2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ne guzel :) evde hep yardımcı var gıbi.
Evet doktorda ne olur ne olmaz dedi benım iş yaptıktan sonra oluyor genelde

Dr son reglime göre 7 ultrasona göre 6 haftalık olduğumu söyledi kese var dedi dr. ama kalp atışlarını duymadı. Bebeği de görmedi. bu sorun mudur? Yoksa erken mi daha. 10 gün sonra gel dedi. Benim hesabıma göre ise 32 günlük. 7 gün önce gittiğim dr da sadece nokta var demişti o günkü betam 3200 dü. Tedirginim ya boş keseyse.

Sat neydi cnm

Bence sorun yok, nokta kadar keseden bir hafta sonra kalp atışı olmaz ki Bir hafta-10gün sonraki durum önemli

Merhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .

Merhaba . Ben de sabah kontrole gittim. Sat a göre 6+4 ama ultrasonda 6+2 gözüküyor dedi . Karından yolk kesesini cok zor gördü, vaginal baktı. Kalp atışını yine duyamadık. 'Yolk kesesi oluşmamış olsaydı bos gebelik derdim ama su an için erken .' dedi . Haftaya tekrar gideceğim. Sizin gebelik keseniz ne kadardı? Benim gecen hafta 7,3 mm , bu hafta 14.44 mm .

Söylemedi kese boyutunu ama bir de şu var.Ben adet günüm 10 gün geçince rutin kontrole gittiğimde
1. vajinal ultrason muayenesinde rahim kalınlaşmış hamilelik işareti olabilir haftaya beta yapalım dedi.
2. Bir hafta sonra nokta var dedi.yukarıdaki görüntü.
3. Bu hafta da bebek henüz görünmüyor dedi.
ben geç mi hamile kalmışım bir sorun mu var. Takıntı mı yapıyorum.

Geçen hafta bana da ' henüz çok küçük ' demişti. 1-2 gün bile fark eder dedi bugün. Kaygılanma dedi .
*Sizinki gec döllenme olabilir.
*Kese boyutu ultrason kağıdının alt tarafında yaziyor olmalı?

Herkese merhabalar. Öncelikle herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim. Ben bata 3 gün kala idrar testi ile öğrendim daha sonra da Bat günü Asm de kan verdim. Aile hekimim doktora 8. Hafta gitmemi önerdi. Önce gidip gereksiz stres yapma tek seferde hem keseyi görürsün hem kalbi duyarsın dedi. 34 yaşındayım ilk çocuk olacak nasipse. Sabredebilirsem 8. Haftayı bekleyeceğim bakalım. Doktor araştırıyorum şuan. Ankarada doktor tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim.

Selam kızlar en korktuğum bu hamilelikte de başladı. İkidir çamur gibi alıntı geliyor ve ayakta olunca sağ kasığım çok batıyor.çarşamba randevum.özelemi gitsem beklesem mi bilemedim.oğlumda hasta.

Selam kızlar en korktuğum bu hamilelikte de başladı. İkidir çamur gibi alıntı geliyor ve ayakta olunca sağ kasığım çok batıyor.çarşamba randevum.özelemi gitsem beklesem mi bilemedim.oğlumda hasta.
Bende persembe gidecektim beklemek istemedim. Gitmek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…