İnşallh .Benimkilerin arasıda 33 ay olacak inş
Burada var gibi gözüküyor. Hakkınızda hayırlısı olsunkızlar bu sefer erken gebelik değil normal test yaptım bu sefer daha silik çıktı adet günüm yarın veya ertesi gün normal mi böyle çıkması
Hayırlı olsun var cnmkızlar bu sefer erken gebelik değil normal test yaptım bu sefer daha silik çıktı adet günüm yarın veya ertesi gün normal mi böyle çıkması
Kokmamış demekkiBana aşırı kokuyor soğanlı şeyler. Nasıl yediniz kokmadı mı.
Cnm doktorda betaya batırınca yaz merak ettimkızlar bu sefer erken gebelik değil normal test yaptım bu sefer daha silik çıktı adet günüm yarın veya ertesi gün normal mi böyle çıkması
Bende de öyleydi çok ara verdim keşke erken olsaydi sen iyi yapmişin kızım akıllı ama zor bi çocuk zorluyor beni hala o yüzden ertelememek iyi canmYaa ne güzel masallah akıllı bıdığabizimki şimdilik anlamıyor ama inşallah dedeğiniz gibi olur açıkçası biraz korkuyorum oglumda dogumum ve lohusaligim çok zor geçmişti buda beni biraz etkiliyor sanırım
Fast food değil ama çikolatalı gofret, kraker gibi bazı paketli ürünleri tüketiyorum umarım bir sorun olmuyordurKızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Benim için kesin olmayan hiçbir testin önemi yok ,Neden ikili test yaptırmayı düşünmüyorsunuz merak ettim
Normal canım benim adetim 1 gun geçti onda bile silik çizgi çıkmıştı daha yeni hcg üretiyorsundur istersen ovulasyon testi dene onda daha koyu çıkıyor hamileysen ben onunla takip etmistimkızlar bu sefer erken gebelik değil normal test yaptım bu sefer daha silik çıktı adet günüm yarın veya ertesi gün normal mi böyle çıkması
Doğru aslında netten baktım bir çok kişinin 2 'li tarama testi hep sorunlu çıkmış bir ton stres yaşamislar bebegim özürlü doğacak diye bencede yaptırmamak daha stressiz olurBenim için kesin olmayan hiçbir testin önemi yok ,
Belirli oranda bir risk belirtiyor . Zaten doktorum çıkan sonuçta gebeliği sonlandırmıcaksan bakmamıza gerek yok dedi kızımda .
detaylı ultrasonda bebeğimin herhangi bir sorunu varsa doğana kadar ona yönelik çalışmalar yaparım . Ozaman herşey daha net oluyor.
Birebir bütün organlarını görüyoruz
Ben stres yönünden değil inanın neyi varsa kabulüm . Sadece test kesin bir sonuç vermediği için detaylıya kadar Kendimi üzmek istemem .Doğru aslında netten baktım bir çok kişinin 2 'li tarama testi hep sorunlu çıkmış bir ton stres yaşamislar bebegim özürlü doğacak diye bencede yaptırmamak daha stressiz olur
Ben dışarda yedim şimdi midem çok körüydü tansiyonum düsmüstü artik akşam yemek yemedim denk geldi yedim biraz enerji aldım yiyebiliyosak hic yoktan iyi bence her zaman değil zatenKızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki
Bende istemeyi düşünmüyorum dr da derim istemiyorum diye çünkü çok takıntılı stresliyim herşey Allahtan geliyor benimde kabulum stres yaşamak istememBen stres yönünden değil inanın neyi varsa kabulüm . Sadece test kesin bir sonuç vermediği için detaylıya kadar Kendimi üzmek istemem .
Benımde etrafımda birçok çocuk için sorunlu olduklarını söylediler neler çektiler ne testler yapıldı . Hepsinin sonucu değişti sapasağlam çocukları oldu .
illaki etrafınızda sizlerinde bardır . 35 yaştan önce doktorlar anne rızasına bırakıyor . Eğer istenilmiyorsa kan almıyorlar
Bazen aşılamayacak minik bedenin Allah korusun Yenidoğandan itibaren çok acı çekeceği şeyler yaşayabilir bu konuda kararsızım konu kendimizi düşünmek değil tabiki sorun engel ya da kromozomal rahatsızlıklar değil sadece umarim sıkıntı olmaz sağ salim kucağimiza aliriz ikili düşünüyorum risk çikmaz ise düşünmüyorum ben de nifty inşallahBenim için kesin olmayan hiçbir testin önemi yok ,
Belirli oranda bir risk belirtiyor . Zaten doktorum çıkan sonuçta gebeliği sonlandırmıcaksan bakmamıza gerek yok dedi kızımda .birde ön muayenede zaten bi sorun varsa belli oluyor . Burun kemiğinden falan
detaylı ultrasonda bebeğimin herhangi bir sorunu varsa doğana kadar ona yönelik çalışmalar yaparım . Ozaman herşey daha net oluyor.
Birebir bütün organlarını görüyoruz
Herkesim kendi kararı tabi ki ben kendi kararımı söyledim..Bazen aşılamayacak minik bedenin Allah korusun Yenidoğandan itibaren çok acı çekeceği şeyler yaşayabilir bu konuda kararsızım konu kendimizi düşünmek değil tabiki sorun engel ya da kromozomal rahatsızlıklar değil sadece umarim sıkıntı olmaz sağ salim kucağimiza aliriz ikili düşünüyorum risk çikmaz ise düşünmüyorum ben de inşallah
Dediğim gibi zaten ön muayeneyi her doktor yapıyor . Buru kemiğine ense kalınlığına bakılıyor .Bende istemeyi düşünmüyorum dr da derim istemiyorum diye çünkü çok takıntılı stresliyim herşey Allahtan geliyor benimde kabulum stres yaşamak istemem
Doğrudur canım sağol bilgilendirdigin icinDediğim gibi zaten ön muayeneyi her doktor yapıyor . Buru kemiğine ense kalınlığına bakılıyor .
daha sonra kan kısmında soruyorlar . Allah korusun bi sorun varsa zaten o ön muayenede doktor görüp söyler böyle bi şüphe var di
Benim kafam karışık evham yapıyor insan ister istemez benim de verdiğim bi karar yok ama yaşayacakları sıkıntıya vesile olmak içime sinmezdi sanırım neyse iyi düşünelim iyi olsun şimdiden Allah sağlık sihhat önce hayirlisini versinHerkesim kendi kararı tabi ki ben kendi kararımı söyledim..
Ben dünyaya getirmek isterim gerisi rabbiöe kalmış .
şimdi Li sağlıklı bebeklerimizi neler beklıyor hiç bilmiyoruz . Allah korusun belki çok ağır bi sorunları olucak hayat boyu nasıl ona destek olucakŞam diğerine de olurum . Allahım kimseye yaşatmasın . Hepimizin evlatları sağlıkla dünyaya gelsin . Sağlıklı ömürleri olsun
Ne demekDoğrudur canım sağol bilgilendirdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?