- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #22.441
Yaaa ne güzel bı doğum olmuş.Darisi sırada bekleyenlere ve banaKızlar oğluşum tam gününde 40+0 da dünyaya geldi şükürler olsunNormal doğum yaptım, nişandan sonraki 2. Günde sancılarım gelmeye başlamıştı zaten. Rabbim hepinize en güzel şekilde doğumlar nasip etsin, hep diyorlardı gerçekten yaşamayan bilmez, onca ağrı sızı içimden çıktığı anda tümüyle silindi enerji patlaması geldi sanki ,adrenalin yüklendi bi anda bana. Bebeğini kucağına verdiler mi en güzel armağanı alıyorsun
Canımm tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünBol bol süt diliyorum
Şükür gün geçtikçe daha iyi olacağım gibi geliyo
Gözüm aydın canım allah analı babalı büyütsün bak o kadar korktun ama çok güzel atlattın inşallah
Teşekkür ederim canımkasılmalar gelince belden aşağını serbest bırak açılmaya etki eder bende öyle oldu veya yaptıkları o açılma için olan iğne etki etti bilmiyorum
Çok şükür sen de aldın kucağına allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Gözün Aydın olsun canım bol sütlü günler rabbim hayırlı uğurlu etsindarısı bizlere artık
Gözün aydınAllah analı babalı büyütsün darısı bekleyen arkadaşlara inşallah
Kizlar Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin
Gözünüz aydın canlarrrAllah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olsun
Amin. İnsallah seninde bol sutun olsunÇok sağolun kızlar Allah razı olsuninşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız almış olanlara da bol sütlü huzurlu günler diliyorum
Kasılma karnın yamulmasi sertlesmesi bebeğin toplanmasi felan senin tarif ettiğin kanala iniyor sanırımKasılma ney onu bile bilmiorum ben yaaamoralim de bozuk iki gündür.Karnimin tepesi iyice şişti sikistirio beni.Bu çocuk aşağı inecegine tepeye çıktı resmen.Agzimdan ayakları cikicak sanki.Pelvik bölgede ağrı ve aşırı basınç hissi gelio sık sık bı de şimdi yürüyüşten geldim karnımın tepesinde biri bastiriomus ya da bebek tüm gücüyle itiomus gibi bı ağrı girip cikio.Kasilma bu mu kizlar
Kızlar oğluşum tam gününde 40+0 da dünyaya geldi şükürler olsunNormal doğum yaptım, nişandan sonraki 2. Günde sancılarım gelmeye başlamıştı zaten. Rabbim hepinize en güzel şekilde doğumlar nasip etsin, hep diyorlardı gerçekten yaşamayan bilmez, onca ağrı sızı içimden çıktığı anda tümüyle silindi enerji patlaması geldi sanki ,adrenalin yüklendi bi anda bana. Bebeğini kucağına verdiler mi en güzel armağanı alıyorsun
Ya ben bayıldım bu doğum hikayesineNormal doğum yapacaklara naçizane birkaç tavsiyem var kızlar.
Beni belden aşağısına sıcak duş çooook rahatlattı imkan varsa mutlaka girin.
Yanınıza enerji verecek meyve suyu hurma atıştırmalık vs götürün sancı arasında yiyin , güç toplayın çok iyi geliyor.
Su içebilirseniz için, pilates topunda hafif hafif zıplayın açılmaya faydası oluyor.
Bir de vaktiniz varsa eşinize masaj videosu öğretin, çok kolay zaten hemen bugün yapın o anda aşşşırı faydası oldu. Buraya ekleyebilirsem linkini ekleyeceğim.
