kalp atışlarını da duyduk resmen harikaydı mucize gibi. Sakın acele etmeyin telaşa etmeyin Allah’a güveninMerhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .
Beklediğim cvbKormayın canım benimde 19 mm’di. Bebek karından görünmedi sonraki hafta bebekte oluşmuştu ve kalp atışlarını da duyduk resmen harikaydı mucize gibi. Sakın acele etmeyin telaşa etmeyin Allah’a güvenin
5+4 demişti doktor ancak bebeği gördükten sonra boyunu ölçtü ve 7 buçuk haftalık çıktık canımBeklediğim cvbUmarım hayırlısıyla biz de duyarız. Bir şey sormak isterim ; kaçıncı haftanızda idiniz keseniz 19 mm iken ?
En kısa sürede güzel haberi paylaşmayı ümit ediyorum5+4 demişti doktor ancak bebeği gördükten sonra boyunu ölçtü ve 7 buçuk haftalık çıktık canımdarısı en kısa zamanda başına haber ver sende mutlaka ama ben eminim bir sorun yaşamayacaksın. Benim neler aklımdan geçirdiğimi bir bilsen. Bebecik kesende olacak İnan buna henüz
Stres yapacak bir şey yok o zamanSordum canım. Küçükken sarılık geçirip geçirmediğimi sordu. Çok yüksek değer değil ama yine de kan testine tekrar bakalım dedi.
5 yıl olacak hazirandaIlk sezeryandan sonra kac yil oldu?? Benim 9 yil olacak ssvd yapacagim.
Dunden sonra simdilik spor yok, ben 2 ay sonra havuza girerim. Evimin mustakil havuzu var, bu sene klor da koymayip kendime spor alani yapmak niyetindeyim.
Çok geçmiş olsun. Bizde de haftaya sınavlar başlıyor biraz hareketlilik olacak. Ballı ılık süt deneyebilirsin. Bitki çayları bu süreçte çok önerilmiyor süt de yumuşatır biraz.Kızlar kuşburnu çayı yasak mı bize ,boğazım acıyordu iki gündür sürekli okulda konuşmak zorunda kalıncada daha çok tahriş oldu
İlk hamileliğimde 3 ay çektim. Migren vardı ve hormonlar yüzünden ataklar geçmiyordu. İlaç da alamadığımdan tek çare karanlık ışık almayan bir odada yatıp uyumak. Bir süre sonra kendiliğinden geçiyorBaş ağrısı çeken var mı, ne yapabilirim
Hosgeldın :) Amin canım ınsallahMerhaba arkadaşlar galina bende kasım annesi olacagimbugün test yaptım pozitif insAllah yarinda kan vereceğim.20 şubat sat .hep beraber sağlıkla alalim bebislerimizi insAllah kucaklarımıza
Kalp atışını duyduktan sonra ayda bir çağırıyorlar. Son haftalarda 15 güne düşüyor.Günaydın herkeseKalp atışı duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki bir ay sonra dedi. Çok uzun değil mi süre? Bir de bulantılar için bulduğumuz çareleri paylaşalım mı birlikte? Benim çubuk kraker ve yeşil elma bi nebze de olsa kesiyor ama daha etkili bir çözüm bulamadım henüz :)
Hayırlı olsun öncelikle. Benim de öncesinde 2 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı coraspin başlattı; ama bilinen pıhtılaşma sorunum yok.Arkadaşlar merhaba,
Bugun keseyi gördük, son adet tarihine göre 5+2 olması gerekirken kese boyutundan doktor 4+6 olabileceğini söyledi.
Ama bir sorun yokmuş herşey yolundaymış.
Şimdi benim 18 aralıkta bebegim in kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Doktorum her ihtimale karşı coraspin verdi kalp atışından sonra da iğne başlayacağız dedi.
Ama ben yarın tıbbi genetikten randevu aldım pıhtılaşma için, şu anda da yaptırabilirmişiz belki iğne kullanmak zorunda kalmam
Pıhtılaşma problemi olan var mı?