- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.741
Ne yemek yaptın bakalım ?Estağfurullah
Benim de çok sancım olmuştuBen resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.
GezmelerdeyimNe yemek yaptın bakalım ?
SELİN opu olduGezmelerdeyim
Sizlerde durumlar ne asıl transfer olan falan var mi
HHahahhaaaa teşbih çok iyiEn sağlıklı muayene o zaten hekimler için.
KBB hekimine boğazıma disardan boynumdan bakin demek gibi karından muayene kadin doğum için
Bende adet bekloorooo transfer içinSELİN opu oldu
ben transfer bekliyorum
kankam da öyle
başka başka işlem gören arkidişler var ara ara oku canIM isimlere hakim değilim o kadar
O adet gelmezzzzzzzzzzBende adet bekloorooo transfer için
Keyfim yerinde vala gelmeswde olurO adet gelmezzzzzzzzzz
bizi zorladı o adet 1 hafta geriden geliyorum sayesinde.
o galiba p.tesi günü negatif sonucunu almıştı emin olmamakla birlikte.Opecert nerelerde
Nerelerde geziyorsun merak ettim kızzKeyfim yerinde vala gelmeswde olur
Anaa ameliyatı vardi onun oldu muuuo galiba p.tesi günü negatif sonucunu almıştı emin olmamakla birlikte.
Sizin yine 1 adet hahahahha bennb napiiimmm 3 adet bekliycem geçmek bilmez artıkO adet gelmezzzzzzzzzz
bizi zorladı o adet 1 hafta geriden geliyorum sayesinde.
Nerelerde geziyorsun merak ettim kızz
Nasıl geçiyor varya aklın hayalin şaşarSizin yine 1 adet hahahahha bennb napiiimmm 3 adet bekliycem geçmek bilmez artık
Güzel kendini sev bol bol ..Arkadaşlarımla bulusuyorum genelde avm malum havalar soğuk derslere çalışıyorum tüm konular bitti deneme çözüyorum bol bol .
Her buluşma sonrasi 3 gün karantina koyuyorum kendime bakıyorum iyiyim çıkıyorum2 senedir evdeydim yaşasın özgürlük diye diye geziniyorum .
Eşime ilk cikciam gitmek istemiyorum dedimGüzel kendini sev bol bol ..
Sen neden çalışmıyorsun ki,sağlıkçısınEşime ilk cikciam gitmek istemiyorum dedim
Oda hadii çık artık işe gidip gelen insanlar var eski haline geri dön sosyalles biraz diye diye destek verdi
Metrobus de boğuluyor gibi hissettim ki çok hareketli aktif biriydim pandemi öncesi
Accayip zorlandım .
Pandemi zamanı korktuk doğal olarak nedir bilmiyoruz hergun gelen insanlar hasta var mi korona yatan var mi soruyorlar tv nette yayılan videolar havadan bile bulaşıyor dönemleri vardi bi ara hatirlarsinzSen neden çalışmıyorsun ki
dinlenmek için mi ara verdin hastane işleri çok meşakatli zahmetli diye mi ?
İnşallah canım benim hakkında hayırlısı,Pandemi zamanı korktuk doğal olarak nedir bilmiyoruz hergun gelen insanlar hasta var mi korona yatan var mi soruyorlar tv nette yayılan videolar havadan bile bulaşıyor dönemleri vardi bi ara hatirlarsinz
2020 haziran da ayrildim sonrada aşı olayı olunca o zaman bebekde olsun da oyle doneyim işe dedik.
İzin almak zor olurdu randevulare vs vs .
Bu sene 2022 de halledersek bu işi hedef 2023 inşallah döneceğim sahalara ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?