2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Kızımda ilk aylarda çok bulantım olduğu için birler yiyemiyordum tek yendiğim hamburger ve soğan halkası şaka gibi ama gerçek sürekli bunları yedim Allah’a şükür sağlıkla dünyaya geldi .
abartmadan yenir bence etini ekstra pişkin isterseniz yanında mayonez flaman tüketmezseniz riski en aza indirgemiş olursunzu

Yok cinsiyet için değil. Doktorum da ilk aynı şeyi söyledi tutmuyor ona bakma dedi:)
Benim de 170 çıktı yüksek bi değer diye endişelendim bi sorun olmaz heralde yüksek çıkmasında ?
yok sorun olacağını sanmıyorum ilk hamileliğimde ilk 165 sonrasında 156 çıkmış yazıyordu büyüdükçe normale dönüyor sanırım

İyi bari kızınız sağlıkla dünyaya gelmiş içim rahat etti

Bana aşırı kokuyor soğanlı şeyler. Nasıl yediniz kokmadı mı.

Merhaba benim kızımla kardeşi arasında 32 ay olacak dogdugunda bebegım . ben isteyrek yaptım kızım tek dıye pek arkadasları ıle oynamıyor . bana gore normal yanı üç yaş oluyor .

Canım çekiyorsa azda olsa yeee

Kızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Benim bugün canım aşırı hamburger çekti. Eti iyice pişirmelerini söyledim ev yapımı hamburger yapan yerden sipariş ettim . Ekmeklerini vs kendileri pişiriyor . Nadir de olsa yiyin bence .

Bu benim sürekli bulantı hissi var genelde . Çok aç kalmamaya çalışıyorum ben ve aynı anda çok yememeye . Midem bulanınca bir iki beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor . Tabii leblebi yiyecekseniz bembayaz olanlar değil de köy leblesi alın katkısız oluyor. Diğerlerinde ağartıcı madde varmış.

Merhaba benim kızımla kardeşi arasında 32 ay olacak dogdugunda bebegım . ben isteyrek yaptım kızım tek dıye pek arkadasları ıle oynamıyor . bana gore normal yanı üç yaş oluyor .
Benimkilerin arasıda 33 ay olacak inş

J
Ben de aynı durumdayım. Hic birsey yiyemiyorum, hersey kokuyor, su bile içemiyorum. tüp bebek benimki ilaçlarda bulantı yapiyor. Dr.bulanti için ilaç vermedi.
Benimki de tup bebek canim sadece estrofem kullaniyorum hap olarak. Digeleri igne. Hayirlisiyla atlatalim insallah bu gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…