Kızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Kızımda ilk aylarda çok bulantım olduğu için birler yiyemiyordum tek yendiğim hamburger ve soğan halkası şaka gibi ama gerçek sürekli bunları yedim Allah’a şükür sağlıkla dünyaya geldi .
abartmadan yenir bence etini ekstra pişkin isterseniz yanında mayonez flaman tüketmezseniz riski en aza indirgemiş olursunzu
Yok cinsiyet için değil. Doktorum da ilk aynı şeyi söyledi tutmuyor ona bakma dedi:)
Benim de 170 çıktı yüksek bi değer diye endişelendim bi sorun olmaz heralde yüksek çıkmasında ?
J
Ben de aynı durumdayım. Hic birsey yiyemiyorum, hersey kokuyor, su bile içemiyorum. tüp bebek benimki ilaçlarda bulantı yapiyor. Dr.bulanti için ilaç vermedi.
Kızımda ilk aylarda çok bulantım olduğu için birler yiyemiyordum tek yendiğim hamburger ve soğan halkası şaka gibi ama gerçek sürekli bunları yedim Allah’a şükür sağlıkla dünyaya geldi .
abartmadan yenir bence etini ekstra pişkin isterseniz yanında mayonez flaman tüketmezseniz riski en aza indirgemiş olursunzu
Bende ayniyim 24 saat midem bulaniyor ama sadece bulaniyor :) kusma falan yok. İğrenç Bi his.
[/QUOTE
Kesinlikle inşaallah kısa sürede biter geçer bu bulantılarımız canım
Merhaba güzel anneler Allah nasip ederse haziran 21 de ikinci çocuğumu kucagima alacagim oğlum henüz 23 aylık kardeşi dogdugunda 31 aylık gibi olacak nasip olursa. Plansız bi gebelikti ve aradaki yaş farkının az olması beni korkutuyor oğlum kıskanır üzülür ezilir abilik sorumlulugu agir gelebilir diye diye kendimi yiyorum ikinci cocugu olan anneler sizin çocuklarınız arasında kaç yaş olacak doğum yaptığınızda yada Çevrenizde kardesler arasinda az yaş farkı olanlar dengeyi nasil sağlıyor acaba gerçekten dusunmekten beynim yandı size sormak istedim. Okuyan ve cevap veren tüm annelere simdiden Teşekkür ederim sağlıkla gelsin minik kuzularimiz inşallah
Merhaba benim kızımla kardeşi arasında 32 ay olacak dogdugunda bebegım . ben isteyrek yaptım kızım tek dıye pek arkadasları ıle oynamıyor . bana gore normal yanı üç yaş oluyor .
merhabalar ben yine bişey sormaya geldim şimdi hepimiz biliyoruz ki hamilelik sürecinde sucuk, salam, sosis gibi şeyleri yemeyin zararlı diyolar ama benim canım inanılmaz inanılmazzz sosis istiyor ne yapmalıyım bilemedim
Kızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Benim bugün canım aşırı hamburger çekti. Eti iyice pişirmelerini söyledim ev yapımı hamburger yapan yerden sipariş ettim . Ekmeklerini vs kendileri pişiriyor . Nadir de olsa yiyin bence .
Kizlar benim surekli midem bulanıyor , yediğim hiç birseyin tadını alamıyorum resmen kesintisiz mide bulantısı yaşıyorum ama bir türlü kusamiyorum , kussam rahatlicam sanıyorum bu şekilde olan var mı midesi bulanip kusamayan
Bu benim sürekli bulantı hissi var genelde . Çok aç kalmamaya çalışıyorum ben ve aynı anda çok yememeye . Midem bulanınca bir iki beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor . Tabii leblebi yiyecekseniz bembayaz olanlar değil de köy leblesi alın katkısız oluyor. Diğerlerinde ağartıcı madde varmış.
Merhaba benim kızımla kardeşi arasında 32 ay olacak dogdugunda bebegım . ben isteyrek yaptım kızım tek dıye pek arkadasları ıle oynamıyor . bana gore normal yanı üç yaş oluyor .
J
Ben de aynı durumdayım. Hic birsey yiyemiyorum, hersey kokuyor, su bile içemiyorum. tüp bebek benimki ilaçlarda bulantı yapiyor. Dr.bulanti için ilaç vermedi.