- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
2.bebe ne olacak belli mi canım?Bu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)
Geçmiş olsun canım sevindim yürüme konusunaBugün doktora gittik ve bizimki el ayak hadtalığı geçiriyormuş … ilaç verdi iştahsızlık ve huysuxluk ondan kaynaklıymış . Sürekli saçıyla oynuyordu dökğntüdenmiş hep. Yürüme konusu içinde yürüttü . Bu çocuk yürüyor buna yürümüyor demiyoruz yürümek istemiyor sadece dedi milletin dediğine kulak asmayın kendine güveni gelince yurur dedi
Merhsba foruma iki aydır girmemistim . Sanırım sizde tekrar hamilesinizBu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)
Şükür iyileştik canım.bizde reflor kullandık,onun dışında da krakeri çok sever ilk zamanlar hiç bişey yemiyordu kraker yemeye başlayınca o da baya fayda etti.pişikte evet çok oluyo maalesef ishalde travazol kullandım o iyi geldi bize.geçmiş olsun sizede inşallah tez zamanda atlatırsınızSelam canım iyileştiniz mi
Benimki de 8 gündür ishal cinko ve reflor kullandık . Günde 8-10 kez cıltı yeni azalıyor hep muslukta yıkadım kötü pişik oluyorlar sık cıkınca, trosyd ve oksizinc ve mavi hametan elimin altında. Kötü pişiğe trosyd kullanıyorum bire bir.
Gecmis olsun canim . yurume mevzusunua sevindim . saciula oynuyo derken nasil bosey . benim kizimda surekli sacini yoluyo aglarken falanBugün doktora gittik ve bizimki el ayak hadtalığı geçiriyormuş … ilaç verdi iştahsızlık ve huysuxluk ondan kaynaklıymış . Sürekli saçıyla oynuyordu dökğntüdenmiş hep. Yürüme konusu içinde yürüttü . Bu çocuk yürüyor buna yürümüyor demiyoruz yürümek istemiyor sadece dedi milletin dediğine kulak asmayın kendine güveni gelince yurur dedi
Selammcamım2.bebe ne olacak belli mi canım?
Geçmiş olsun canım sevindim yürüme konusuna
Aa evet siz de :). Tebrik ederim subat annesiyim siz? Nasıl geçiyor bu arada. Benimki ilkine hiç bemzemiyor cok yorucuMerhsba foruma iki aydır girmemistim . Sanırım sizde tekrar hamilesiniz
Bende inanmıyorum artık çünkü biz sürekli mi ataktayız.Bu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)
Bende Mart annesi olacağım çok yorucu geçiyor benimde küçük bir bebek var zaten birde üstüne hamilelik bitmiş haldeyimAa evet siz de :). Tebrik ederim subat annesiyim siz? Nasıl geçiyor bu arada. Benimki ilkine hiç bemzemiyor cok yorucu
Sürekli saçlarını çekiyordu kulaklarınıda kızarıklı fln varsa doktora göstermekte fayda var cnmGecmis olsun canim . yurume mevzusunua sevindim . saciula oynuyo derken nasil bosey . benim kizimda surekli sacini yoluyo aglarken falan
Eşime diyorum ki sonsuz atak evresindeyiz hiç bitmiyor:) bu hafta adımlamaya basladı simdi de düşüp aglıyor:)Bende inanmıyorum artık çünkü biz sürekli mi ataktayız.Kucağı zaten severdi iyice hastası oldu.
Normal bence . benim kizim gündüz bir iki kere memede . gecede bir kere emiyodu. Su son iki gundur gece boyu memede nerdeyse .emzik aldigi halde . asiri derecede isiriyo ayrica . umarim geçicidir gogusl erim mahvolduArkadaşlar merhaba temmuz annelerindenim ama bebeğim 30 haziran doğumlu.
Benim size bir sorum var. Deneyimli anneler fikrinize ihtiyacım var. Oğlum 14 aylık oldu, bir kaç aydır günde 3 maksimum 4 kez emiyor. Çok mu az ya? Gece hiç emmiyor, genelde uyanınca babası pışpışlayınca uyumaya devam ediyor.
Siz kaç kez emziriyorsunuz? Emince hiç yemediği için sanırım karşılıklı azaltmış mı olduk bilemedim. Bu şekilde 2 yaşa kadar sütüm devam eder mi acaba.
Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim :)
Zannetmiyorm canim . sicaklardan olabilir ,dis olabilir4 . sen meme teklif et yinede . zaten ek gida da aliyolar . cok uzulmeKızlar canım çok sıkkın kızım 2 gün önce emmek istemedi gece 5 te bir kere emdi sonra bir daha hiç emmedi emme pozisyonunda beni itiyor agliyor derin uyku banyo müzik farklj emzirme şekli hepsini denedim olmuyor cok üzülüyorum hasta da değil neden böyle oldu bilmiyorum o gece eşimle tartıştık stres yaptım o mu etkiledi o uyuttu bana küstü mu anlamadim
Canım ediyorum deniyorum ama hiç istemiyor kucağıma alır almaz kafasına ceviriyor bir kere ağzına alsa emer gece 4 te bir kere emdi 3 gündür böyle sütüm de kalmıyor artıkZannetmiyorm canim . sicaklardan olabilir ,dis olabilir4 . sen meme teklif et yinede . zaten ek gida da aliyolar . cok uzulme
Yaa hayırlı olsun canım benimde öyle iki erkekSelammcamım
Evet belli oldu erkek geliyor yine:)
Gece emmemesi ne güzelmiş ya bayağı imrendim benimki meme almadan uykuya devam etmiyorArkadaşlar merhaba temmuz annelerindenim ama bebeğim 30 haziran doğumlu.
Benim size bir sorum var. Deneyimli anneler fikrinize ihtiyacım var. Oğlum 14 aylık oldu, bir kaç aydır günde 3 maksimum 4 kez emiyor. Çok mu az ya? Gece hiç emmiyor, genelde uyanınca babası pışpışlayınca uyumaya devam ediyor.
Siz kaç kez emziriyorsunuz? Emince hiç yemediği için sanırım karşılıklı azaltmış mı olduk bilemedim. Bu şekilde 2 yaşa kadar sütüm devam eder mi acaba.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinBende Mart annesi olacağım çok yorucu geçiyor benimde küçük bir bebek var zaten birde üstüne hamilelik bitmiş haldeyim
Teşekkür ederimYaa hayırlı olsun canım benimde öyle iki erkek
Gece emmemesi ne güzelmiş ya bayağı imrendim benimki meme almadan uykuya devam etmiyor
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Bir yaşından sonra gece emmemesi normal kabul ediliyor diye okumuştum, hatta keşke benimki de öyle olsaArkadaşlar merhaba temmuz annelerindenim ama bebeğim 30 haziran doğumlu.