2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
teşekkür ederiz darısı size doktor önermekte haklı ben memnun kaldım. sonrasında dikiş ağrısı evet oluyor ama size bakan biri varsa kolayca geçer inşallah.

Uyuşukluk yavaş yavaş geçip, sezeryan yeri acısı da yavaş yavaş geliyor ya hani.. Acı gelmeye başladığı an ağrı kesici falan yaptırsaydın, rahatlardın..
Öyle ya da böyle atlattın hadi

Kızlar kim doğurdu kim doğurmadı bilmiyorum 3 gündür hiç bakmadım siteye doğuranlara hayırlı olsun bende cuma günü ssvd ile bebeğimi kucağıma aldım çok şükür rabbim sıradakilerin yardımcısı olsun. Sancılarımı çekerken bütün hamilelere de dua ettim ben gönlümdeki doğum hikayesini yaşadım darısı sizlere

Maşallah.. tebrikler

Maşallah beklediğimize değdi allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Senin de gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım
Allah aşkına 1kerede geçiren bişey varmı memem pert çok sıkıldım
Benim de sağ peŕt oldu az önce o yüzden soldan verdim sonra ne yapicam bilmiyorum

Ve onlarda bu yollardan gecti ne garip dimi..
Çook..
Uyuşukluk yavaş yavaş geçip, sezeryan yeri acısı da yavaş yavaş geliyor ya hani.. Acı gelmeye başladığı an ağrı kesici falan yaptırsaydın, rahatlardın..
Öyle ya da böyle atlattın hadi
yaptırdım 3 kere yinede bir yerden sonra hissediliyor.eğilip çocuğu almak yerine koymak yataktan kalkmak geri yatağa yatmak tuvalete kalkmak falan baya zorlayıcı.çokça yavaş hareket etmek lazım dik oturmamak lazım o da mümkün olmuyor ağlayınca ortalığı kaldırıyor.annem yardımcı olsa belki zorlanmazdım sen sen ol refakatçini iyi seç 2 ye kadar uyanıktım diyor sanki gece 2 saatten ibaret.sabaha kadar nöbetteydim
inşallah canım sağolasın Evet değdi çok şükür

Maşallah canım darısı biz doğum bekleyenlere

Buraya yazmayınca bişey oldu sandım hayırlı olsun çok şükür atlatmissin daha detaylı yaz musait olunca bende tık yok 39+5 oldum

Benim yara olmamıştı ama hassaslaşıp çok acımıştı gümüş kapak kullanmama rağmen .Lansinoh krem aldırdım bir kere sürdüm geçirdi hemen dene bi istersen .Ben düzenli gümüş kapakta kullanıyorum ama

Aaa canim çok sevindim yaa ssvd yapabilmissin darısı başıma nasil gecti bana yol gösterir misin hikayeni anlatarak

Buraya yazmayınca bişey oldu sandım hayırlı olsun çok şükür atlatmissin daha detaylı yaz musait olunca bende tık yok 39+5 oldum
Bende beklemedeyim bakalim cuma günü 38+6 olacak o gün karar veririz dedi doktor cok bekletip riske de atmak istemiyorum dedi onceki bebegimi kaybettigim icin birde 2ssvd olduğum için temkinli davraniyor galiba rahimde yumuşama açılma olursa deneriz yoksa zorlamayiz dedi kolayca olur insAllah hepimizin

Tek yolu kendi sütunle hep nemli tutman lazım göğsünü göğüs kalkani aldıysan ucu hep ıslak kalıyor ve kurumuyoe 6 sene önce 2 ay çektim herşeyi yaptım bı tek bu kendi sütunle nemli kalması iyi geldi. Bu sefer gümüş kapak aldım daha doğumuna var onu kullaniorum faydası olacak mı bilmiorum.

İnşallah merakla bekliyorum nolacagini bu kaç yer süpürüp banyoya girecem orda duşun altında egzersiz yaparım çömelme sıcak su squat

Sut ve mama veriyorum suan zaten canim ama ilk nemeyi tutmuyor azcik mama ictikten sonra memeyi tutuyor en son mamayi gene içiyor.
Birde agri sanci yasamiyoruz ama kaka sorunu var 4. Gun bugün yapmuyor doktor öğrenecek kabiz olsa ağlar bagirsaklar doldumu yapar diyor ama hala yapmadi endiseleniyorum. Bole durumu yasayan varmi yenidogan bebek kaka ne kadar yapmadığı oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…