• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kesinlikle geçmiyor tek düşündüğüm şey inşaşlah hala kalp atışı vardır 🥰 daha önce bu haftalarda kalbi durduğu için kürtaj olmuştum inşallah şimdi herşey yolundadır hepimiz için 🤗
Amin Inşallah canım ben öyle birşey yaşamadım ama aynı korku bendede var

Kızlar ankarada olup doğum paketi alan var mı, dr konusunda kararsiz kaldim.

Ör gitsin ya ne olacak:) Allah korusun bisey olmaz inşallah ama olursa yine hamile kalmayı düşünürsün illaki her türlü kullanırsın bence . Tabiki bebeklerimize Allah sağlık versin inşalalh sorunsuz doğarlar.

Ay yok ben kötüyüm 🤦‍♀️ bu haftasonu kızımın doğum günü var birkaç süs eşyası alalım diye cikayim dedim arabada kustum afedersin tutamadım kendimi. Eve geldim 🙁
Bende oyle düşündüm aklımda kalacağına evimde kalsın 😅 benimde bulantilarla başım dertte halsizlik bulantı derken psikolojikmen cökmüs gibi hissediyorum çok aşırı derecede hareketli bir oglumda eklenince duruma bu 9 ay nasıl bitecek bilmiyorum 😔

ya benım de dedıkı cumatesı gını 2. kesede bırsey yok kendılıgınden kaybolucak o dedi.
ama aklım almıyor kanamam yok .o gelısmemıs dedı dıgerı suanda ıyı dedi.
Yaa benim haberim yoktu çok üzüldüm canım 😔 Evet bana da aynı şeyleri söylediler kendi kendine kaybolup gidecekmiş falan ,ama benim kanamam oldu baya..

Bende geceleri uyuyamıyorum canım hele biseyleri takarsam ama bi bardak iç sen de ondan bisey olmaz
Evet içtim ama bir işe yaramadı çok kötü bir gündü ama yarın daha da kötü olacak şu an uykum olduğu için saçmalıyorum büyük ihtimalle🤦🏼‍♀️

Kızlar merhaba, duygusal olarak çökmüş durumdayım,aşırı yorgun ve uykusuz, sürekli aç ve çok sinirliyim, hiçbir şeye odaklanamıyorum gün içinde sinir krizleri ve ağlama krizleri geçiriyorum, canım sadece yemek yemek ve uyumak istiyor resmen mutsuzum, böyle saçma sapan burası neresi,ben kimim,bu insanlar kim,neden burdayım gibi şeyleri sorguluyorum delirmeye başladım galiba 🤦🏼‍♀️

Tatlım kan tahlili verdim yarın alıcaz sonucunu yalnız evde birdaha test yaptım kaset test negatif cıktı 3 gün önceki testler pozitifti
Ben inanıyorum yarın güzel haberlerle geleceksin 🥰 bana haber vermeyi unutma merak ederim ben🙈

Bende öyle düşünüyorum ikinci trimestere geçtiğim için inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız
İnşallah🙏Yalnız bu süreçte benim gibi zırt pırt herşeye ağlayan duygusallaşan hanımlar ne durumdasınız. Ağlamayım diyorum bebeğe olumsuz etki eder diyorum bir şarkı bir haber beş saat ağla içim eziliyor. Ne durumdasınız

Back
X