• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Burda nifty nipt test oliyor... ben yaptiricam ins cunku rutin kontrollerden biri olarak sayiliyor
Belcikada, va bazi sorunlar ultrasonda gozukmuyor.. insallah herkes saglikli bir sekilde kucagina alir❤️

Benım fikrim bu 🤷🏼‍♀️
ben kimseye yapın yapmayın demedim .
ikili test bir analiz testidir ve yanılma payı vardır .
He derseniz benım 5-6 milyar verecek param var nifty test yaptırırım çıkan sonuçta anormallik varsa gebeliği sonlandırırım sizin kararınız hiçkimse sorgulayamaz.

ben ilk yorumda dediğim gibi ikili test kesin bir sonuç olmadığı için ve genellikle yanlış çıktığı için hemde herhangi bir anormallikte gebeliği sonlandırmayacağım için yaptırmak istemiyorum nasıl diğer kararı kimse sorgulayamazsa bunuda sorgulayamaz :) Burası birçok kişinin bulunduğu bir platform birçok fikirde olucak ve herkes kendi kararından sorumlu olucak en güzeli kimseyi kurmadan bu yolda yürümek .
benım her karara saygım var sizinde olsun ♥️Hanımefendi

Benım fikrim bu 🤷🏼‍♀️
ben kimseye yapın yapmayın demedim .
ikili test bir analiz testidir ve yanılma payı vardır .
He derseniz benım 5-6 milyar verecek param var nifty test yaptırırım çıkan sonuçta anormallik varsa gebeliği sonlandırırım sizin kararınız hiçkimse sorgulayamaz.

ben ilk yorumda dediğim gibi ikili test kesin bir sonuç olmadığı için ve genellikle yanlış çıktığı için hemde herhangi bir anormallikte gebeliği sonlandırmayacağım için yaptırmak istemiyorum nasıl diğer kararı kimse sorgulayamazsa bunuda sorgulayamaz :) Burası birçok kişinin bulunduğu bir platform birçok fikirde olucak ve herkes kendi kararından sorumlu olucak en güzeli kimseyi kurmadan bu yolda yürümek .
benım her karara saygım var sizinde olsun ♥️
Eleştiriye açık olun biraz. Ben de fikrimi belirttim. Bana ne kime ne sizin ne yapacağınızdan. Saygılı olmadığımı nerden çıkardınız. Esas saygısızlık başkalarının yorumlarına saygılı olun demektir. Kendini saygın saygılı gören hanımefendi

Butun takibin ve dogum icin simdiden secmek gerekiyor aslinda dr ve hastaneyi yoksa arada bazi seylerde dengesizlik takipsizlik oluyor drmu hosuna gitmedi baskasina gideceksin.bana Bulanti ilaci verdi canim henuz almadim tahlil yaptirdim dun sonuc lari gostermeye gidecem baska hastaneden 1 ay sonra falan alirim randevu benimde tsh cok dusuk cikmis bakalim ne diyecek
doktor cok ıyı prof.onun bır sorunum yok.ama farklı bır kısıden yorum almak iyi olur diye dusunuyorum.zaten doktorlar ıstedıgın hastaneye gelıyormus o açıdan sorun yokdie düşünüyorum.
ben daha talıl yaptırmadım senden 1 hafta gerı takıpteyim :))
ılacını al ıc yaa sen cok kusuyorsun..

Kızlar benim toxo için yaptırdığım tahlilde antirubella pozitif diyor bu ne demek kafama takıldı

Eleştiriye açık olun biraz. Ben de fikrimi belirttim. Bana ne kime ne sizin ne yapacağınızdan. Saygılı olmadığımı nerden çıkardınız. Esas saygısızlık başkalarının yorumlarına saygılı olun demektir. Kendini saygın saygılı gören hanımefendi
Üslubunuz gerçekten kırıcı ve sert, daha önce de benımle bi durumunuz olmustu. Biraz daha sakin olun, burda herkes fikirlerini paylasıyor.. Siz de paylasıyorsunuz ama karsı tarafı iğnelemeden yaparsanız, herkes daha memnun olacaktır.

Merhaba benim kızımla kardeşi arasında 32 ay olacak dogdugunda bebegım . ben isteyrek yaptım kızım tek dıye pek arkadasları ıle oynamıyor . bana gore normal yanı üç yaş oluyor .
Aslında Evet düşününce 3 yaş normal ama çevremde o kadar olumsuz tepki aldım ki boy boy çocuğun olacak hiç biryere rahat gidemeyeceksin buyugun ezilecek vs diye çok olumsuz konuştular bende bi çelişkiye dustum acaba gerçekten oğlum çok ezilir mi diye 😒

Bende de öyleydi çok ara verdim keşke erken olsaydi sen iyi yapmişin kızım akıllı ama zor bi çocuk zorluyor beni hala o yüzden ertelememek iyi canm
İnşallah minikleriniz daha kolay ve daha uslu bi şekilde gelir dünyaya tabiki öncelik sağlıklı olmaları 👐😄

Aslında Evet düşününce 3 yaş normal ama çevremde o kadar olumsuz tepki aldım ki boy boy çocuğun olacak hiç biryere rahat gidemeyeceksin buyugun ezilecek vs diye çok olumsuz konuştular bende bi çelişkiye dustum acaba gerçekten oğlum çok ezilir mi diye 😒
Pedagojik açıdan kardeşler arası ideal yaş aralığı 3,5 - 4
Ama doğal bebeğim olsa her şekilde kabul ederdim, mutluluktan ağlardım heralde 😊 Ne büyük bir mucize ❤️
İkinci bebeğime de tüp bebekle hamileyim.

İnsanlar konuşur bana da sık sık yap kurtul dıyolar 😂 ben hep derdim üç yaş iyi diye . yani büyüğün ezilmesi dıye bişey olmaz ne sacma o bizim elimzde bence , elimizden geldiğince ilgilenıcez elbette ,ne zaman olsa bu durum söz konusu olacak bence 🤷🏻‍♀️

Pedagojik açıdan kardeşler arası ideal yaş aralığı 3,5 - 4
Ama doğal bebeğim olsa her şekilde kabul ederdim, mutluluktan ağlardım heralde 😊 Ne büyük bir mucize ❤️
İkinci bebeğime de tüp bebekle
Evet bende bi kaç video izledim ideal yaş farki 2.5 3 yaş diyen grup azınlıkta genelinde 3.5 4 diyorlar. Ama bi şekilde alisicak oglum da sonuçtan karnimdaki de benim bi parcam ve oda abisiyle eşit konumda daha fazla olumsuz düşünüp uzmemeliyim onuda sanirim 🙈inşallah sizde ve hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza 👼👼

Back