2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkese günaydın Nasılsınız kızlar Bayağıdır sessiz kalmış grubumuz Çocuklar nasıl
Ben yorgun uykusuzum şükür benim kiz iyi herseyi anliyo ,anlatiyi masallah . cok akilli dedigimi yapiyo . sadece fazla meme duskunu uykular haram oldu kendisi uyuyor tabi yaninda ben olunca . yemesi falan normal zaten istemezse asla yemiyo . bizde boyle simdilik . sizde durumlar nasil

Herkese günaydın Nasılsınız kızlar Bayağıdır sessiz kalmış grubumuz Çocuklar nasıl
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım bende hersey üst üste geldi taşınmam gerek o kaldı annem ameliyat oldu ona bakıyorum bebişle ne kadar olursa çıldırmak üzereyim bir gram durmuyor hep corba yiyim diyor hic yemek tarzi yemiyor yeni eve taşınınca herşey güzel olacak diye düşünüyorum bakalım

Maşallah kelimeleri var mı? Bizde anne baba dede havhav varmaşallah selim de dediklerimi anlıyor ev işlerine yardım falan ediyor meme düşkünlüğü bizde de aynı devam ediyor ben hala emzirerek uyutuyorum ayağımda uyumuyor..

Geçmiş olsun canım selim de çorba ve yoğurtla besleniyor genelde ama mesela patatesli yemeklerde patates i çatala batırıp verince yer, oldukça kendi yeme merakı var yoğurdu hep kendi yiyor zaten önlük te takmıyor üst baş değişiyor yemeklerde.. Şimdiden kolay gelsin sana

Bende iyi olmaya calisiyorum sukur kizlarim iyi.. hamile oldugumu ogrendim tekrar, onun sokundan cikmaya calisiyorum
Gozun aydin . herkes tekrar guzel haberler veriyo . ben acikcasi bu kizimdan sonra cesaret edemiyorum fazla . ilk kizim gibi degil , heni asiri yoruyo . Sağlıkla kucagina al insallah

Kelime var ama herkes konusmasi az diyo bileniyorum bana normal geliyo . ben herseyi adiyla soyluyorum mesela su ,ayran ,tavuk gibi . diyorum kizim ayran ister misin ,eliyle gosteriyo herseyin adini biliyo ama daha hepsini soyleyemiyo . bozee de abla ,anne ,baba ,gel , atti ,ozellikle tamam diyo ben herseye kizim dokunma ,dokme tamam mi diyorum . oda tamm diyo com tatli oluyo

Selam kızlar bizden de iyilik Sağlık hamdolsun.
Mertim de iyi anne baba dede abla ve emme dışında kelimesi yok ama dediklerimizi anlıyor kapıyı kapat dediğimde kapatıyor sonra alkışlıyor mesela.
Geceleri 329283 kere ağlıyor emiyor canimdan bezdim
Allah iyilik versin tüm bebelere
Kandiliniz mübarek olsun bu arada

Seninde kandilin mubarek olsun canim . bizde de ayni durumlar . sanirim genel olarak meme duskunlugu var . uykular haram oldu .

Aynen birde büyük kizim anasinifa başladı zaten onun içn erken kalkıyoruz valla zombi gibi geziyorum evde
Haha ayni bende oyle buyuk krese basladi sabah 7 de ayaktaym . normalde de kalkiyodum ama hergun kalkmak mecburiyeti olunca uyku daha bi tatli geliyo kalkmak istemiyrm . ve benim kucuk hep kucakta belim kiriliyo aksama kadar .aksam olsada yatsam diyorum

Aynen ya insanda hiç hal kalmıyor akşam 9da pilimiz bitiyor.
Allah sağlık versin ne yapalım bu günler de geçecek elbet

Bende sanırım 1 yıla yakındır girmiyorum, benim bebişte büyüyor uyku konusunda yalnız değilmişim benimkide geceleri çok sık uyanıyor ve meme istiyor memeden kesene kadar rahat yok galiba...
Ebruzerm Sanada hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin yukarda saydıklarıma rağmen ikinciyi çok istiyorum bi şekilde yoluna girer diyorum ilki geç olduğu için galiba, 39 gün oldu bende hala adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı bilmiyorum sonuç nolcak burada korunmayıda bırakmadık tabi

Sağol cnm benim bizde de önlük takmak yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…