- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.721
11 yumurta topladılar.Yaa Senin kaç yumurta toplanmıştı canım
Alttan bakıyorlar canım vajinal muayeneKizlar adette gittiğimiz kontrolde karından bakiliyordu dimi adetli alttan bakılmaz heralde
Anladim canım olmayana üzme canını bak bir tane var Rabbim onu da kucağına aldirsin inşallah11 yumurta topladılar.
sadece 1 embriyom oluştu ya nedeni de maalesef ki spermlerinizin dölleme özelliği olmadığı için sayın 1 dedi bana da doktor eğer 2 tane olsaydı elimizde sana direk 2 tane transfer ederdim dedi.
Oda beni üzdü zaten
Noldu kiLoya-Kiana Sende durumlar nasıl canım ?
Yok vajinal muayene oluyor kameralı cihazlaKizlar adette gittiğimiz kontrolde karından bakiliyordu dimi adetli alttan bakılmaz heralde
Alttan cnmKizlar adette gittiğimiz kontrolde karından bakiliyordu dimi adetli alttan bakılmaz heralde
İnşallah canım benim seninde inşallah hayırlı evlatların olur.Anladim canım olmayana üzme canını bak bir tane var Rabbim onu da kucağına aldirsin inşallah
seni konuşuyorduk seline dedim aman sus duymasın o ders çalışıyorNoldu kine konusuyoddunuz
Olurmu öyle şey asıl ilk kanda cıkar idrar yanıltır daha gec algılar idrar 6. Gün cok cok cok erken dikkatli olun siz su son günlerdeEvdeki testte çıktı ama bence idrarda çıkmayan kandada çıkmaz nasip
Üzerinden baya geçti unutmuşum vallaAlttan cnm
Aaaaa ne konuştunuz vala özet geç ya nolurseni konuşuyorsun seline dedim aman sus duymasın o ders çalışıyor
büyük adam olacak
En sağlıklı muayene o zaten hekimler için.Üzerinden baya geçti unutmuşum valla
Valla selin dedi artık loya iyice koptu ben zaten sevmedim onu seni daha çok sevdim , dedimAaaaa ne konuştunuz vala özet geç ya nolur
He tamam o zaman yaaValla selin dedi artık loya iyice koptu ben zaten sevmedim onu seni daha çok sevdim dedimSelin n yapma iyi kız aam dinletemedim
İnşallahİnşallah canım benim seninde inşallah hayırlı evlatların olur.
Doktorun çok nazik açıklamış şuanda kaset testte kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz kan verdiğinde iki güne bir değer düşerse evet kimyasal ama şuanda bunları düşünmen için erken canım stres yapma kendineDoktorum bana boyle bi mesaj atti canimi sikti. Sizce tekrar kimyasal gecirmem dimi? Miomum vardi aldirdim. Icime korku dustu. Okursaniz durumu anlycaksnz.
Eki Görüntüle 2966459
Prof açıkladı durumu netlik kazandı grubumuzun einstein 'ıEn sağlıklı muayene o zaten hekimler için.
KBB hekimine boğazıma disardan boynumdan bakin demek gibi karından muayene kadin doğum için
Valla selin dedi artık loya iyice koptu ben zaten sevmedim onu seni daha çok sevdim dedimSelin n yapma iyi kız aam dinletemedim
EstağfurullahProf açıkladı durumu netlik kazandı grubumuzun einstein 'ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?