- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.261
Ne guzel :) evde hep yardımcı var gıbi.Çocuklu çalışan bı anne olarak haftada bir yada iki haftada bir temizlikçi alıyordum. Hafta sonu sil süpür çocuğa zaman kalmıyordu.bayada araştırdım robot süpürgeyi.benim istediğim özellik evde olmadan uzaktan bağlantıyla çalışan bir şeydi.kadimda aldım sonunda. Xiaomi pro mop aldım.silme özelliği var ama hiç kullanmadım daha.benim gibi aşırı titiz olmayanlar için ideal.zaman olmayınca bende artık çokta takılıyorum nasıl süpürdüğüne.ama kesinlikle kurtarıcı.fitatina hiç bakmayın Kasım'da aldım Mart'ta son taksidini ödedim.simdi de çalışıyor hatta üçüncü odayı süpürüyor
Evet doktorda ne olur ne olmaz dedi benım iş yaptıktan sonra oluyor geneldeBunu bende gördüm canım akıntım ayıptır söylemesi günde bir kere yoğun geliyor seninki nasıl bilmiyorum oda büyük tuvalet ihtiyacında tam üç kere çok hafif kıldan daha ince gördüm bilemedim ama bende yerleşmeye kanamasına yordum
Evet 19 aylık bıraksın diye uğraşıyorum ama bırakmak istemiyor hiçKesinlikle berbat bişey ya . Çok iyi geldi artık hep gece alacam iki tane. Dışarı bile çıktım midem normal düzeyde dikkat ediyorum yine de içimde hep korku..
Maşallah emziriyor musun bebeğin kaç aylık
Ne guzel :) evde hep yardımcı var gıbi.
Evet doktorda ne olur ne olmaz dedi benım iş yaptıktan sonra oluyor genelde
Sat neydi cnmDr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
28. OcakSat neydi cnm
2 gün var aramızda benimde 26 Ocak bugün 7+4 oldum senibde 7+2 demekki benim 7+1 de kalp atışı duyuldu ama adet döngüm 26-28 gün civarı o yüzden aynı olmayabilir geç yumurtlama olmuştur sende adet döngüm uzunsa normaldir28. Ocak
Bence sorun yok, nokta kadar keseden bir hafta sonra kalp atışı olmaz kiDr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
Geçen haftaki ultrasonu bu.Bence sorun yok, nokta kadar keseden bir hafta sonra kalp atışı olmaz kiBir hafta-10gün sonraki durum önemli
Yeni oluşuyordu demekkiGeçen haftaki ultrasonu bu.
Merhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .Dr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
Merhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .Dr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.
Aslında güzel ama bana evi toplayacak bı robot lazımNe guzel :) evde hep yardımcı var gıbi.
Evet doktorda ne olur ne olmaz dedi benım iş yaptıktan sonra oluyor genelde
Söylemedi kese boyutunu ama bir de şu var.Ben adet günüm 10 gün geçince rutin kontrole gittiğimdeMerhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .
Ya aynısını bende dıyorumAslında güzel ama bana evi toplayacak bı robot lazımiki saatte topluyorum iki dakikada eski haline geliyor.kuzular sağlıklı olsun da diyorum artık.
Geçen hafta bana da ' henüz çok küçük ' demişti. 1-2 gün bile fark eder dedi bugün. Kaygılanma dedi .Söylemedi kese boyutunu ama bir de şu var.Ben adet günüm 10 gün geçince rutin kontrole gittiğimde
1. vajinal ultrason muayenesinde rahim kalınlaşmış hamilelik işareti olabilir haftaya beta yapalım dedi.
2. Bir hafta sonra nokta var dedi.yukarıdaki görüntü.
3. Bu hafta da bebek henüz görünmüyor dedi.
ben geç mi hamile kalmışım bir sorun mu var. Takıntı mı yapıyorum.
Amin canım oturmak pek mumkun olmuyor kiBenim leke kesilmişti. fazla rahat davrandım sanirim bugün tekrar oldu rangide azdaha köyü pembe şimdide tırstımAllah'ım hayırlısını nasip etsin
Bende persembe gidecektim beklemek istemedim. Gitmek daha iyiSelam kızlar en korktuğum bu hamilelikte de başladı. İkidir çamur gibi alıntı geliyor ve ayakta olunca sağ kasığım çok batıyor.çarşamba randevum.özelemi gitsem beklesem mi bilemedim.oğlumda hasta.