- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #22.521
Nasil yapiyordun canim kac ayvanin crkirdegi lazim anlatabilirmisinBana ayva çekirdeği jeli iyi gelmisti canim
Bnm yarada değil gibi bi fark göremedim kabarcık gibi emince büyüdü bnm göğüsler minicikti kafam kadar şiştiBenim yara olmamıştı ama hassaslaşıp çok acımıştı gümüş kapak kullanmama rağmen .Lansinoh krem aldırdım bir kere sürdüm geçirdi hemen dene bi istersen .Ben düzenli gümüş kapakta kullanıyorum ama
Tahin sürüyom ayva çekirdek jeli garmastan verdi kantaron yağı ne yapcamı şaştım sitreçleyerek yapıyom herşeyiTahin yagi surun...
Hep nemli nasıl kalcak streçlesem olurmu kendi sütümü oda kuruyo ya bi süre sonraTek yolu kendi sütunle hep nemli tutman lazım göğsünü göğüs kalkani aldıysan ucu hep ıslak kalıyor ve kurumuyoe 6 sene önce 2 ay çektim herşeyi yaptım bı tek bu kendi sütunle nemli kalması iyi geldi. Bu sefer gümüş kapak aldım daha doğumuna var onu kullaniorum faydası olacak mı bilmiorum.
Doğumdan beri hafifleme oldu mu? Geçici birşey dir inşallah sıkma canını . Daha büyük bir sıkıntısı yok ya ona şükürÇocum böyle doğdu ne bu anlamıyorum en çok korktuğum lekeydi lekemi bilmiyom şimdi cildiyeye geldik öğlene kaldık bakam ne yedim bu kadar kocaman yapamuk bembeyaz cildi burası çok fena
Nasil yapiyordun canim kac
Canim mesela 2 ayva cekirdegine 1 cay bardagi su koy cam kavanoza veya cam kaseye falan olur agzini kapat 1 gün bekleyince jele dönüşüyorNasil yapiyordun canim kac ayvanin crkirdegi lazim anlatabilirmisin
Aynen yerleri sil canim çömelerek bende yapacagim Allah kolaylik versinİnşallah merakla bekliyorum nolacagini bu kaç yer süpürüp banyoya girecem orda duşun altında egzersiz yaparım çömelme sıcak su squat
Surekli surebiliyoruz onu dimi canimCanim mesela 2 ayva cekirdegine 1 cay bardagi su koy cam kavanoza veya cam kaseye falan olur agzini kapat 1 gün bekleyince jele dönüşüyor
Anlayamıyorum ki tonunu fotoların ortam ışık tonu hep farklı aynı gibi geliyo değişmiyoDoğumdan beri hafifleme oldu mu? Geçici birşey dir inşallah sıkma canını . Daha büyük bir sıkıntısı yok ya ona şükür
Ben kullanmistim yara oldukça iyi gelmisti cok fazla degildi benim ama sızlamazlar başlamıştı ilerlemeden kesmistiSurekli surebiliyoruz onu dimi canim
Bir an önce doktorundan güzel haber ver canım bizeAnlayamıyorum ki tonunu fotoların ortam ışık tonu hep farklı aynı gibi geliyo değişmiyo
Bizimkide öyle ya gece uyuyo Allah'tan ama gündüz sürekli ıkınma halinde kakasını zorlanarak yapiyo sürekli kıpkırmızı yapiyo kendiniKızlar bebisler ne durumda..bizim yarı kirkimiz bugun çıkıyor. Gece hiç uyumadı gazımi var anlayamadim...hep memede uyumak istiyor...ikinci cocugum bu ilk çocuğuma ayakta salladığım için bunu hiç sallamak istemiyordum ama simdi oturdum salliyorumuyumuyor durmuyor da....Dr gaz için probiyotik aldırdı onu kullanıyoruz üç gündür ama her an vazgeçip kizimda kullandığım damlayı kullanabilirim
Off zor işler ya aç mı gazi mi var niye huysuz anlayamiyoruz
Canım ben ilk başlarda şırıngaya mamayı çekip göğsümü almaya alıştırırken yan tarafından şırınga ile verdim bende baya işe yaradı bu sayede emdi oğlum kabızlık bizde yaşıyoruz ara ara kızarıyo ıkınıyo karnına dairesel hareketler yapıyorum bacaklarını bisiklet sürer gibi yapmaya çalışıyorum bide doktorum zeytinyağını kulak çöpü yardımı ile makata sür dedi korktum ben yapamıyorumSut ve mama veriyorum suan zaten canim ama ilk nemeyi tutmuyor azcik mama ictikten sonra memeyi tutuyor en son mamayi gene içiyor.
Birde agri sanci yasamiyoruz ama kaka sorunu var 4. Gun bugün yapmuyor doktor öğrenecek kabiz olsa ağlar bagirsaklar doldumu yapar diyor ama hala yapmadi endiseleniyorum. Bole durumu yasayan varmi yenidogan bebek kaka ne kadar yapmadığı oluyor acaba
Bizimkini günde 7-8 kez emziriyorum, her seferinde de bez değiştiriyoruz. Mutlaka çişli oluyor, günde 2-4 kez de kakalı olabiliyor.Tek tek bakamadım şuanda kızlar çok teşekkür ederim hepinize tebrikler için.
Bebişli annelere sorum var. Bebeğiniz günde kaç çişli kakalı bez yapıyor? Bizim 24 saat boyunca 3 tane oldu sadece çok az değil mii
Hemanjiyom dedi 2 yaşına kadar geçermiş kremi yokmuş tedavisi varmış araştırcam yinede bakalımBir an önce doktorundan güzel haber ver canım bize
Hemen fayda veriyor deniyen herkes oyle diyor... İnsaallah sizede fayda verir... Tahinin ustundeki yag ... Onu suruyorsunuzSimdi bende denicem kac gunde gecirir acaba.
Emzirme seklin nasil.sadece ucunumu veriyorsun bebegine...Bnm yarada değil gibi bi fark göremedim kabarcık gibi emince büyüdü bnm göğüsler minicikti kafam kadar şiştilansinoh 1 kerede bitirdimi acıyı
Tahin sürüyom ayva çekirdek jeli garmastan verdi kantaron yağı ne yapcamı şaştım sitreçleyerek yapıyom herşeyi