Çok teşekkür ederim teyzesi amin hepimizin evlatları hayırlı olsun
dimi tok olsada istiyor ben anlıyorum 4 çocuk büyütmüş kadın anlamıyor şaşırıyorum.hemşireye danıştım her şey yolunda dedi bir tek gaz sıkıntımız var memede uyuyor sonra sancılanıyor.masaj falan yapınca çıkarıyor biraz.
Gerçekten haklısın bitmiyorlar benim anneannem de öyle telefondan eve geri dön sezeryan falan olma diye kızıyordu burda arkadaşın yazdığı gibi cahil kafası
uzakta olunca muhattap olmuyoruz da en yakındaki anne yapınca dayanamıyor insan :) yok meme ucun,yok sütün az
Sağol canım 3 kere yaptı o yüzden hemşirenin yanında sordum yeterli besleniyordur dedi utandı mı sanmam…keşke düşünerek konuşmayı öğrenseler bu hassas dönemde bizi anlayacak insanlar yanımızda olsa.sonda şeyimden bile tiksindi ne zaman çıkacak diyip durdu tuvalete koydular atsın diye bana attırdı.insan evladından tiksinir mi bilmiyorum..
Amin canısı hepimizin evlatları sağlıcakla büyüsün herkes duamda
Şuan ne durumdasın
bilmiyordum bunu çok sağol canım çişe pek dikkat edemedim altı annem değiştiriyordu az yapıyor sanırım bakayım. Tok olsa da emmese de öylece durmak istiyor dediğin gibi kokumu istiyor galiba ama kucağa alışmasın diye kucağımdan alıp yatırıyor.doğru düzgün sevemedim hep senle bol bol seversin diyor