2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kendimi düşünüyorum sanıırm bakacak kimsem yok.

Allah can sağlığı versin ama eşim diyor ki belki çalışmak istemeyeceksin birakamayacaksin

diyorum olabilir ama çalışmak özellikle alışmış insana çok iyi geliyor .

aileme yakın oturuyoruz planım o ama
ne nasip olur bilmiyorum tabii

Annemle bir kere bu konuyu konuştum annem şey demişti bana getirir sabhaları akşam alırsın yada bende kalır hafta sonu alırsın.
hiç görmeyeceğim çocuğu niye yapıyorum demiştim bende.
Kv bana yakın her gün bakar evinde oda ama ben kendisini pek sevmiyorum o yüzden kendim bakcağım demekki çocuğuma :-( gerçi gün doğmadan neler doğar bilinmez.

Eşimde aynısını diyor ama daha iyi eğitim alması daha iyi şartlarda büyümesi için annesinin fedakarlık edip çalışması gerek diyorum , artık devir değişti öyle eskisi gibi değil hiç.
Ama tabi ki rabbim ne eylerse güzel eyler bakalım.
Çalışmak ta kolay değil sabahlara kadar uyutmayacak o kafatla kalk işe git oda olmaz gibi .

Ben kendisini hiç görmüyorum çok şükür

Aynen öyle ....

İnsan plan yaparken kader gülermiş derler bakalim ne olacuuuk

Ben resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.
Ben OPUdan çıkınca 5 gune kendime gelebildim agrim sızım bitti çok kötüydü. Arabada giderken araba fazla sallayınca bile çığlık çığlığa kalmıştım acıdan. Acayip gaz olmustu büyük tuvalate çıkana kadar 1-2 gün kendime gelememiştim

Aynıyız

Kizlar transfer icin adeti bekliyorum ama benimde hala olmadi lucrin depot vurulmustum onceki adetin 20.gunu. Aranizda kullanan oldu mu acaba o igne mi gecikme yapiyor

İki gün önce transfer öncesi bir arkadas vardı lucrin kullandı gecikme olunca test yaptı hamile çıktı belki öyle bir durum olabilir önce test yapın negatif se doktorunuza danışın ben vuruldum geçen ay ama onunla birlikte adet düzenleyiciye başladığım için gecikme yapıyor diyemem daha günüm gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…