2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim hic uzulme, benim kizlarimda biri 5 diyeri 3 diyeri 1 yasinda birlikte buyuyup gidiyorlar illaki zorlugu oldugu gunlerde oluyor ama gercekten bir arada gorunce cok cok guzel

Merhaba anneler . benim kizimda soyle bi durum var temas bagimlisi resmen . el ve ayak bas parmagimi tutmadan durmuyo . gece uyku uyumuyor bu yuzden elimi cektigim anda uyaniyo . gun icinde surekli elimi ve ayagimi tutuyo . disarda elimi asla birakmiyo . bu aralar ablasina (4) da ayni seyi yapiyor disarda asla elini birakmiyor . cok yoruluyorum ve hic birsey yapamiyorum ,boyle bi durum yasayan veya cozum bulan var mi ?
İki gundur tutturmuyorm yanimdan ayrilmiyo ve agliyo surekli iki arada kaldim ve coook yoruldum

Acaba eline başka bişey verseniz de ona alıştırmaya çalışsanız mesela benim kızım tülbentle uyuyo huysuzlaşınca eline tülbent veriyorum tutuyo mutlu oluyo hemen o tarz bişey olabilir

Acaba eline başka bişey verseniz de ona alıştırmaya çalışsanız mesela benim kızım tülbentle uyuyo huysuzlaşınca eline tülbent veriyorum tutuyo mutlu oluyo hemen o tarz bişey olabilir
Deniyorum canim bugun 3 uncu gun . hala almak istemiyo ama devam edecem .uykuya dalmasi baya uzun suruyo simdilik .zaten uyku sorunu vardi . gun icerisinde de surekli tutmak istiyo ben elimi vermezsem ablasını rahat birakmiyo insallah alisir da unutur

DefneninAnnesi07 canım nasıl oldunuz götürdün mü doktora?
Canım pazartesi götürücem demiştim ctesi konuştuğumuzda pazar günü hiç ishali olmadı birazda keyfi yerinde gibiydi pteside gayet iyiydi normal kakaya döndük.anne sütünün faydası yani birde sürekli su içti sıvı kaybınıda böylelikle her ikisinden karşıladık.şükür doktora gitmeden atlattık sağol aklına gelipte sorduğun için

Ay iyi çok şükür Ne demek canım aslında daha önce yazacaktım ama fırsat bulup giremedim

Kızlar canım çok sıkkın yine geldim düştüm buraları bizimki hala tek başına yürümüyor canım çok sıkılıyor ve birkaç gündür sinir krizleri geçiriyor resmen çok inat sürekli meme istiyor ama tüm gün çeksem çeksem 100cc süt çekiyorum . Ne yapcağımı şaşırıyorum yardımcı olun kızlarr

Haziran anneleri napıyorsun uz çocuklar nasıl az bahsedin hele
Aylar sonra foruma girdim. Ya da belki bir yıl olmuştur. Benim oğlum yarın tam 14 aylık oluyor. O kadar yorgunum ki annem de rahatsız ona çok üzgünüm. Bebeğim Hep ağlamalı. Hep kucak isteği. Evde ikimiz teksek kucağımdan inmek istemiyor. Hiçbir iş yaptırmıyor kahvaltısını zor hazırlıyorum. Ne zaman bitecek bu kucak isteği. Yürüsün rahatlarım azalır kucak dedim yok. Bağımlı resmen. Bana vuruyor herkese vuruyor. Dışarı çıkarıyorum. Ağzına taş toprak ne bulursa atıyor. Arabasında durmak istemiyor parka götürene kadar anam ağlıyor.

Canım yalnız değilsin selim de çok fena bugünlerde sanırım azı dişi patlatacak... Yürüme konusuna da takılma instagramda doktorannenin kızıda 15 aylık yürüdü
Kullanıcı ismi değişti sanırım hatırlayamadım sizi..

Yok aynı ismim de birkaç kez girip yorum yapmıştım bu başlığa. Çok aktif değildim

Benim bebegimde 10 ayliktan beri beni tutarak yurudü 14 aylikta birazda kalkti kendi yürüdü hic kendini yıpratma aşurenin ilk gunu 8 ağustosta yürüdü yürümeden önce ayağına dua edin gül suyu sürmüştüm 1 saat sonra asure yedirirken yürüdü hemde sanki aylardir kendi başına yürür gibi

Kızlar en sonunda bugüne doktordan randevu aldım çok yıprandığım herkezin konuşması da beni çok yıpratıyor. Yürümeyecekmiş gibiMe geliyor aslında yürüyor ama kendini bırakıp oturuyor tembel gibi anlamadım . Onun dışında yemekten resmen soğdu sürekli emmek istiyor. Az süt olunca da sinirleniyor. Emziği de tamamıyla bıraktı kesinlikle emzik istemiyorum

Bu dönemler geçici gercekten akışına bırak defne ateslendi bugun doktora götürdüm 3 aydir hic almamış kilo yapabileceğim birsey kalmadı artık akışına bıraktım

Bu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)

Selam canım iyileştiniz mi

Benimki de 8 gündür ishal cinko ve reflor kullandık . Günde 8-10 kez cıltı yeni azalıyor hep muslukta yıkadım kötü pişik oluyorlar sık cıkınca, trosyd ve oksizinc ve mavi hametan elimin altında. Kötü pişiğe trosyd kullanıyorum bire bir.

Eline meyve falan versen unutmuyor mu canim memeyi . zor ,sanirim herkeste zorlasti . yurumeme konusuna bisey diyemicem doktora danistin mi . belki ondan da sinirleniyodur . rahat gezemiyorsa

Eline meyve falan versen unutmuyor mu canim memeyi . zor ,sanirim herkeste zorlasti . yurumeme konusuna bisey diyemicem doktora danistin mi . belki ondan da sinirleniyodur . rahat gezemiyorsa
Bugün doktora gittik ve bizimki el ayak hadtalığı geçiriyormuş … ilaç verdi iştahsızlık ve huysuxluk ondan kaynaklıymış . Sürekli saçıyla oynuyordu dökğntüdenmiş hep. Yürüme konusu içinde yürüttü . Bu çocuk yürüyor buna yürümüyor demiyoruz yürümek istemiyor sadece dedi milletin dediğine kulak asmayın kendine güveni gelince yurur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…