2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)
2.bebe ne olacak belli mi canım?
Geçmiş olsun canım sevindim yürüme konusuna

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Şükür iyileştik canım.bizde reflor kullandık,onun dışında da krakeri çok sever ilk zamanlar hiç bişey yemiyordu kraker yemeye başlayınca o da baya fayda etti.pişikte evet çok oluyo maalesef ishalde travazol kullandım o iyi geldi bize.geçmiş olsun sizede inşallah tez zamanda atlatırsınız

Gecmis olsun canim . yurume mevzusunua sevindim . saciula oynuyo derken nasil bosey . benim kizimda surekli sacini yoluyo aglarken falan

Bu ara benimki de aynı anlattıgın gibi canım. Hatta iyiye gideceğine diyorum iyice evde oyalayamadığım kucak diye tutunan bir cocuk oldu atak dönemindeymişiz takvime göre ama artık onlara da inanmıyorum:)
Bende inanmıyorum artık çünkü biz sürekli mi ataktayız. Kucağı zaten severdi iyice hastası oldu.

Arkadaşlar merhaba temmuz annelerindenim ama bebeğim 30 haziran doğumlu.
Benim size bir sorum var. Deneyimli anneler fikrinize ihtiyacım var. Oğlum 14 aylık oldu, bir kaç aydır günde 3 maksimum 4 kez emiyor. Çok mu az ya? Gece hiç emmiyor, genelde uyanınca babası pışpışlayınca uyumaya devam ediyor.
Siz kaç kez emziriyorsunuz? Emince hiç yemediği için sanırım karşılıklı azaltmış mı olduk bilemedim. Bu şekilde 2 yaşa kadar sütüm devam eder mi acaba.
Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim :)

Kızlar canım çok sıkkın kızım 2 gün önce emmek istemedi gece 5 te bir kere emdi sonra bir daha hiç emmedi emme pozisyonunda beni itiyor agliyor derin uyku banyo müzik farklj emzirme şekli hepsini denedim olmuyor cok üzülüyorum hasta da değil neden böyle oldu bilmiyorum o gece eşimle tartıştık stres yaptım o mu etkiledi o uyuttu bana küstü mu anlamadim

Normal bence . benim kizim gündüz bir iki kere memede . gecede bir kere emiyodu. Su son iki gundur gece boyu memede nerdeyse .emzik aldigi halde . asiri derecede isiriyo ayrica . umarim geçicidir gogusl erim mahvoldu

Zannetmiyorm canim . sicaklardan olabilir ,dis olabilir4 . sen meme teklif et yinede . zaten ek gida da aliyolar . cok uzulme

Zannetmiyorm canim . sicaklardan olabilir ,dis olabilir4 . sen meme teklif et yinede . zaten ek gida da aliyolar . cok uzulme
Canım ediyorum deniyorum ama hiç istemiyor kucağıma alır almaz kafasına ceviriyor bir kere ağzına alsa emer gece 4 te bir kere emdi 3 gündür böyle sütüm de kalmıyor artık

Selammcamım

Evet belli oldu erkek geliyor yine:)
Yaa hayırlı olsun canım benimde öyle iki erkek
Gece emmemesi ne güzelmiş ya bayağı imrendim benimki meme almadan uykuya devam etmiyor
Bende Mart annesi olacağım çok yorucu geçiyor benimde küçük bir bebek var zaten birde üstüne hamilelik bitmiş haldeyim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Bir yaşından sonra gece emmemesi normal kabul ediliyor diye okumuştum, hatta keşke benimki de öyle olsa sütten kesme döneminde de rahat edersiniz

Selamlar anneler . benim kiz asiri memeye dustu gece on kere kalkiyo meme almadan asla uyumuyo . gunduzde gordugu yerde gelip gogsume vuruyo verene kadar . bide ısırıp guluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…