Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla gelsinler inşallahKizlar benim de cinsiyet belli oldu son gittiğimizde de netlesti.1 kiz.1 erkek dedi 20.haftda detayli ultrasona girecegiz bakalim inşallah bisey cikmaz 18.haftadayiz simdi kizin ismi belli elvan erkek ismi bulamiyorum birturlu.erkek anneleri isim fikirleriniz var mi yada sizler ne koyacaksin isim
Ben hiç birakmama rağmen hala arada lekelenmeler yaşıyorum cnmKizlar progesteron 3 4 hafra boyunca aldim. Su son 5 gündür almiyorum artik doktor gerek kalmadi bebisin yeri su an iyi yetiyor dedi. Bilmiyorum benim gibi kullanipta sonradan yine leke kanamasi gelen oldumu yokss
Hadi bakalım gönlüne göre olsun inşallahKizlar aylardir bekledigim buyuk gun geldi bugun insallah cinsiyet ogrencem hayirli haberlerle gelirim insallah benim icin cinsiyt farketmez ama saglikli olsun yeter randevum 11de cook heycanliyim❤
2 ci canim hamilelik insan hissediyorda emin olamiyormus iki gun icinde bir anda tam anlami ile hissettirdi canim sende bu hafta ici hissedeceksin insNe güzeel maşallah,sizin ilk gebelik miydi ikinci mi ben hissedemiyorumda tam 17. Haftadayım
Ayyy benim de haftaya inş gönlünüze göre olsunKizlar aylardir bekledigim buyuk gun geldi bugun insallah cinsiyet ogrencem hayirli haberlerle gelirim insallah benim icin cinsiyt farketmez ama saglikli olsun yeter randevum 11de cook heycanliyim❤
Nasıl geçti kontrol canım ?Kizlar aylardir bekledigim buyuk gun geldi bugun insallah cinsiyet ogrencem hayirli haberlerle gelirim insallah benim icin cinsiyt farketmez ama saglikli olsun yeter randevum 11de cook heycanliyim❤
Bende ilk haftalarda kullanıyodum canım. Sonra dr almana gerek yok dedi, bıraktım. 3 gün sonra lekelenmem oldu yine. Sonra dr yine başla o zaman dedi. Başladım kesildi. Artık 13.hafta içindeydim yine kes dedi. Ondan sonra bişi olmadı şükür. Bırakmıştım o zaman. Sende gözlemle bakalım, bişey olmazsa bırak sendeKizlar progesteron 3 4 hafra boyunca aldim. Su son 5 gündür almiyorum artik doktor gerek kalmadi bebisin yeri su an iyi yetiyor dedi. Bilmiyorum benim gibi kullanipta sonradan yine leke kanamasi gelen oldumu yokss tamamen durdumu?
Canım benimkinin cinsiyetini de ekler misin erkek olarakTamam canim ekliyorum sağlıkla gelsin prens
Ekledim canim. Arkadaslar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz herhangi bir yanlışlık varsa duzenleme yapayimCanım benimkinin cinsiyetini de ekler misin erkek olarak
Uzun kollu da alırız ama daha fazla kısa alırız herhalde çünkü tam sıcaklarda doğacak bebeklerimiz , henüz alışverişe başlamadım ben ama ananemiz ve babannemiz başladılarKızlar biz bu Haziran anneleri olarak benim kafama takılan bebeğe ne alıcam hep kısa kollu ince şeyler mi alışverişe başlayan varmı
Banada kız ekleyebilirsin canımEkledim canim. Arkadaslar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz herhangi bir yanlışlık varsa duzenleme yapayim
Gonlume gore oldu kizim olcakkkkHadi bakalım gönlüne göre olsun inşallah
Cook sukur cook iyidi hersyi normal ve kizim olcakkk allahima bin sukur hep bir kizim.olmasini istemismdr cook sukur ki olduNasıl geçti kontrol canım ?
Hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah canım. Sevindim iyi olmanızaCook sukur cook iyidi hersyi normal ve kizim olcakkk allahima bin sukur hep bir kizim.olmasini istemismdr cook sukur ki oldu
Ya maşallah çok sevindim senin adınaGonlume gore oldu kizim olcakkkk
Banada erkek diye yaz tatlımEkledim canim. Arkadaslar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz herhangi bir yanlışlık varsa duzenleme yapayim
Yaaaa hayırlı olsun çok sevindimGonlume gore oldu kizim olcakkkk