Masaj için mutlaka bebe yağı gibi birşey götürün daha güzel oluyor, ben karanfil yağı götürmüştüm başta iyi gelmişti sonradsn içimi baydı
Bir de herkesin doğum hikayesi gerçekten çok farklıymış. Benim 4-5 Cme kadar olan açılmalarımdaki sancılarım çok keskin ve zordu. Yapamayacağımı düşünmüştüm pes etmiştim epidural istemiştim ve taktılar da. Ama psikolojik mi bilmem ilacı veremeden bende ıkınma hisleri başladı bi anda 8-9 cme ulaştı açıklık. Doktor çok şaşırdı boşuna taktırdın dediyani başta zor gelen sancılar sonra giderek artacak daha kötü olacak nasıl dayanacağım diye düşünürken birden hafifledi gitti, resmen mucize gibi. Allah öyle bir yardım ediyor ki sürekli la havle çektim,
ona dayanın inşallah çok kolay geçen su gibi doğumlarınız olsun. O kapının Hemen ardında sizi dünyanın en masum en güzeel şeyi bekliyor
Kızlar oğluşum tam gününde 40+0 da dünyaya geldi şükürler olsunNormal doğum yaptım, nişandan sonraki 2. Günde sancılarım gelmeye başlamıştı zaten. Rabbim hepinize en güzel şekilde doğumlar nasip etsin, hep diyorlardı gerçekten yaşamayan bilmez, onca ağrı sızı içimden çıktığı anda tümüyle silindi enerji patlaması geldi sanki ,adrenalin yüklendi bi anda bana. Bebeğini kucağına verdiler mi en güzel armağanı alıyorsun
Maşallah hayallerimdeki doğum tam da buydu gözün aydın allah analı babalı büyütsün bol,bol,sütün olsun inşallahNormal doğum yapacaklara naçizane birkaç tavsiyem var kızlar.
Beni belden aşağısına sıcak duş çooook rahatlattı imkan varsa mutlaka girin.
Yanınıza enerji verecek meyve suyu hurma atıştırmalık vs götürün sancı arasında yiyin , güç toplayın çok iyi geliyor.
Su içebilirseniz için, pilates topunda hafif hafif zıplayın açılmaya faydası oluyor.
Bir de vaktiniz varsa eşinize masaj videosu öğretin, çok kolay zaten hemen bugün yapın o anda aşşşırı faydası oldu. Buraya ekleyebilirsem linkini ekleyeceğim.
Masaj için mutlaka bebe yağı gibi birşey götürün daha güzel oluyor, ben karanfil yağı götürmüştüm başta iyi gelmişti sonradsn içimi baydı
Bir de herkesin doğum hikayesi gerçekten çok farklıymış. Benim 4-5 Cme kadar olan açılmalarımdaki sancılarım çok keskin ve zordu. Yapamayacağımı düşünmüştüm pes etmiştim epidural istemiştim ve taktılar da. Ama psikolojik mi bilmem ilacı veremeden bende ıkınma hisleri başladı bi anda 8-9 cme ulaştı açıklık. Doktor çok şaşırdı boşuna taktırdın dediyani başta zor gelen sancılar sonra giderek artacak daha kötü olacak nasıl dayanacağım diye düşünürken birden hafifledi gitti, resmen mucize gibi. Allah öyle bir yardım ediyor ki sürekli la havle çektim,
ona dayanın inşallah çok kolay geçen su gibi doğumlarınız olsun. O kapının Hemen ardında sizi dünyanın en masum en güzeel şeyi bekliyor
Evet sonrası biraz işkence gazda problem var çıkaramaz oldum komposto var unuttum onuGözüm aydın canım allah analı babalı büyütsün bak o kadar korktun ama çok güzel atlattın inşallah
Bizimkinde çok işe yarıyor şu an için. Hatta memeyi tutması için bununla sakinleştiriyorumBenim oğlum onlarla sakinlesmiyordu elimi yanağına koyup kendi yanağımi anlina koyuyordum öyle hemen susup uyuyordu
Nasıl bişi bu dalgalar canım.Nolur bana da söyle.Beni de kasıklarımdaki ağrı uyandırdı şimdi.Sanki bı dalgalanma var ağrıyla birlikte.Ama belimden,sırtımdan yayılan bişey yok.Kızlar doğum dalgalarım geliyor. Henüz düzenli değil ama şiddetini tarif etmem mümkün değil. Doğum sancısı olunca anlarsın demişlerdi gerçekten de anlaşılıyor. Sanırım doğummu başladı. İnşallah su gibi aksın
Canım Allah yardımcın olsun, ferah doğumlar inşallahKızlar doğum dalgalarım geliyor. Henüz düzenli değil ama şiddetini tarif etmem mümkün değil. Doğum sancısı olunca anlarsın demişlerdi gerçekten de anlaşılıyor. Sanırım doğummu başladı. İnşallah su gibi aksın
Amin çok sağol canım
Canım öncelikle hayırlı olsun, iyi bir evlat olsun ve Allah analı babalı büyütsünKızlar bebeğin kaka yapması iyi beslenmekten değil midir ? Annem yok anne karnındakileri atıyor ondan sütün az ki sürekli meme istiyor gibi konuşuyor? İnsanın öz annesi böyle ise kimse olmasın daha iyi